Ужасяваща фалшификация на клипове на засегнати от бомбардировките деца в Сирия.

Може би сте гледали по водещите медии в света, че много деца са били пострадали от бомбардировките в Сирия. Това е така, но дали всички клипове, които гледаме са истински.

Сайтът syria нюз публикува клип в който се вижда Как  се инсценирва сцена  на засегнати от бомбардировки деца.

Клипът се вижда  как на нещо като училищен празник учителите заставят децата да легнат, След което се включват камерите и децата започватда имитират предсмъртни гърчове. Разбира се това би било ужасяващо ако беше самата истина.

Тези клипове се използват от американската пропаганда да формират обществено мнение, че бомбардировките над Сирия осъществени от Русия са причина за тези детски страдания. Това е част от евро американската политика  за пълно дискредитиране  на Русия в Международната сцена.

Грозно е обаче да се използват деца за такива нечисти цели.  Кои са и тези родители, които допускат децата им да стават причина за такава грозна фалшификация.

Тези клипове са представяни обикновено от международните медии като истински, ужасяващи и нечовешки, но когато такъв клип като този който показва фалшификация достигне до нас е време да си отворим очите и да погледнем истината. А тя-  истината е че американцитез апалиха тази война  и те са тези които не искат тя да свърши.

Подобен случай имаше и с мигрантския наплив. Тогава беше представена една снимка надали ще си мигранти в Средиземно море. После си видя на тази снимка че единият от да вещиците мигранти се вижда от кръста нагоре над водата-  той беше на плиткото А снимката беше театър.

Това което ще ви кажа сега един съвет. Отваряйте си очите отваряйте си очите но си загаси телевизора,защото оттам  ви манипулират, държат ви в будна кома.

Leave a Reply