Съдия и лидер на ЛГБТ група, популяризираща «Време за приказки с драг куин» е АРЕСТУВАН по за ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ – ПЕТЪР НИЗАМОВ

БЪЛГАРИЯ ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА РАЗСЛЕДВАНИЯ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ Uncategorized

Съдия от съдилище за малолетни и непълнолетни, бивш лидер на ЛГБТ група, популяризираща «Време за приказки с драг куин», е АРЕСТУВАН по обвинения за ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ.

Съдия в Уисконсинския съд, който преди това е ръководил ЛГБТ организация, набираща средства за „Време за приказки с друг куин“ (Drag Queen Story Hour) наред с други програми, е бил арестуван във вторник по „предварителни“ обвинения за притежаване на детска порнография, според Milwaukee Journal-Sentinel.

Брет Блом е „задържан от специални агенти към държавния криминален отдел след разследване на множество качвания на детска порнография през акаунт на приложение за съобщения Kik през октомври и ноември 2020 г.“, съобщава Journal-Sentinel, цитирайки изявление.

Министерството на правосъдието на Уисконсин е започнало разследване на Блом, след насока от Националния център за изчезнали и експлоатирани деца във връзка с жалба, в която се твърди, че той е споделял детска порнография с други потребители на Kik чрез лични чатове и групи за съобщения в 27 отделни случая. В жалбата се изброяват описания на видеоклиповете, които са едновременно нагледни и обезпокоителни.

Някои от видеоклиповете включват малки деца, а други много малки деца. „В заповед за обиск от 44 страници, подадена в петък от специален агент на разследващия отдел, се казва, че следователите са открили Блом, използващ името „dommasterbb“, с качени 27 видеоклипа и снимки, съдържащи детска порнография“, отбелязва Journal-Sentinel.

„Специалният агент поиска разрешение да претърси съдебната зала на Блом, камерите, къщите в окръзите Милуоки и Дейн и автомобила му Audi от 2017 г.“

Kik, платформа за социални медии, която предлага кратки видеоклипове, предостави на властите няколко IP адреса, свързани с „dommasterbb“. Два от адресите са свързани с „правителствена сграда на окръг Милуоки“.

„Това разследване е ръководено от отдела за криминални разследвания към Министерството на правосъдието на Уисконсин, със съдействието на разследващите от окръжната прокуратура на окръг Милуоки“, се казва в прессъобщение от Министерството на правосъдието на Уисконсин.

Блом, съобщава Journal-Sentinel, е „избран в съда на изборите през пролетта на 2020 г., побеждавайки действащия съдия на окръг Милуоки Пол Дедински, бивш републикански губернатор Скот Уокър. В това състезание Демократическа партия в щата дари над 10 000 долара за кампанията на Блом. „Блом се предлагаше като „прогресивна алтернатива“ на Дедински. Преди това е бил член на борда на Градския съвет за районни жалби, а също така и „щатен ръководител“ на Фондация Cream City, активистка LGBTQ организация, която популяризира часовете „Време за приказки с драг куин“ в Милуоки.

„„Време за приказки с драг куин“ означава буквално, че драг кралици, четат приказки на деца в библиотеки, училища и книжарници“, отбелязва Фондация Cream City на своя уебсайт, популяризиращ тези мероприятия през 2019 г., по време на управлението на Блом. „Часовете за приказки пленяват въображението и забавлява децата с флуидността на пола в детството, като им дава бляскави, положителни и куиър модели за подражание, които не предизвикват срам“.

„Съгласно жалбата имейлът, чрез който се споделят и изтеглят видеоклиповете, е бил използван няколко пъти за комуникация с Фондация Cream City“, според Wisconsin Right Now. „Имейл акаунтът също така обменя имейли чрез принтер, който изисква обратен адрес на името на съдия Блом“.

Тази седмица се очаква да бъдат заведени наказателни обвинения срещу Блом.

12.03.2021

Превел: Христина Айналиева-Кавадиас

ЗА Семейството

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Против „Джендър“ образованието в училищата

ИЗТОЧНИК ТУК

White CBNNews Logo

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.