И ТЕЗИ НИ ГОВОРЯТ ЗА ЕТИКА ! Да си поговирм за морал тогава? За поръчкова журналистика? За майко-продавство ? Според такива етиката е да са лоялни към ОПГ-то … Тази Генка ли е ГИНКА ли е, Genka Shikerova преди няколко дни караше майката на отнетото дете да налива s мерилка в чаша за да можела така да определяла дали, аджаба, щяла да може да се грижи за дедето си.Представяте ли си? ! Колко низко може да падне една личност, за мен няма никакво съмение, че е заради пари… Поредното доказателство за злостността на журналистическата гилдия, която в повечето случаи работи като ОПГ и който не спазва опредени от Пеевски или Прокопиев “линии на отразяване” – бива нападан от едни измислени “журналисти”, които само ако кажат на народа колко им е заплатата в NOVA или bTV, на всеки ще му стане ясно, че тези. Точно тези. Те продават и майките си, и бащите си, и децата си, и всичките заедно, в комплект със себе си. Очевидно и от публикациите на т.нар. “медии”, “линията” в този казус е да се защитават социалните и тази изнесена “практика” на “продажба на деца” следва да остане скрита за обществеото, или поне да бъде дискредитирано самото начинанение, така че хората да не вярват, че техните господари в парламента са замесени в този гнусен и грозен бизнес с плът на деца. Очевидно сега “устремът” е към дискредитиране на каузата чрез хората, които са се захванали с нея. Единствената медия, която отразява случая е Радио Кърджали, за което благодарим. Така беше и при избиването на животните заради измислена “чума” в Шарково и Болярово, където единствено Radio 999 BG отразяваше протестите там и народното недоволство.Къде е изток? Къде са учили журналистика тези? Да не са завършили РАБФАК? Тази направи и интервю с майката, а семейството сега казват : “Да не е припарила насам повече !” Тази сигурно не е майка, защото не мога да повяпрвам, че една майка би нападала друга майка по този грозен и неетичен начин. Да, така е ! Пазихме границата, за което, където и да отида в Европа като разберат, горещо ми стискат в ръката. Да, така ! Осъдих вашите колеги, сега съдя и вас и ще ви осъдя. Такъв е законът, колкото и да притискате съдиите, да ги обиждате в публикации за това, че са постановили правилно решение и са ви осъдили за доказани клевети, ТАКЪВ Е ЗАКОНЪТ !И искам да ви кажа, че никой не е уплашен от вашите смешни издихания на надут балон, на който има дупка и от там издиша застоял въздух.Продължаваме напред до пълна победа, а всички, които са ни пречили ще бъдат включени във филма , който ще направим по случая след като върнем детето.

Този коментар оставил Петър Низамов под публикацията на ГЕНКА ШИКЕРОВА, но след минути е бил блокиран и коментарът му – изтрит !

Btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика екранна снимка 171 btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика bnews btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етикаBtv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика екранна снимка 178 btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика bnews btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика Btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика екранна снимка 177 btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика bnews btv и нова телевизия – тези ли ще ни говорят за етика 
Ivo Nikolov до Генка Шикерова от Нова телевизия : Действията на Социалните в Кърджали могат спокойно да се определят, като АБСУРДНИ! Отделянето на новородено от майката и от майчината кърма трябва да е много ясно, еднозначно и категорично мотивирано и обективирано формално в официален документ, който представлява Административен акт – надлежно връчен на адресата, чийто права пряко и непосредствено засяга и подлежащ на НЕзабавен съдебен контрол! В дейността си, Административните органи създават и формират ПРАКТИКА, която НЕ трябва да е противоречива и базирана на възможности за субективна преценка, досежно предприемането или НЕпредприемането на аналогични действия в сходни и съпоставими ситуации! ТОВА трябва да е ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИЯТ акцент, а не лешоядстването по един единствен случай! Казано просто – на колко родилки от кв.Столипиново, кв.Надежда или кв.Нов път и т.н., същите “Социални”* – НЕ са им отделили децата, въпреки, че БЕЗ ВСЯКАКВО СЪМНЕНИЕ – възпроизвеждат ПОВЕЧЕ поведенчески белези на ОТНОСИТЕЛНА (за да не кажа изцяло ЛИПСВАЩА) годност да се грижат пълноценно за новороденото си дете? Да не говорим и за ВЪЗРАСТОВИЯТ фактор, който при Кърджалийската родилка НЕ е проблем, но в много други случай се подминава “великодушно” от социалните работнички! ЗАЩО? Дават ли си сметка “Социалните”, че отделянето на новородената рожба от майката, реално ДОЗАБИВА жената в още по-дълбока ДЕПРЕСИЯ от следродилната? Шансовете на така брутално ЗАШЛЕВЕНА с административен шамар майчица – да се изправи и пъргаво да си намери работа и/или да покаже IQ над 150 РЯЗКО намаляват от ДЕПРЕСИВНОТО ѝ състояние! Това ЯСНО ли е на “Социалните”? А на ЖУРНАЛИСТИТЕ? Що не отиде екип на НОВА да провери интелектуалната и менталната “годност” на 13-14-15 годишните родилки из махалите и в някои други региони на България? Да ги снима, да ни ги покаже? Да ни шашнат с IQ, а и да видим и битовите им условия? Уважаема, Genka Shikerova! Имаш СТРАХОТНИ попадения, като журналист, но в ТОЗИ случай – НЕ си себе си! Вземи SNICKERS, ако си гладна! Спри да вадиш ПРЕД СКОБИ майката от Кърджалийско! Изхвърли ДВОЙНИЯТ АРШИН по ТОЗИ случай! Там където се “мери” с ДВОЕН АРШИН – НЯМА ЖУРНАЛИСТИКА! НЯ-МА!
Фондация под подвеждащото име “За нашите деца”, основана от бившия президент Плевнелиев още от самото начало на президенството му, се опитва да прокара през парламента закон, който да превърне България във фашизоидна държава по подобие на Швеция, Финландия, Дания и други европейски държави, където децата са превърнати в средство за репресия на държавната машина над родителите!Подобни закони оставиха без своите истински семейства десетки хиляди деца в цяла Европа, като ги осъдиха на мизерно съществувание във верига от постоянно сменящи се приемни “семейства”, в жертва на гей мераци и педофилия. Сега този геноцид над децата на Българите чука и на нашата врата, въвеждан от група Есесовки (Социални работнички от Държавната агенция за закрила на децата) – защо ли всички те са специално подбрани жени с изряден грим и голяма уста, която да крещи по медиите (днес в предаването Тази сутрин по БТВ) колко е важно децата да бъдат противопоставени на родителите си, мъжете татковци да бъдат противопоставени на жените майки, а като цяло българското семейство да бъде разбито и заличено. Така, че бъдещите поколения да не знаят що е майка, що е баща, що е родителска любов, що е майчин език, що е бащина стряха, що е любов към Родното и Родината.
След месец раздяла майката Симона успя да прегърне бебето си, след като няколко дни след раждането му, социалните го предадоха в приемно семейство. “Приемното семейство докараха бебето в социалната служба в Смолян и Симона имаше възможност да го види за първи път, след като тя не е имала възможността да го докосне даже в болницата. За нея беше един уникален момент да се срещне със собствената си рожба след едномесечна раздяла”. Това заяви в ефира на Радио Кърджали Петър Низамов – Перата, който заедно с адвокат Петър Николов се заеха да върнат бебето Александър на майка му Симона от село Арда. Той допълни, че съгласно закона социалните следва да предоставят възможността да бъде гледано детето първо на роднини на биологичните родители, но това не е сторено. Петър Низамов – Перата, който е председател на „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, заедно с адвокат Петър Николов и семейството на Симона се срещнаха с ръководството на социалните в Смолян. Младата майка има право да посещава своето бебе Александър всяка седмица в приемното семейство, докато районните магистрати в Смолян решат съдбата им. Намеренията и на социалните, и на майката са, че детето трябва да се отглежда в семейството. “За нас няма абсолютно никакво съмнение, че в случая става въпрос за оправяне на лични дразги, чрез намесване на две нови поколения. т.е. за да се отмъсти на бабата се наказва майката и първородния й син”, каза още Петър Низамов. Процедурата, която следва е да се докаже, че сигналите, които са постъпили в социалната служба са неистински. Става въпрос за сигнали, че майката на Симона пиела, каза още Петър Низамов. Той е убеден, че зад тях стои кметът на селото Недко Юруков. Радио Кърджали потърси Недко Юруков за коментар. “Нямам коментар по въпроса”, бяха думите на кмета. На въпроса дали е пускал сигнали срещу майката на Симона в социалната служба в Смолян, той отговори лаконично с думата “Не”.“С адвокат Петър Николов смятаме, че в най-скоро време ще успеем да върнем детето при неговата биологична майка, където му е мястото и където трябва да израсте всяко дете, освен ако майката или родителите са напълно неморални, или упражняват насилие спрямо децата, а зад конкретния случай не става въпрос за такова нещо”, каза още Петър Низамов.
Благодаря ВИ за многобройните благодарствени писма, смс-и , съобщения на имейла ми, във вайбър, на месинджъра ми. Ако желаете да помогнете на майката на отнетото дете в с. Арда, Смолянско, можете да изпратите детски дрешки или други вещи необходими за отглеждане на пеленаче, или да преведете сума по личната сметка на майката. Симона Асенова Алекова IBAN : BG93BPBI79271042301201 BIC: BPBIBGSF или вещите до адрес: махала Речани, с. Арда, общ. Смолян, Смолянска област. За Симона Асенова Алековаавтор: Петър НизамовОказва се, че на всяка майка може да и бъде отнето бебето, дори преди да го закърми. САМО ПО НЕПРОВЕРЕНИ ДОНОСИ. Днес проведохме така очакваната среща със социалните в Смолян, заедно с адвокат Петър Николов от председателстваният от мен „Български юридически комитет- защита на гражданите с правни средства“, майката и бабата на отнетото пеленаче. .НИЕ ОТ БЮК ПОЕМАМЕ СЛУЧАЯ НА ОТНЕТОТО ОТ БЪЛГАРКА НОВОРОДЕНО В С. АРДА СМОЛЯН Оказва се, че според социалните бебето било под риск, който, представи си, налага незабавно извеждане от майчината гръд, защото кметът на село Арда – ……., който според моето обосновано заключение има лична вражда с бабата и за това наказва две поколения – майката на бебето и самото бебе… Заради бабата. Цитирам негов много близък роднина пред момче от селото : „Теб, ако цял живот някой те плюе, какво ще направиш?“ – визира се кмета и сигналът, който той е пуснал до АСП – Смолян срещу майката и бабата. Според това, което казаха директорката и социалните работнички, изразено днес на срещата между мен, адвокат Петър Николов, майката, бабата и социалните в сградата, където се помещава ДА „Закрила на детето“… Имало сигнал от кмета – цитирам- че бабата била алкохоличка, което е пълна лъжа, на как то касае майката и бебето? Освен това, щом бабата пиела, означавало, че няма кой да помага на майката и това вече водило до невъзможност майката да си гледа бебето. Пълен абсурд и параграф 22 ! Попитах ги. Как установихте това обстоятелство? Хващали ли сте я пияна, да пие? Без отговор.КАК ХВАНАХМЕ BTV В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ПРАВОСЪДИЕТОBTV фалшифицират доказателства за да задържат хораАми кмета, дето тя била „плюла срещу него цял живот“, явно нямало какво да направи и решил да вреди не само на нея, ами и на още две поколения след нея. И забележете как ! Чрез отнемане на дете ! Ако иска да ме съди, но това е башибозук, а не кмет ! Моите впечатления са, че до сега за две срещу продължили почти цял ден не съм усетил бабата да мирише на алкохол, нито да трепери от абстиненция ! Според мен много говори и така си е натрупала този „солиден“ враг – селски кмет, който като един истински феодал е разпределил рожбата им да бъде наказана, защото бабата го била „плюла цял живот“. Според социалните устен сигнал от болницата, където раждаш и докато си в реанимация след усложнения след секцио, лекарките в болницата установили родителски дефицит у майката, защото не кърмела детето. Ама то детето било в ковиоз, представете си ! В ковиоз и да го кърми … Само ‘дето майката е вкарана в реанимация и преди да излезе от там, бебето е било вече предадено на приемно семейство. Само ‘дето майката е имала кърма, но сега след този стрес – няма … И няма да има повече. За това бебе кърменето свърши преди да е започнало… Само ‚‘дето ходих до селото и питах хората и според тях, нито бабата е алкохоличка, нито майката има родителски дефицит.ПЕТЪР НИЗАМОВ: ЛЕО , НЕ СИ ВЪВ ФОРМА, АКО СИ ГЛАДЕН, ВЗЕМИ СНИКЕРС.Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите децаВъобще версиите им доста се пообъркаха, аз дори забравих какво ме лъгаха в началото и как стигнаха до лъжите в края на разговора. Ама това беше срещата на „големите усмивки“. Лицемерие на високо ниво. Все едно не са отнели дете от майка, все едно това е нищо. Усмихват ни се на мен и на адвокат Николов, усмихват ни се, помислих си , че съм на някоя сбирка на класа. И на майката и се правят на приятелки… Аз щях да повърна, честно ! Едно ви гаранитирам, че ще стигнем до дъното, както на този случай, както и ще разследваме сигналите за откраднати ливади, гори в землището на с. Арда. Да гласувалите мъртви души, присъстващи в избирателните списъци на селото. Как в с. Речани никой не е гласувал за кмет, защото … Цитирам жителите : „Така ни казаха ! Да не гласуваме за кмет!“ И те не са гласували. Обаче от къде идват тези гласове в избирателните списъци на с. Речани, щом хората не са гласували, защото „така са им казали“.
Радио КърджалиПетър Низамов – Перата започна битка за бебето от с. Арда. Юридическата част на случая с бебето Александър се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.
Ама такива “прекрасни” социални си имаме. Особено тези от “Закрила на детето” … Ние не само, че “няма” да ги обиждаме, но “искаме” истински, ама истински “да им стиснем ръката”…Юрист на годината е съдружникът на Петър Низамов в БЮК – Петър НиколовАМА ТАКА ДА ИМ Я СТИСНЕМ, ЧЕ ВОДА ДА ПУСНЕ, АКО МЕ РАЗБИРАШ…И това, представи си, не, защото сме “добронамерени” към тях, ами просто защото :“НЕ” ги хванахме да продават деца. “НЕ” ги хванахме да изнудват чужденци под масата за да разрешат осиновяване на отнети по този начин от беззащитни и бедни БЕЛИ майки, не защото черните са лоши, ами защото не се търсят на “пазара на деца” …. “НЕ” ги хванахме да позволяват на деца под закрила във Варна да излизат посред нощ със сутеньори и откровено да проституират… ДЕЦА ПОД ЗАКРИЛА ! Започваме дарителска кампания за подпомагане на майката заедно с процедура по връщането на бебето. Нека всеки, който иска да помогне да преведе, каквото може да го направи в личната сметка : Симона Асенова Алекова IBAN : BG93BPBI79271042301201 BIC: BPBIBGSF
Радио Кърджали : На 21 януари съдът в Смолян ще се произнесе по казуса с бебето на родилката от село Арда. Предстои районните магистрати решат за колко време бебето ще бъде в приемно семейство и дали ще бъде върнато на майката Симона. Случаят за отнето новородено от майка му разбуни социалните мрежи, медиите реагираха, хората се възмущават, че социалните служби са взели момченцето на 26-годишната самотна майка Симона от смолянското село Арда направо от болницата и са го настанили в приемно семейство. Илияна Типова и Божидар Чолаков посетиха селото и събраха гледните точки на всички засегнати. Не искам повече да давам интервюта, не искаме, не искаме повече да притесняваме майката. Достатъчно я побъркаха. С тези думи Ана Хаджийска, майка на родилката Симона, посрещна журналистическия екип на Радио Кърджали. След това обаче разказа, че Симона до 12 клас е била в селото, учила е и в Смолян, правени са ѝ редовни профилактични прегледи, медицинско за работа ѝ е издавано. Как са невидели досега? Как, като сме ходили и на лекари, и навсякъде, как изведнъж решиха, че майката е недобре?… Те казват, че тя не е добре, ама те я побъркват, категорична е Ана. Тя обясни, че не са виждали бебето и не са ходили в приемното семейство, защото социалните им казали, че първо трябва да отидат при тях. Аз не мога да отида, да нахалствам. Не знам какви са процедурите, после да не ме изкарат пак агресивна, казва Ана Хаджийска. Случаят със Симона е от преди месец. Малкият Александър се ражда със секцио в смолянската болница на 11 декември. Седмица по-късно бебето е предадено временно на приемно семейство. Майката твърди, че никой не я питал дали иска да даде детето си за отглеждане на други хора. Бабата Ана Хаджийска твърди, че случилото се е предварително нагласено още преди Симона да роди. Още докато беше бременна – че как ще го гледате, ще видим като го роди. Една от социалните, която не отговаря към Закрила на детето, а отговаря за Ардинския регион… Би трябвало да видят дали ще се справи майката, тогава да решат. Никой не й даде шанс, казва Ана Хаджийска. От отдел “Закрила на детето” в Смолян отказаха коментар. Според началника на отдела Гергана Тодоринска в медиите имало достатъчно информация. Тя предложи да ни изпрати писмено становище за свършеното до момента, но до излъчването на този репортаж в Радио Кърджали няма получено писмо. Гергана Тодоринска не уточни как социалните служби ще работят за връщане на малкия Александър при майка му и кога ще стане това. Междувременно стана ясно, че в понеделник, 21 януари, Районният съд в Смолян ще решава дали да върне бебето в дома на Симона. Откакто този случай стана обществено достояние, стотици хора от страната и чужбина искат да помогнат на 26-годишната Симона Алекова да върне детето си. Създадена е и онлайн подписка, която набира популярност. Други искат да подкрепят жената с вещи и пари. А докато екипът беше в село Арда стана ясно, че към родопското село пътува Петър Низамов – Перата. Той, заедно с организацията, в която членува – Български юридически комитет, възнамерява по правен път да върне бебето Александър на майка му Симона Алекова. Ще се опитаме да обжалваме заповедта. Виждам, че срока за обжалване по АПК (Административно процесуалния кодекс) е минал. Ще се опитаме да възстановим срока, съгласно АПК и ще атакуваме заповедта в Административния съд. Ако това не стане ще трябва да заведем дело по ГПК (Граждански процесуалния кодекс), което ще е също за връщане на детето при майката и да докажем нейния родителски потенциал. Смятам, че да се отнемат деца от биологични родители, особено при тези т. нар. социални услуги в България, които не могат да се нарекат въобще услуги, винаги децата са по-добре при майката. Трябва да е вече изключително неморална, да упражнява насилие спрямо тях, доказано, че да се отнемат деца от биологичен родител. А в случая аз съм сигурен, че става дума точно за търговия с деца. Тъй като се търсят главно бели деца от чужденци, които искат да си осиновят. Сега, не можем да кажем, че този случай е точно такъв, защото не сме го изследвали в пълната цялост, но я има тази тенденция и това е причината, поради която ние поемаме такива случаи, защото ние не сме съгласни с това нещо, което се случва. Това каза за Радио Кърджали Петър Низамов-Перата. Юридическата част на случая се поема от Петър Николов, който бе отличен за адвокат на годината на 2018, заради успешния изход на делото на самотната майка Даниела Колева от Сливен. Тя успя да върне трите си деца, след като осъди местната Дирекция “Социално подпомагане”.
Само да вметна ! Надявам се от “Закрила на детето” – Смолян, да го прочетат. Защото след нашата намеса ШЕФКАТА НА ДА “Закрила на детето” в Русе – Милена Неделчева (на снимката) БЕШЕ УВОЛНЕНА. Благодарение най-вече на нашия съдружник в БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства – Адвокат Петър Николов , с който върнахме 11-те отнети деца на най-голямото българско семейство в Русе… Не искам да го приемат като заплаха, а като законно предупреждение, но ако не си отменят сами заповедта за отнемането на непроплакалото пеленаче на българката от с. Арда , Смолянско. Обещаваме им същото кариерно развитие като социалните РАЗБОЙНИЧКИ от Варна, които отнеха Виктория от Десислава, като на тези от Сливен, които отнеха трите деца на Даниела Колева, като на онези от Русе, които отнеха 11-те деца на най-внушителната българска семейна единица и като на още куп такива повярвали си социални, провеждащи политика като в Норвегия, Швеция, Дания…След нашата намеса Бургаският Майкъл Джексън днес беше настанен в общинско жилищеСтрани, в които се отнемат децата на биологичните родители дори и за това, че са отказали да му сменят пола. Да се само-определял против биологичния си пол. А там социалните служби по “закрила” на детето имат доказани връзки с ПЕДОФИЛИ. В България се наблюдава същата тенденция, в прогресивно-растящ мащаб, но с комерсиална цел – ПРОДАЖБА НА ДЕЦАТА НА ЧУЖДЕНЦИ. Искат да продадат детето. Много добре знам какво правят. Прелагат го на чужденци, после им го взимат и ги изнудват за пари под масата. Пари, които се отчитат “на горе” чак до “черните” партийни каси. В този грозен и гнусен “бизнес” “пазарната икономика” и по-точно – търсенето, налага да се отнемат основно българчета, а не ромчета. Имаме свидетели, но нямаме правосъдие…БТВ, както винаги, са на страната на ДЯВОЛА. Както и при казуса с Даниела от Сливен, когато заплашваха майката с отнетите три деца от социалните поради бедност, които ние след дълги съдебни и административни битки върнахме…П.С. С тези условия на домове, с тези социални “услуги” в България – детето е винаги по-добре при майката.Няма да продадат детето. Грешни са им сметките. Не са сметнали нас, че ни има. Нас от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства  

Leave a Reply