Шведският футбол е потънал в шок с новината, че жена е била изнасилена на мач от елитното първенство.

Rape

Голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите като част от управлението на общата европейска патриотична организация.

Инцидентът се е случил на мача в Стокхолм между Хамарби и Сириус на „Теле2 Арена“ в неделя в деня на откриването на сезона на Алсвенскан.

Полицията в шведската столица разкри, че жертвата на изнасилването се е нуждаела от болнично лечение заради нараняванията ѝ.

Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

Полицията , която по традиция прикрива такива изнасилвания от мигранти от криворазбрана полит-коректност, този път е изненадана от това, че не са успели да сложат забрана навреме да бъде изнесена информацията от медиите.

Започва ново настаняване на мигранти в България

Имаме доклад за изнасилване. Предполагаемото изнасилване се е случило в тоалетна на стадиона. Жената е настанена в болница, а нарушителят е неизвестен“, се казва в официалното изявление на полицията.

 

Говорителят на полицията Анна Уестборг добави: „В момента не е ясно какви са обстоятелствата. Просто знаем, че има доклад за изнасилване по време на мача на стадиона.“Задава ли се ново напрежение с мигрантите в Харманли след екшъна между бежанци в центъра на града?

Полицията направи редица арести за пиянство, вандализъм, дребни престъпления свързани с нарушаването на обществения ред.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Мигрант нападна жена с дете на пътя в София . Вижте какво се случи . | България - Новините Мигрант нападна жена с дете на пътя в София . Вижте какво се случи . | България - Новините

    […] Шок ! Мигранти изнасилиха жена на мач в Швеция . […]

Leave a Reply