ВНИМАНИЕ ВИДЕОТО СЪДЪРЖА БРУТАЛНИ СЦЕНИ! Отнемане със сила на детето на един русенец. Български юридически комитет на Петър Низамов се заема със случая.

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

https://www.facebook.com/petarnizamov.wordpress.co/videos/483954861728636/

ВНИМАНИЕ ВИДЕОТО СЪДЪРЖА БРУТАЛНИ СЦЕНИ! Отнемане със сила на детето на един русенец Teodor Dalakmanski.
Дететето пиши и вика „Искам тати !“ …
Ние от „Български юридически комитет – защита на българщината с правни средства (БЮК)“ ще направим всичко,т.е. ще направим и невъзможното за да върнем детето при бащата !!!
И още по-важното ! Виновните длъжностни лице, извършили отнемане в условията на съставомерност по българския наказателния закон, да си получат заслуженото накзание! Но не дисциплиарно, ами по наказателния кодекс !!! За да повлияем не само на частния, ами и на общия случай на неоснователни отнемения на деца от родителите им. Това не са деца от гетата! Това са нашите деца и никой не е застрахован срещу държавната мафия.
Смърт за безпардонните, безжалостни и безскрупулни социални работнички (разбойнички) от „Държавна агенция за закрила на детето“.
Заемаме се !!!

В линка:

Снимка на Петър Низамов     Petar Nizamov.
Заповед на Петя Любомирова , действащ като директор на дирекция „Социално подпомагане“ ДСП-Русе , издадена по доклад на Елвира Дякова (социален работник) и Татяна Дончева (главен социален работник) към „Закрила на детето“ (ОЗД), с която са отнели сина на Теодор Далакмански – Александър Далакмански ПОДАРИ БЕДНОСТ !!!

Снимка на Петър Низамов     Petar Nizamov.
ПЛЮС
ОТКАЗ ПАК НА СЪЩАТА ПЕТЯ ЛЮБОМИРОВА – ДИРЕКТОР на Дирекция социално подпомагане- РУСЕ за предоставяне на социално подпомагане за родители, които отглеждат деца с трайни увреждания по Закона за семейни помощи за деца…

Снимка на Петър Низамов     Petar Nizamov.
КАК ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО КАТО МУ ОТКАЗВАТЕ СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ, КАКТО Е ПО ЗАКОН И В ПОСЛЕДСТВИЕ МУ ОТНЕМАТЕ ДЕТЕТО ПОДАРИ БЕДНОСТ…?
ПРАКТИКАТА ДА СЕ ОТНЕМАТ ДЕЦА ОТ РОДИТЕЛИ ПОДАРИ БЕДНОСТ И ПРОДАВАНЕТО ИМ НА ЧУЖДЕНЦИ СРЕЩУ 20 000 ЕВРО, ЗАЕДНО С МАФИЯТА В ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО И СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗБИТА ОТ „БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА БЪЛГАРЩИНАТА С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)“
Да живее България и нейната основна ценност- ДЕЦАТА …

В линка:
Решение за утвърждаване на споразумение между родители, а което са предоставени пълните родителските права на Теодор Далакмански от Русе върху неговия син Алексадър . Решение предшестващо отнемането на детето.

ХАРЕСАЙ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК :
ПОСЛЕДВАЙ НИ В НАШИТЕ САЙТОВЕ:

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.