Csw: спрете крайния натиск за аборти csw: спрете крайния натиск за аборти, джендър идеология и сексуализация на децата - комисията по статута на жените - петър низамов екранна снимка 142 csw: спрете крайния натиск за аборти въпреки, че срещата се представя като опит за защита интересите на жените по целия свят, всъщност тази комисия в момента е под управлението на радикални антисемейни феминистки, чиято основна цел е да разруши семейните ценности и да унищожава човешки животи. Bnews csw: спрете крайния натиск за аборти
Csw: спрете крайния натиск за аборти екранна снимка 142 csw: спрете крайния натиск за аборти въпреки, че срещата се представя като опит за защита интересите на жените по целия свят, всъщност тази комисия в момента е под управлението на радикални антисемейни феминистки, чиято основна цел е да разруши семейните ценности и да унищожава човешки животи.

СПРЕТЕ крайния НАТИСК за аборти, джендър идеология и сексуализация на децата на 65-та годишна сесия на Комисията по статута на жените (CSW)

От 15 до 26 март централата на ООН в Ню Йорк се готви да бъде домакин на 65-та годишна сесия на Комисията по статута на жените (CSW).

Въпреки, че срещата се представя като опит за защита интересите на жените по целия свят, всъщност тази Комисия в момента е под управлението на радикални антисемейни феминистки, чиято основна цел е да разруши семейните ценности и да унищожава човешки животи.

Екипът на CitizenGO се запозна с първите проекти на окончателните документи и се убедиха, че 65-та сесия на CSW ще бъде по-радикална и от преди. Фокусът е върху насърчаването на абортите и ЛГБТ интересите, подпомагане на радикалния феминизъм в политическото пространство и налагането на «всеобхватно сексуално обучение» на децата и идеологията на пола. Тези планове показват, че те искат да навредят на жените, а не да ги защитят и трябва да бъдат спрени.

ПОДПИШЕТЕ международната петиция до държавните делегации, участващи в срещата и настоявайте те да премахнат от проекта на окончателния документ текстовете, които налагат радикални антисемейни подходи, аборти, сексуализация на децата и тяхното индоктриниране с джендър идеологията. В последния ден от заседанията ще се проведе гласуване на документ, препоръчващ одобряването на «сексуални и репродуктивни права», който радикалните сили в ООН използват, за да принудят всички държави-членки на организацията да изпълняват волята им.

Ето как радикалните антисемейни активисти в ООН са действали винаги: през 2018 г., когато Сенатът на Аржентина гласува против закона, одобряващ аборта, «независими експерти» от ООН осъдиха отказа му, заявявайки, че Аржентина не изпълнява задълженията си в областта на сексуалните и репродуктивните права на жените.

За да попречите на нашите страни да налагат радикални антисемейни идеи, спешно е необходим вашият подпис. В проекта на настоящия окончателен документ на CSW 65 дори не се споменава, че майките играят важна роля в семейството, не се казва нищо за истинските причини за майчината смъртност и заболявания, които остават основните – и напълно предотвратими! – причини за смъртта на жените по целия свят, особено в развиващите се страни.

Документът също така налага нагло социално инженерство. Многократно се призовава за «полово чувствително» финансиране на кандидатите в избори, включително тези, които се «идентифицират» като «ЛГБТ». Благодарение на това структурите на ООН ще могат да се намесват във вътрешните работи на всички държави и дори в личния живот на отделни лица. Ето защо лобистите използват противоречивия термин Сексуално и репродуктивно здраве и права (SRHR) като общ термин за всички свои амбициозни проекти. Всичко е ясно: авторите на проекта на окончателния документ на CSW няма да защитят жените, те ще унищожат самата идея за семейство, която е толкова скъпа за нас и вас. Подпишете сега и настоявайте ръководителите на делегации на държави, участващи в CSW, да изключат от окончателния документ всички текстове, насочени срещу семейството и живота.

Най-лошото е, че препоръките на CSW тогава ще бъдат използвани от ООН като инструмент за налагане на крайни подходи, които унищожават семейството и живота на всички страни, включително развиващите се страни.

Много развиващи се страни, например много страни в Африка, имат закони, които сериозно защитават човешкия живот, но са икономически бедни.

Опасявам се, че както се случи в миналото, тазгодишните документи на комисиите ще бъдат използвани от богатите страни и агенциите на ООН, за да принудят най-бедните страни да легализират абортите, идеологията на пола и индоктринацията на ЛГБТ. Използваният в някои параграфи от проектопрепоръките «птичи език» умишлено замъглява истинските им намерения:

• «Гарантиране на достъп до сексуално и репродуктивно здраве и права (SRHR)»: Това наистина означава законодателно одобрение на аборта и налагането на аборт в домашни условия под прикритието на пандемията COVID-19.

• «Ограничаване на онлайн насилието над жени, принуждаване на медиите и компаниите в социалните медии да бъдат отговорни за премахването на такова съдържание»: Тук става дума за премахване на всякакво съдържание, което защитава семейството и живота.

• «Директно финансиране на женски организации и феминистки движения»: това означава, че все повече пари от джоба ни ще се дават на радикални антисемейни феминистки организации.

Наскоро 35 държави подписаха Женевската декларация за консенсус в опит да противодействат на натиска върху държавите да либерализират законите за абортите. За съжаление, под управлението на администрацията на Байдън, Съединените щати неизбежно ще се откажат от принципите, изложени в тази декларация, въпреки че самите те са били неин инициатор и вместо това ще започнат да принуждават развиващите се страни да приемат крайните антисемейни подходи.

Сега, когато разбираме истинските цели на координаторите на CSW, е по-важно от всякога да увеличим нашата съпротива срещу техните проекти срещу семейството и живота.

А 65-ата сесия на CSW ще започне след седмица!

Превел за страница ЗА Семейството: Христина Айналиева-Кавадиас

ПОДПИШЕТЕ ТУК:

Превел: Христина Айналиева-Кавадиас

ЗА Семейството

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Против “Джендър” образованието в училищата

ИЗТОЧНИК ТУК

White cbnnews logo

Leave a Reply