ПЕТЪР НИЗАМОВ : Не мога да се сетя какво нищожество и хлебарка трябва да си, че да атакуваш държава и вместо да нападнеш армията ѝ, да нападнеш това парти с беззащитни невъоръжени момичета и момчета и да избиеш 200 от тях.

И още повече не мога да се сетя какви мърши са някои от нашите “сънародници”, които подкрепят това…
Пожелавам им това да им се случи на най-близките им и после да четат как такива като тях оправдават убийствата им.

ПЕТЪР НИЗАМОВ : Не исках да го казвам, но докато не се претопят няколко поколения, ние ще си останем за Света най-злобната, най-безчовечната, егоистична, мъзелива и философстваща на фона на липсаата на образование или реални знания нация!

The News from Bulgaria | Investigative Journalism and Investigative Reporting News Agency | БЪЛГАРИЯ НОВИНИТЕ

Никой по Света не оправдаваше убийствата в Украйна, а сега в Израел.
Само нашенските малоумници, които са срам за нацията и са причината качествените хора да се срамуват да се нарекат българи за да не ги помислят, че са като тези, подкрепят такива зверства.
А това момиченце от Германия има страхотна вина за палестинското дирене на загубени територии във войни, започнати от тях и техния Арабски свят.
Защото ако не бяха нападнали Израел през 1947 година – ден след основаването и, Палестина щеше да е независима държава и до ден-днешен. – ПЕТЪР НИЗАМОВ
ПЕТЪР НИЗАМОВ : Докато не се претопят няколко поколения ще си останем за Света най-злобната нация | ГАЗА ПЕТЪР НИЗАМОВ : Докато не се претопят няколко поколения ще си останем за Света най-злобната нация | ГАЗА ПЕТЪР НИЗАМОВ : Докато не се претопят няколко поколения ще си останем за Света най-злобната нация | ГАЗА
Pros

Петър Низамов

Cons
Review Overview
SUMMARY

Петър Низамов

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук