Май Перата ще излезе прав, че Борисов е поръчител на опита за убийство срещу него.

Така излиза, ако проследим събитията преди и след опита да бъде убит.

Също ще ви напомним и за един абсолютно идентичен като постановката на Митко Върбанов от Господари на ефира (Gospodari na efira) – Official Page във Велико Търново, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград. 

Защо полицията в Бургас не иска да хване убийците на Петър Низамов ?

Съдържание :

И както ще видите малко по-долу на кадрите Петър Низамов, който е председател на “Български юридически комитет”, “Свободна Европа” и “Европайски щит” (“European shield”) i беше и организатор на големия протест срещу ислямизирани рими пребили в тълпа децата от местния клуб по гребане. Тогава той беше ударен и му беше съборен и в последствие счупен телефона, без да отвърне на удара на оператора на БТВ – Петър Джанаваров, беше обвинен в това, че не него нападнали, а той бил нападнал служителя на турската телевизия в български ефир. Но след като на кадрите се вижда, че наш “колега” е отново лъжец като Митко Върбанов от Господари на ефира и дори и побойник, защото се вижда , че удря Низамов и се скрива зад кордона с полицаите без Низамов да му отвръща. Разбира се, има размяна на реплики, но все пак нашия “колега” му чупи телефона, удря го в лицето в момента , в който Петър Низамов снима с телефона си протеста и не очаква такава агресия.

Оцелелият след стрелбата Петър Низамов съди държавата за неефективно разследване на опита да бъде убит

Въпреки всичко престоя още два месеца в ареста , защото говори и пише срещу властта, както ще стана по долу кой е той. Вчера започна и делото срещу него.

И нашите колеги от гилдията ако имаха малко морал, чест и гордост, щяха да си посипят с пепел главата,

защото те помогнаха в манипулацията на БТВ и оператора им, поради която невинният Низамов изкара цялото лято в ареста в Пловдив. И вместо това, и именно само дни след като държавата и гилдията гърми от лъжата на Господари на ефира чрез Димитър Върбанов, който артистично “плнжира” като Боби Михайлов срещу Мексико на Световното през 94-та и лежа в поза “Ма, той умял, мааа!” пред полицаите и то след като направи един-два анонса след изиграния плонж.

Две Сирачета От Бургас Получават Общинско Жилище Благодарение На Петър Низамов Перата

За радост на истината обаче, имаше охранителни камери и обществото беше скандализирано, че най-гледаното предаване в България е от причините да сме на последно място по свобода на словото.

След всичко това, кои наши колеги умишлено продължават да пишат лъжи???

Екранна снимка (96). Png

Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.

Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.

За да разберем обаче кой всъщност е Петър Низамов следва да разгледаме дейснотта му. Последната седмица се появи информация за това, че той е осигурил на поредните сирачета, деца, майки, вдовици, бедни възрастни – дом, храна, лекарства, правна защита , вкл. и водене на дела безплатно в тяхна полза.

Той е председател на три неправителствени благотворителни организации .
Изгледайте клипа. Там става ясно, че Низамов не е нито расист, нито дори мрази циганите, както тиражираха в медиите, защото осигурява общинско жилище на две ромски сирачета.

Развитие за сирачетата от Бургас . Галин Александров – по-известен като бургаския Майкъл Джексън … ще влезе в общинското си жилище тази седмица. Благодарение на намесата на Петър Низамов, който яростно отстояваше чрез организацията, която председателства : “Български юридически комитет” , сирачетата Иван Русенов и Галин Александров да получат общинско жилище.Във видеото по-долу ще стане ясно, че общиснки съветници от ГЕРБ са опитвали заобиколно да заплашат сирачетата да се откажат от защитата на Низамов. Очевидно това не се е получило , особено като знаем характера на Низамов, който оповести, че ако не получат жилище, ще разпространи имената на всички социални служители към община Бургас, които лично или чрез роднини/подставени лица са получили неоснователно такива жилища използвайки служебното си положение.

Юристът на годината след награждаването : Благодаря на Петър Низамов Перата . Без него в нашия екип нямаше да успеем.

Както ви казахме преди ДВА месеца с председателстваният от Петър Низамов “БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства” се свързаха две сирачета за помощ. За това тогава той се срещна със заместник-кмета на Бургас – д-р Лорис Мануелян във връзка с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.
Те живеят на улицата от няколко години. Единият е Николай Русенов , а другия е Галин Александров ( т.нар. Майкъл Джексън, който продава цветя в нощните заведения) .

Петър Низамов

Преди 3 месеца той докара документи и написа:

Какво открих в Чехия !!!
Премиерът на България – Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. – 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански.

Екранна снимка (146). Png

Постът можете да видите като натиснете ТУК.

Петър Низамов, който е отявлен противник на режима на Борисов е следващата мишена. Вижте какво написа той в профила си във фейсбук долу.

Тази година се опитаха да убият Низамов пред дома му, а самият той беше уцелен от 8 куршума от наемници от засада след разкритието , което направи за Борисов , който бил лежал 8 месеца в затвора Панкрац- Чехословакия (тогава) заедно с бандата на Иво Карамански.

Той недвусмислено изрази сигурността си, че е поръчка от ГЕРБ.

Екранна снимка (21). Png

В интервю пред нас месец преди стрелбата по него, той каза , че Гранична полиция подготвя в пълна секретност изграждането на център за мигранти . Каза, че е дадена зелена светлина на проекта именно от министъра на отбраната – и председател на ВМРО – Каракачанов и неговият ортак Валери Симеонов и е въпрос на време в района да бъдат стоварени сглобяемите конструкции.

“Протест ще има” ! – това заяви Низамов пред медията ни.

Протест ще има ! – това заяви Низамов пред медията ни.
Само още не сме решили дали да затворим пътя Бургас-Малко Търново или да излезем пред общината в Бургас. Но може и двете да направим, защото старите хора от местните села са готови на всичко , а и техните синове са готови да се включат от всички краища на България. Ще призовем да дойдат и нашите съмишленици от цялата страна. В същият ден и час ще има и протести в Прага, Берлин, Стокхолм и Братислава. Нашата общо-европейска организация – Свободна Европа, в която членува и нашата организация с право на глас ще координира всички действия срещу ислямиирането на Европа. Ще се борим заедно. Ще протестираме по едно и също време и всичко , което става в една от страните, ще бъде превеждано на всички езици на организациите , които членуват . За сега това са организации на чехи, словаци, поляци, бесарабски българи, германци , шведи, швейцарци, българи и испанци.

Преди месеци той хвана в лъжа и Валери Симеонов, който беше излъгал асеновградчани, че ще имат РПУ в ромската махала. (на видеото горе). Във видеото долу, а публикацията можете да видите като натиснете ТУК.

Местните от Асеновград протестираха в защита на Низамов още на следващия ден след ареста му.

Еðºñ€ð°ð½ð½ð° ñð½ð¸ð¼ðºð° (20). Png

Днес моят адвокат ме уведоми, че съм призован (без да ми бъде връчена призовка) на съдебно дело в Асеновград (без да ми бъде връчен обвинителен акт).

Да Ви припомня, ако сте забравили !

Миналата година – юли месец тълпа радикализирани роми от ислямската секта на НУРДЖИИТЕ нападна децата от местния клуб по гребане. В резултат на това в града се събраха граждани от цяла България за да подкрепят българите там и да настояват за ТЕЖКИ, СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ за нападателите-роми от електората на ГЕРБ и БСП.
Аз като националист, патриот и председател на няколко организации за защита на Българите организирах много хора от цялата страна и аз лично отидох да участвам в шествието.
Никога не съм се опитвал да пробивам полицейски кордони, да нападам махали и т.н. , както беше тиражирано после по анти-българските национални телевизии.
В един момент без да очаквам ( както се вижда на записа) бях ударен в лицето от оператор на “БИ ТИ ВИ” (някой си Петър Джанаваров, който до колкото разбрах аз, е гей-приятел на Росен Цветков – също репортер на “БТВ”) . Ударът същевременно ме удари и по ръката, в която държах телефона си, с който предавах на живо събитието поради основателните ми опасения, че т.нар. “медии”, ще се опитат да изопачат протеста на Българите и да го омаскарят, омаловажат и т.н. Както обикновено !
В резултат на това телефонът ми беше съборен, счупен. Ремонтът му струваше около 250 лева.
Вместо да направя това, което щеше и имаше право да направи всеки на мое място, а именно да му отвърне подобаващо. Аз не му отвърнах с удар.
Всичко се вижда на клипа.
След което аз бяха арестуван и под давлението на Валери Симеонов и Бойко Борисов, послушните съдии и корумпираните прокурори в Асеновград и Пловдив ( всички, до един – лобита на Цацаров, който пък от своя страна е лоби на Бойко Борисов) …
Бях държан в Следствения арест в Пловдив – над 2 месеца. Цялото лято.
Независимо, че в общественото пространство излезе красноречив запис, в който се вижда от близък каданс, че аз съм нападнат, ударен…. Те безпардонно си ме държаха в ареста. Да били вържели попа, да им било мирно селото.
 
Страхливци !
Аз заведох жалба срещу Петър Джанаваров, по което беше образувано ДП № 199/2017г. в Окръжна следствена служба-Пловдив.
До ден днешен , въпреки множеството доказателства – писмени, устни, веществени. ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА ДЕЛО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. Водели го срещу неизвестен извършител?
Алооо ! Колко човека трябва да го покажат и наименоват в протоколите от процесуалните действия, че да стане ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯ…
Ама как да стане известен като те всичките са маскари, агентура или назначени от Държавна сигурност, същите, които са реалните собственици на “медиите”, лобитата на прокурорите и съдиите. Същите, които мачкат българския корен и етнос.
 
И така !
ЗАПОЧВА ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ, а прокурорката, която покри тези, които се опитаха да ме убият това лято от засада пред дома ми, по поръчка на ГЕРБ, изстрелвайки над 20 куршума по мен и 8 в мен…
Тя е наградена ! Представяте ли си ?
За какво е наградена? Защото много слуша… И няма скрупули. Такива те ги обичат много …
 
В Асеновград прокурор по делото ми е известният покровител на нарко-каналите за хероин, преминаващи през града – Илко Сивкин, за който цяла година съм събирал информация как покровителства нарко-трафиканти. Известни в Асеновград като такива.
И всичката тази информация сега заминава право към техните господари в Европейската комисия, Департамента на САЩ и … разбира се. В медиите. Навсякъде. В Швеция, Германия, Чехия и т.н.
 
Да видим, т.е. нека видят всички кои стоят зад канала на хероина , който минава през Асеновград…

Сега да се върнем към проблема на нашата гилдия.

Всички знаем за грозната манипулация и набеждаване от страна на репоретара на “Господари на ефира” – Митко Върбанов, който се опита да натопи в престъпление срещу личността работниците в склад, в който те правеха разследване. След скандалните кадри от охранителните камери стана ясно, че това е опит за набеждаване и стана страшен скандал.

Ще чакаме ли да стане като в Европа? Вчера мигрант нападна младо семейство на пътя в София, а обвиняват българина, защото е българин.

Останалите журналисти, които се опасяваха, че може да се разкрият и техните манипулирани репортажи и статии побързаха да се разграничат.

Разбира се, че всеки, който продава храни в изтекъл срок на годност следва да бъде затворен, наказан и дори хвърлен в затвора. Точно за това тези, които го правят най-много, най-често, в най-големи количества и тровейки най-много хора следва да си понесат отговорността в най-голяма степен, да бъда показвани, разследвани от журналисти, полицаи, прокурори.

Ето например няколко “медии”, които пишат,това, което и те самите знаят, че не е вярно, защото са гледали записа по-долу.

Вестник “МАРИЦА” , Блитз.Бг ( Blitz.bg ) :

“Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV. Протестът бе в отговор на насилие срещу асеновградски спортисти.”

Всички са без автор…

Да не говорим, колко от медиите, които отразиха старта на делото си премълчаха за тези факти?

Че нашият “колега” нападна Низмаов, удари го, счупи му телефона докато той снимаше и това го има снимано на камера от близък каданс. Видеото е по-долу.

Например пеевските и прокопиевите медии :

Пловдивският сайт : “Трафик Нюз” ,

собственост на колегата на Митко Върбанов от Господари на ефира – Илиян Велков или “ГУСТО МИ Е ВЕЛКОВ“, Българско Национално Радио, ТОП НОВИНИ и др.

Тук не става въпрос дали харесвате Петър Низамов, или не. А за това, че утре всеки може да е на негово място и ако искаме демокрация, тя трябва да е за всеки без привилегии и дискриминация – пряка или обратна.

И мен ме плаши с лудостта си. Но пък може би точно сега от такива хора имаме нужда. Все пак се опитаха да го убият и пак не се отказва да се бори за неговата си кауза.

Тук става въпрос за принципи. Или си честен журналист и отразяваш истината, или си боклук и никога няма да надскочиш нивото на дребен драскач на ПИАР-ски статии.

Къде са

БИ ТИ ВИ и НОВА телевизия,

които преди година изхабиха сума ти ресурс да ни манипулират,

да го плюят колко е лош и

так е нападнал журналист.

А какво се оказа.

Поредната манипулация стил – “А-ла Митко Върбанов от Господари на ефира”.

Колеги, съветвам ви да започнете да работите за изплуване на България от блатото на платената и поръчкова журналистика и да я извисим на пиадестала на свободата на словото. Свобода на словото, която той силно ни трябва, тъй силно ни липсва и тъй важна за всяко демократично и свободно общество.

Все се питам защо Господари на ефира не отидат да разследват за храни с изтекъл срок на годност например … ЛИДЪЛ, МЕТРО, БИЛА и веднага се сещам, че те спонсорират пък господарите им от ГРОБ и това няма как да стане… Някакво “необяснимо” чувство имам, че само с дребни риби се занимават. Като , че ли разчистват за някой … А дано да не, ама на дали е не….

Но не за това е с тази статия, ами за продажността и слугинажа на нашата мила гилдия.

ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ!

Журналистическата, където почти никой не е учил журналистика, а повечето са със основно и средно образование и си пишат статиите с програма за правопис. Разбира се, програмата не може да поставя препинателните знаци и това издава тези т.н. “журналисти”.

Ние също сме медия, но ние не сме и не искаме да бъдем като останалите послушни и колаборантски на властта средства за масова манипулация и деизинформация.

Ще ви разкажем за два фрапантни случая на престъпно набеждаване от страна на служители на националните ни телевизии. И то, репортери към едни от най-гледаните предавания.
Младият репортер от “Господари на ефира” май си съчини цялата драма, че бил бит.
Докато снимал репортаж в склад за храни във Велико Търново, трима души го „пребили“, а той даваше интервюта от … Болницата….
После го били хвърлили на цимента. При падането си бил ударил главата …И не само, ами и ръцете.
Даже негово величество, генералисимус Бойко Борисов беше уведомен и той разпореди спешна намеса на полицията и на прокуратурата.
По случая бяха задържани двама души.
КАКВО СТАНА ОБАЧЕ? Днес се появиха записи от охранителните камери във въпросния склад.
На първото видео ясно се вижда, че служителите само довеждат репортера до вън.
На второто видео той седи на земята.
А на третото видео сам ляга, докато операторът го снима.
Битият репортер сам е решил да се изкара жертва на обстоятелствата.

Господари на ефира…ПАК ХВАНАТИ В ЛЪЖА…

Официалната им позиция гласи :

  1. “До този момент нито „Господари на ефира“, нито Димитър Върбанов са твърдели, че Върбанов е бил бит по време на разследване в склад за хранителни стоки. “

На техният сайта обаче … Можете да видите ТУК.

Се вижда връзка с име:

“НАПАДНАХА И БИХА ЖУРНАЛИСТА ДИМИТЪР ВЪРБАНОВ”

След влизане на адреса се вижда, че… ГОСПОДАРИТЕ НА “ИСТИНАТА” … Са си променили името на заглавието… И сега твърдят, че не са го казали… Само, че някои неща не могат да се заличат…

2. “При разпространение на информацията по случая, в медиите бяха употребени много сензационни изрази като „жестоко пребит“ и „тежък побой“, които за щастие се оказаха силно преувеличени, което заявихме още вчера.

Само, че на същата статия малко по-надолу пише:
“Потърпевшият журналист незабавно подал сигнал на телефон 112 и на място пристигнала линейка.
При прегледа е установено, че Е С КОМОЦИО.
Ами какво да си помислят “медиите” като самите вие твърдите, че е получил комоцио от артистичното си изпълнение…Гоподарите 3

Всеки да изгледа това видео.

Как медиите ни манипулират.

Появи се и пост на Ева Веселинова от екипа на Господари на ефира, в който пяростно защитава лъжливия си колега. Постът започва така :

“Да се греши е присъщо на хората, а да се прощава — на боговете.”

Интересно е колко ли е грешила тя и тяхния екип въобще и колко хора са пострадали от техните “грешки”…

Нашето мнение е, че Митко Върбанов от Господари на ефира и Петър Джанаваров оператора на БИ ТИ ВИ, който удари Петър Низамов и после го набеди, че той го бил ударил със подкрепата и суфлиране от журналистическата “обективна” гилдия.

Че и двамата наши “колеги” трябва да бъдат обвинени и осъдени за набедяване .

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС

Престъпления против правосъдието

Чл. 286.

АЛ 1.

Който пред надлежен орган на властта НАБЕДИ някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него

…………..

Ако набеденият бъде привлечен към наказателна отговорност, наказанието е лишаване от свобода от една до десет години.

Преди да стане репортерка в „Господари на ефира“, Ева се пробва като плеймейтка! Ето с кои ГОРЕЩИ снимки без дрехи придоби популярност

Без дрехи се показала пред цяла България репортерката на „Господари на ефира“ Ева Веселинова, видя HotZona.bg!

Фондация МилтиКулти промива мозъците на децата в училищата в Бургас преди да обявят официално бежанския лагер в Синеморец

Чаровната красавица е участвала в конкурса „Мис Плеймейт“ преди няколко години. По време на кастингите и състезанието Ева нагледно показва напращелите си гърди и сочно дупе. Част от журито дори е пленено от нейния чар и до последно тя е една от фаворитките за титлата, пише „България Днес“.

Кметът на Бургас допусна фондация МултиКулти на Сорос да промива мозъка на децата ни в училище . Готви се протест .

Веселинова, което преди няколко седмици яде здрав пердах, докато прави разследване за предаването, тогава се е конкурирала с Джулиана Гани и Елена Кучкова и не успя да влезе в челната тройка.

 

Въпреки това голите й снимки си стоят – Ева може да се похвали с приличен бюст и стегнат задник.

Жълтият сайт на Валери Симеонов и Керанка Касабова – “Флагман“ – рекордьор по присъди за клевета и обиди

След тези фотоси кариерата й се изстрелва нагоре. От 2014 г. се присъединява към репортерите на „Господарите“, а преди това трупа опит в „Евроком“ и „ТВ Европа“.

12 КОМЕНТАРИ

Leave a Reply