20.1 C
Burgas
Saturday, September 23, 2023
Начало Uncategorized 6-годишни пишат любовни ГЕЙ писма като задача в училище

6-годишни пишат любовни ГЕЙ писма като задача в училище

0
1

6-годишни пишат любовни гей писма като задача в училище

Това написа Петър Низамов на профила си във фейсбук.

Видео материал, публикуван от BBC, в което се вижда как 6-годишни ученици пишат любовни писма с хомосексуална насоченост, предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

6-годишни пишат любовни гей писма като задача в училище

Видео материал, публикуван от BBC, в което се вижда как 6-годишни ученици пишат любовни писма с хомосексуална насоченост, предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Децата учат в начално училище Bewsey Lodge и във видеото се вижда как тяхна учителка им дава задача да напишат любовно писмо от името на „принц Хенри“ до неговия прислужник „Томас“.

[wpvideo Vnwx851w]

 

„Ще обясните на Томас защо идеята да се ожени за вас е страхотна!“, обяснява им учителката.

„В това училище децата от ранна възраст учат за отношенията в ЛГБТ общността“, се казва във видеото.

„В този клас 6-годишните ученици учат за гей брака. В конкретната приказка принцът (Хенри) иска да се ожени за прислужника си (който е мъж). Затова децата пишат любовни писма“.

Учителката Сара Хопсън казва в интервю за BBC, че децата „ще открият света и цялото разнообразие наоколо, и това ще стане в ранна възраст“.

Много потребители в социалните мрежи изразиха недоволството си към Хопсън и училището и ги обвиниха, че преподават уроци, неподходящи за възрастта на децата.

Под публикацията на BBC във Фейсбук потребителите написаха възражения против сексуализирането на децата от ранна възраст и писането на любовни писма като учебна задача.

Един потребител, представил се за директора на училището, отговаря: „Горда съм с училището, децата и семействата им. По принцип не пиша коментари в социалните медии, но сега се чувствам длъжна да го направя. Интересно колко много хора считат, че учебното ни съдържание е сексуално“.

„Ние преподаваме на децата и по теми като расизъм, екстремизъм и религия. Предизвиквам всеки, който се съмнява в работата ни относно ЛГБТ да дойде и да поговори с нашите малчугани. Те ще ви покажат какво е уважение и, че няма нищо лошо в това да си момче, а да искаш да носиш пола, както и да имаш двама татковци или две майки, които те обичат, и, че няма такова нещо като момичешки или момчешки неща“.

В училището, в което също така се носят полово-неутрални униформи, се поставя голям акцент върху културните, етнически, религиозни и сексуални различия, а в уебсайта му има качено видео, в което ученици четат текст за равенството, половата идентичност и други подобни проблеми”.

[wpvideo OAc9wkOB]

 

 

Предишната статия Планът на Сорос За Европа мина в друга фаза. Запя, че искал да спаси Европа от мигрантите.
Следващата статия Имат ли терористично минало мюсюлманските кметове на Лондон и Шефилд в Англия?

1 КОМЕНТАР

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук