Сайтът, който бълва новини с уж грандиозни разкрития за режима Борисов и него, който случайно или неслучайно се разпространяват навред, а после уж “случайно” се опровергават с доказателства от мейнстрийм медии, които уж не се занимават с жълти сайтове…

Не ви ли прилича на цирк, който се разиграва… С цел да се потулят истинските разкрития за Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ от 2009г. до сега, явно сайтът NAROD.BG пуска фалишиви новини за ГЕРБ, които после по сценарий се опровергават в медиите на Пеевски и Домусчиев.

Narod.bg доста често присъства в социалните мрежи споделян на конвейр. И всеки път тези, които споделят са профили без снимки или история – т.нар. тролове в нета.

По този начин се цели читателите да са скептични и към разкритията с доказателства например- за къщата в Барселона, за 8-месечния престой на Бойко Борисов в затвора Панкрац в Чехословакия през 1991г. заедно с бандата на Иво Карамански.

По този начин се създава представата у чутателите, че много фалшиви новини, доказани като такива, се пускат за Борисов и се създава преставата за кампанийност и целенасоченост на всяка новина , която разкрива далаверите на 3-те управления на ГЕРБ с премиер Борисов.

ДОЛУ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ФАЛШИВА НОВИНА ПУСНАТА ОТ NAROD.BG ПОСЛЕ Е ОПРОВЕРГАВАНА ЛЕСНО ОТ “АВТОРИТЕТНА” МЕДИЯ КАТО 24 ЧАСА, А У ЧИТАТЕЛИТЕ СЕ СЪЗДАВА Т.нар. информационна бомба, при която хора като Борисов искат да смесят в съзнанието на читателите истинските новини с разкрития за управлението му с доказани и плоски фалшиви новини с цел да не се вярва и на истинските… :

Руснак „прати“ Борисов в болница и пусна фалшива снимка на Гешев зад Живков

Борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов articles b05f21ae07b4bd544687b468baceaef8 борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов

Николай Феодоров Низол, който е собственик на 57 фирми у нас, не знае, че притежава и „медия“

Борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов image борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов
Борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов image борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев.
Борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов екранна снимка 1932 1 борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов
Борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов екранна снимка 1932 1 борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев.
Борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов екранна снимка 1931 1 борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев. Bnews борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов
Борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов екранна снимка 1931 1 борисов пуска за себе си фалшиви новини чрез narod. Bg за да замие истинските разкрития за режима борисов не ви ли прилича на цирк, който се разиграва... С цел да се потулят истинските разкрития за бойко борисов и управлението на герб от 2009г. До сега, явно сайтът narod. Bg пуска фалишиви новини за герб, които после по сценарий се опровергават в медиите на пеевски и домусчиев.

Руснак е собственикът на сайта „народ.бг”, който във вторник принуди Бойко Борисов да обяснява, че не е в болница заради кръвно, а преди дни пък накара Иван Гешев да опровергава, че е работил като охрана на Тодор Живков.

Николай Феодоров Низол е роден на 13 януари 1963 г. На негово име в България се водят 57 фирми, съобщава „24 часа“. Живее постоянно у нас. Притежава и няколко фирми в Полша.

Повечето фирми на мъжа са с капитал 10 лв. и са пръснати из бизнес сгради в столицата, но има и компании в Петрич и Перник.

Сайтът на руснака разпространи фалшивата снимка, на която уж главният прокурор охранява заедно с Бойко Борисов Тодор Живков на 29 юни. Пусна я във фейсбук страницата си цели 8 часа след като автентичността ѝ бе отречена яростно от главния прокурор.29 юни, 12:15

Гешев опроверга фейк от мрежата, няма снимка с Борисов и Тодор Живков

Отново в понеделник медията на руснака с разностранен бизнес у нас – от заложна къща през архитектура, та до хотелиерство, разпространи фалшивата новина, че премиерът е приет във Военномедицинска академия с високо кръвно след избухналите скандали.30 юни, 15:48

Борисов отрече да е бил в болница в неделя заради кръвно

Фирмата зад „народ.бг” е „Хаки фиш” ЕООД. Тя е регистрирана на 14 ноември 2018 г. Самият сайт обаче е станал активен най-рано през втората половина на 2019 г.

Пред медията Низол отрича да е собственик на подобна фирма.

„Имам фирми, но такава нямам. Някой е изпратил мои данни, които могат да се вземат отвсякъде”, каза той. После добави: „Пием си, дадат ми документи, разпиша се”.

Дали Низол лъже, или действително някой се крие зад името му, не е ясно. Сайтът очевидно се ползва за хибридни атаки.

Какво показва контент анализът на публикациите – много често се пише за разцепление и напускане на структури на ГЕРБ. Рядко има позитивни публикации – например „Възкръсването на Цветан Цветанов в политиката”, „Новият живот на Цветан Цветанов” и „Цветан Цветанов се разходи по порта във Варна и събра тълпа от фенове”.

Има и материали за шумни полицейски акции, докато Цветанов бе вътрешен министър. Всички дописки са написани грамотно, няма правописни и пунктуационни грешки.

Постоянно се претоплят стари и вече отречени фейк новини. Повечето вече са се появявали в сайта на Арман Бабикян – „информиран.нет”.  

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук