Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчена НА ЖИВО ПО ФЕЙСБУК. Очакваме да ги освободят, защото още не са се адаптирали горките.

ДЕЦАТА НИ ОБЩЕСТВО РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМИДА Uncategorized

Шведка е била изнасилена от трима мигранти след като е била заплашвана с пистолет Груповото изнасилване е било излъчено в реално време със новата функция на фейсбук : НА ЖИВО (live broadcast) и публично пред над 200 потребители .

%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%88%d0%b2%d0%b5%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d1%84

(част от видеото цензурирано- пистолетът, с който е било заплашвано момичето)

Трима мигранти , дошли като бежанци в Швеция са съборили момичето на леглото и един след друг започнали да и се изреждат докато над 200 фейсбук потребители гледали случката на живо. Една от тях е сигнализирала на полицията, които са дошли на място и са прекъснали насилственото публично оскверняване и поругаване на момичето.

От полицията са много потайни около случая.

Предварителното разследване е започнало и има пълна конфиденциалност, казва Иван Аслунд, служител на полицията от контролния център.
Изнасилването е било предадено на живо по Facebook.

Изнасилването се е провело в един апартамент в Упсала, Швеция вечерта на неделя. Сцената на зверството е била отцепена за технически преглед.

От полицията са много потайни по въпроса, но потвърдиха, че трима души са били арестувани по подозрения за тежко изнасилване.

„Ние не коментираме нищо в момента. Предварителното разследване е започнало и има пълна конфиденциалност“, казва Иван Аслунд, служител на полицията в контролния център.

Няколко души, които са гледали на живо изнасилването са били в Aftonbladet. Loviisa,на 22г., която живее в Стокхолм, е една от тях.

През нощта,тя е била във Facebook, когато тя изведнъж е видяла излъчване на живо, което и се видяло много тревожно.

wveci[ izn.jpg

(на снимката е изнасилвача от видеото на живо.)

„Две момчета бутат надолу момиче на леглото и лягат върху нея.  Аз първо помислих, че е зле режисирана шега. Но това не беше шега“, казва Lovisa. „Полицията нахлу там
докато нападението се осъществява „. Според Loviisa „Около 200 души са били вътре в групата и са гледали клипа едновременно.“

Тя казва : „Чувствах се нереално“

След като идват полицаите, вместо да ги натръшкат на земята и да им хвърлят един хубав бой, либералните шведски полицайченца започват да питат „момчетата“ какво правят и са се били опитали да разберат какво се е случило. След известно време полицаите казали, че „момчетата“ трябва да дойдат заедно с тях в полицейското управление. После излъчването на видеото спряло.
Какво мислите, след като гледахте филма? – Тя казва, че се е чувствала толкова нереално да види такова нещо. „Кой, по дяволите, изнася нещо подобно на Facebook?“

Днес тя мисли за момичето във филмовия клип и как се чувства тя сега. „Тя трябва да се чувства напълно съкрушена“,казва Lovisa.

Така е ! Никой не мисли за момичето , а най-вероятно изнасилвачите ще получат някой друг час обществено-полезен труд … до следващото изнасилване …

Този случай не е случайност. След като държавата доказа на мигрантите от Африка и Азия, че могат да изнасилват шведските жени колкото брутално си поискат и показа как за няколко стотина хиляди изнасилвания са постановени присъди за под 100 години затвор общо. 

Очакваме да освободят „момчетата“ и да обвинят момичето в расизъм….

Швецистан…

6 thoughts on “Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчена НА ЖИВО ПО ФЕЙСБУК. Очакваме да ги освободят, защото още не са се адаптирали горките.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.