https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/483954861728636/

ВНИМАНИЕ ВИДЕОТО СЪДЪРЖА БРУТАЛНИ СЦЕНИ! Отнемане със сила на детето на един русенец Teodor Dalakmanski.
Дететето пиши и вика “Искам тати !” …
Ние от “Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК)” ще направим всичко,т.е. ще направим и невъзможното за да върнем детето при бащата !!!
И още по-важното ! Виновните длъжностни лице, извършили отнемане в условията на съставомерност по българския наказателния закон, да си получат заслуженото накзание! Но не дисциплиарно, ами по наказателния кодекс !!! За да повлияем не само на частния, ами и на общия случай на неоснователни отнемения на деца от родителите им. Това не са деца от гетата! Това са нашите деца и никой не е застрахован срещу държавната мафия.
Смърт за безпардонните, безжалостни и безскрупулни социални работнички (разбойнички) от “Държавна агенция за закрила на детето”.
Заемаме се !!!

В линка:

Снимка на петър низамов     petar nizamov.
Заповед на Петя Любомирова , действащ като директор на дирекция “Социално подпомагане” ДСП-Русе , издадена по доклад на Елвира Дякова (социален работник) и Татяна Дончева (главен социален работник) към “Закрила на детето” (ОЗД), с която са отнели сина на Теодор Далакмански – Александър Далакмански ПОДАРИ БЕДНОСТ !!!

Снимка на петър низамов     petar nizamov.
ПЛЮС
ОТКАЗ ПАК НА СЪЩАТА ПЕТЯ ЛЮБОМИРОВА – ДИРЕКТОР на Дирекция социално подпомагане- РУСЕ за предоставяне на социално подпомагане за родители, които отглеждат деца с трайни увреждания по Закона за семейни помощи за деца…

Снимка на петър низамов     petar nizamov.
КАК ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО КАТО МУ ОТКАЗВАТЕ СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ, КАКТО Е ПО ЗАКОН И В ПОСЛЕДСТВИЕ МУ ОТНЕМАТЕ ДЕТЕТО ПОДАРИ БЕДНОСТ…?
ПРАКТИКАТА ДА СЕ ОТНЕМАТ ДЕЦА ОТ РОДИТЕЛИ ПОДАРИ БЕДНОСТ И ПРОДАВАНЕТО ИМ НА ЧУЖДЕНЦИ СРЕЩУ 20 000 ЕВРО, ЗАЕДНО С МАФИЯТА В ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗБИТА ОТ “БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА БЪЛГАРЩИНАТА С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)”
Да живее България и нейната основна ценност- ДЕЦАТА …

В линка:
Решение за утвърждаване на споразумение между родители, а което са предоставени пълните родителските права на Теодор Далакмански от Русе върху неговия син Алексадър . Решение предшестващо отнемането на детето.

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук