Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

908AC42A-B879-4A30-A0F7-7655DCF2E8C6.pngНОВ брутален осветен случай (от хилядите) на групово изнасилване в Швеция…Бежанци отвлекоха жена и я държаха в плен като сексуална робиняЗадържаха

7 нелегални мигранти в района на р. Тунджа (снимки)

Задава ли се ново напрежение с мигрантите в Харманли след екшъна между бежанци в центъра на града?

Голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите като част от управлението на общата европейска патриотична организация.

В хода на специализирана полицейска операция служители на Главна дирекция „Гранична полиция“ заловиха 7 мигранти, опитали да влязат нелегално в страната.

Петър Низамов стяга отрядите си  а границата, като вече има зад гърба си всички патриотични организации в Европа.

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

В действията, проведени в зоната на отговорност на РДГП – Елхово, е участвал и хеликоптер от Специализирания отряд за въздушно наблюдение. Заловените са петима мъже и две жени, самоопределящи се като сирийци. Те опитали да влязат на българска територия в района на р. Тунджа, въпреки пълноводието.

Цензура: Свободата на словото ще умре в Швеция. Правителството забрани на частни лица достъп до публични документи. Обединени в “Свободна Европа” с патриоти от България,Германия и Вишеградската четворка шведите ще протестират заедно Стокхолм,Малмьо и Гьотеборг. Българин е сред организаторите.

Това наложило провеждането на спасителна операция с екипи на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ от Ямбол. Задържани са още каналджията, иракски гражданин, който водел групата и двама българи, които я чакали на наша територия.
Случаят е докладван на Районната прокуратура в Елхово. Образувани са 3 досъдебни производства – по чл. 279 – на нелегалните мигранти, по чл. 280 – на иракчанина и по чл. 281 – на българските граждани.
Действията по разследването продължават.

 

Започва ново настаняване на мигранти в България

42CA83B9-D3A4-4026-ABE4-50912D6F224F.png

3 thoughts on “Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.