Вчера по БНТ съобщиха :

Разбита е организирана престъпна група за трафик на нелегални мигранти в София

Спецпрокуратурата, МВР и ДАНС разбиха организирана престъпна група за трафик на нелегални мигранти. Тази сутрин при акция в района на Лъвов мост са задържани малко над 10 души. Задържаните са предимно араби, но сред тях има и двама българи. Спецполицаите са претърсили хостели, частни квартири и автомобили. В един от задържаните е намерен пистолет. От прокуратурата заявиха, че ще повдигнат обвинения на шестима от задържаните.

Тази информацията, че Мишо Арабина от Лъвов мост постоянно раздава неоснователно лични карти на мигранти в комбина с корумпирани служители от “Миграция” е предоставена от Петър Низамов Перата (ловецът на мигранти със “свински опашки”) още септември 2016г.

До ден днешен Мишо Арабина беше необезпокоен , въпреки , че името му беше оповестено в медиите преди 6 месеца , а той продължава дейността си постоянно, като раздава неоснователно лични карти на мигранти …дори на терористи. Прочетете по-долу…

Петър Низамов Petar Nizamov

Вчера – 6 месеца след като го показах в медиите, НАЙ-НАКРАЯ Е ИМАЛО АКЦИЯ СРЕЩУ Мишо Арабина от Лъвов мост в София , който урежда нелегалните мигранти с лични карти НЕОСНОВАТЕЛНО И КОРУМПИРАНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В “МИГРАЦИЯ”, С КОИТО РАБОТИ..,Още октомври 2016г, аз го показах на полицията,пред хиляди граждани на протестите, в Чехия пред депутатите от чешкия парламент, дори в съда вчера го споменах ……
https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/posts/1276528635704118
http://www.blitz.bg/obshtestvo/petr-nizamov-perata-pred-blits-arabin-vzima-po-600-evro-i-urezhda-bezhantsi-s-dokumenti_news451245.html
ОТКАЗВАТ ПОДРОБНОСТИ !
НИЕ ЩЕ ВИ ГИ ДАДЕМ !
САМО ДА НЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ ОСТАВИМ ПРОКУРАТУРАТА ДА СМАЧКА ОБВИНЕНИЯТА..
ЩЕ СЛЕДИМ ИЗКЪСО СЛУЧАЯ…

На снимката виждате сина на Мишо – арабина (известен с това прозвище в „Малкия Бейрут“) – лицето, което е свръзката на нелегалите с отдел „Миграция“ и горните етажи на СДВР , довереното лице на МВР за тази далавера, ангажиран да предава парите на длъжностните лица и получава неприсъствено личните документи за платилите си за услугата мигранти .
%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%bc%d0%b8%d1%88%d0%be-%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d0%b8-%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%83

Ивайло Борисов

ОКАЗВА СЕ,ЧЕ КОГАТО ЕДИН ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР ИСКА ДА РАБОТИ ДОБРЕ, ВСИЧКО СЕ ПОЛУЧАВА !БОРБАТА, КОЯТО ПОВЕДОХА БЛАГОВЕСТ,ТОШКО И ПЕРАТА СРЕЩУ ЦИГАНСКО-АРАБСКИЯ КАРТЕЛ НА ЛЪВОВ МОСТ (ОТ КОЯТО СЕ ПОСТАРАХ ДА БЪДА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ), ДАДЕ ЧАСТИЧЕН РЕЗУЛТАТ ! СЕГА ОСТАВА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА !ДНЕС АКЦИЯТА НА ЛЪВОВ МОСТ БЕШЕ УДАР И СРЕЩУ КОРУМПИРАНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ В СЛУЖБА “МИГРАЦИЯ” !БЛАГОДАРИМ ВИ Г-Н УЗУНОВ, ЯВНО ПОД ВАШЕ РЪКОВОДСТВО, МВР ЗАПОЧНА ДА РАБОТИ И ДА ПАЗИ ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ!

Петър Низамов :

В Края на Август с мен се свърза жена,чиято самоличност тогава за момента запазих в анонимност и която ми предостави този видео-материал .
Тя се обърна към мен като към последна инстанция. От полицията я отпратили и дори един път и направили капан като си тръгвала от районното да подава жалба за пореден грабеж , извършен от мигранти, отпред я е чакал предполагаемия поръчител и я заплашвал. Оплаква се , че същия и изпраща различни мигранти с бележки, с послания за нея, в които я изнудва за пари всеки ден с цел да я накарат да затвори офиса си на ул. „Мария Луиза“, защото била българка. Разказа как всички българи са били изгонени от улицата по същия начин, а полицията защитава мигрантите.
Ето клипа :

Не гледайте телевизия, там не ви показват нищо.
За целта наема мигранти, които я чакат и седят пред офиса и , после случайно, когато си тръгва някой или я удря или я ограбва. Имало е три последователни такива случая според жената.
Ние от Цивилните отряди за защита на жените и вярата няма да оставим нещата така.
Г-н Бойко Борисов, кой залъгвате , че искате да спрете мигрантския наплив, след като данните сочат , че именно Вие сте отгоре на тази корупционна практика.
В следващите клипове ще видите дали въобще ще дойде полиция след повикването на пострадалата жена.

Жената от клипа се казва Първолета Радославова и работи до Лъвов мост.
%d0%bf%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b0

– Благодарение на тази жена , ние знаем чрез кой се предават парите на звено „Миграция“ към СДВР за издаване НЕОСНОВАТЕЛНО ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ХОРА, КОИТО СА ИЗВЕСТНИ КАТО ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ТЕРОРИЗЪМ ПРАВО НА ПРЕБИВАВАНЕ И УБЕЖИЩЕ .

Петър Низамов – Перата пред БЛИЦ: Арабин взима по 600 евро и урежда бежанци с документи Издирван терорист е получил право на постоянно пребиваване у нас

На снимката виждате сина на Мишо – арабина (известен с това прозвище в „Малкия Бейрут“) – лицето, което е свръзката на нелегалите с отдел „Миграция“ и горните етажи на СДВР , довереното лице на МВР за тази далавера, ангажиран да предава парите на длъжностните лица и получава неприсъствено личните документи за платилите си за услугата мигранти .
– Благодарение на нея знаем от къде се получават парите за незаконните мигранти от фондации в Саудитска Арабия и ИСИС.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nwAE-7zr_Bk?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]
(САМО В „ОФАНЗИВА“: ПЕРАТА РАЗКРИ КОЙ УРЕЖДА С ФАЛШИВИ ДОКУМЕНТИ НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ В СОФИЯ)

– Благодарение на нея знаем името на ромката , която раздава пари от джамията на мигрантите на Лъвов мост.
– Благодарение на нея знаем за Зиалад Зиалад , който ви показах.
Запознайте се със Зуаулах Зиалуах от Пакистан . ТОЙ Е ТЕРОРИСТ И ЖИВЕЕ СРЕД ВАС В СОФИЯ КАТО КЛЕТ БЕЖАНЕЦ.
%d0%b7%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82-%d0%b7%d0%b8%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82

Тази вечер граждански патрул предотврати опит за кражба на талибани над възрастна жена.
ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИЯ САЙТ: https://petarnizamov.wordpress.com/

2 КОМЕНТАРИ

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук