Начало Uncategorized Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

6
3

908ac42a-b879-4a30-a0f7-7655dcf2e8c6. PngНОВ брутален осветен случай (от хилядите) на групово изнасилване в Швеция…Бежанци отвлекоха жена и я държаха в плен като сексуална робиняЗадържаха

7 нелегални мигранти в района на р. Тунджа (снимки)

Задава ли се ново напрежение с мигрантите в Харманли след екшъна между бежанци в центъра на града?

Голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите като част от управлението на общата европейска патриотична организация.

В хода на специализирана полицейска операция служители на Главна дирекция “Гранична полиция” заловиха 7 мигранти, опитали да влязат нелегално в страната.

Петър Низамов стяга отрядите си  а границата, като вече има зад гърба си всички патриотични организации в Европа.

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

В действията, проведени в зоната на отговорност на РДГП – Елхово, е участвал и хеликоптер от Специализирания отряд за въздушно наблюдение. Заловените са петима мъже и две жени, самоопределящи се като сирийци. Те опитали да влязат на българска територия в района на р. Тунджа, въпреки пълноводието.

Цензура: Свободата на словото ще умре в Швеция. Правителството забрани на частни лица достъп до публични документи. Обединени в “Свободна Европа” с патриоти от България,Германия и Вишеградската четворка шведите ще протестират заедно Стокхолм,Малмьо и Гьотеборг. Българин е сред организаторите.

Това наложило провеждането на спасителна операция с екипи на Главна дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” от Ямбол. Задържани са още каналджията, иракски гражданин, който водел групата и двама българи, които я чакали на наша територия.
Случаят е докладван на Районната прокуратура в Елхово. Образувани са 3 досъдебни производства – по чл. 279 – на нелегалните мигранти, по чл. 280 – на иракчанина и по чл. 281 – на българските граждани.
Действията по разследването продължават.

 

Започва ново настаняване на мигранти в България

42ca83b9-d3a4-4026-abe4-50912d6f224f. Png

3 КОМЕНТАРИ

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук