Шведка е била изнасилена от трима мигранти след като е била заплашвана с пистолет Груповото изнасилване е било излъчено в реално време със новата функция на фейсбук : НА ЖИВО (live broadcast) и публично пред над 200 потребители .

%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d1%88%d0%b2%d0%b5%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d1%84

(част от видеото цензурирано- пистолетът, с който е било заплашвано момичето)

Трима мигранти , дошли като бежанци в Швеция са съборили момичето на леглото и един след друг започнали да и се изреждат докато над 200 фейсбук потребители гледали случката на живо. Една от тях е сигнализирала на полицията, които са дошли на място и са прекъснали насилственото публично оскверняване и поругаване на момичето.

От полицията са много потайни около случая.

Предварителното разследване е започнало и има пълна конфиденциалност, казва Иван Аслунд, служител на полицията от контролния център.
Изнасилването е било предадено на живо по Facebook.

Изнасилването се е провело в един апартамент в Упсала, Швеция вечерта на неделя. Сцената на зверството е била отцепена за технически преглед.

От полицията са много потайни по въпроса, но потвърдиха, че трима души са били арестувани по подозрения за тежко изнасилване.

“Ние не коментираме нищо в момента. Предварителното разследване е започнало и има пълна конфиденциалност”, казва Иван Аслунд, служител на полицията в контролния център.

Няколко души, които са гледали на живо изнасилването са били в Aftonbladet. Loviisa,на 22г., която живее в Стокхолм, е една от тях.

През нощта,тя е била във Facebook, когато тя изведнъж е видяла излъчване на живо, което и се видяло много тревожно.

Wveci[ izn. Jpg

(на снимката е изнасилвача от видеото на живо.)

“Две момчета бутат надолу момиче на леглото и лягат върху нея.  Аз първо помислих, че е зле режисирана шега. Но това не беше шега”, казва Lovisa. “Полицията нахлу там
докато нападението се осъществява “. Според Loviisa “Около 200 души са били вътре в групата и са гледали клипа едновременно.”

Тя казва : “Чувствах се нереално”

След като идват полицаите, вместо да ги натръшкат на земята и да им хвърлят един хубав бой, либералните шведски полицайченца започват да питат “момчетата” какво правят и са се били опитали да разберат какво се е случило. След известно време полицаите казали, че “момчетата” трябва да дойдат заедно с тях в полицейското управление. После излъчването на видеото спряло.
Какво мислите, след като гледахте филма? – Тя казва, че се е чувствала толкова нереално да види такова нещо. “Кой, по дяволите, изнася нещо подобно на Facebook?”

Днес тя мисли за момичето във филмовия клип и как се чувства тя сега. “Тя трябва да се чувства напълно съкрушена”,казва Lovisa.

Така е ! Никой не мисли за момичето , а най-вероятно изнасилвачите ще получат някой друг час обществено-полезен труд … до следващото изнасилване …

Този случай не е случайност. След като държавата доказа на мигрантите от Африка и Азия, че могат да изнасилват шведските жени колкото брутално си поискат и показа как за няколко стотина хиляди изнасилвания са постановени присъди за под 100 години затвор общо. 

Очакваме да освободят “момчетата” и да обвинят момичето в расизъм….

Швецистан…

4 КОМЕНТАРИ

 1. Цензура: Свободата на словото ще умре в Швеция. Правителството забрани на частни лица достъп до публични документи. Обединени в „Свободн Цензура: Свободата на словото ще умре в Швеция. Правителството забрани на частни лица достъп до публични документи. Обединени в „Свободн

  […] Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчен… […]

 2. Голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите като част от управлението на общата Голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите като част от управлението на общата

  […] Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчен… […]

 3. След грозен закон и цензура -голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите от обща След грозен закон и цензура -голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите от обща

  […] Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчен… […]

 4. Мигрантска криза: В България стана като в Германия. Нападат те, а полицаите обвиняват теб, защото си българин и си защитил семейството си. | Б Мигрантска криза: В България стана като в Германия. Нападат те, а полицаите обвиняват теб, защото си българин и си защитил семейството си. | Б

  […] Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчен… […]

Leave a Reply