македония

ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ – Програма на Петър Низамов – независим кандидат за депутат с № 37 в МИР 2- Бургас

Айтос (община) БУРГАС БЪЛГАРИЯ Братово Брястовец Бургас (община) Българово ВАРНА ВИДЕО Върли бряг ГРАД БУРГАС ДЕЦАТА НИ Димчево Драганово ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ Извор Изворище КВ. ВЪЗРАЖДАНЕ Камено (община) Карнобат (община) Малко Търново (община) Маринка Миролюбово НОВИНИ Несебър (община) ОБЩЕСТВО Обзор ПОЛИТИКА ПРИРОДА Поморие (община) Приморско (община) РАЗСЛЕДВАНИЯ РЕГИОНАЛНИ Равнец Руен (община) СЛЪНЧЕВ БРЯГ Созопол (община) Средец (община) Сунгурларе (община) ТЕМА НА ПРИЦЕЛ Твърдица ЦЕНТЪРА Царево (община) ж.к. Братя Миладинови ж.к. Зорница ж.к. Изгрев ж.к. Меден Рудник ж.к. П.Р. Славейков кв. Акациите кв. Банево кв. Ветрен кв. Горно Езерово кв. Долно Езерово кв. Крайморие кв. Лазур кв. Лозово кв. Победа кв. Сарафово кв. Черно Море с. Ново Паничарево с. Черни Връх с. Черноморец с. Ясна Поляна Uncategorized

ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ - Програма на Петър Низамов - независим кандидат за депутат с № 37 в МИР 2- Бургас

МАКЕДОНИЯ ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ
ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ - Програма с реформи е програма на Петър Низамов, който се кандидатира като независим народен представител в РИК02- Бургас за изборите за Парламент на 14 Ноември 2021г. и представя в сбит вид програмата си като независим народен представител.

ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ

Програма на Петър Низамов

 

Никакви отстъпки по отношение на "ветото" за Македония докато не се постигне съгласие от тяхна страна по няколко точки:

  1. Да се изкорени израза "бугарски фашисти" от всички учебници в образователната система на РСМ.

  1. Да се включат в учебната програма по история в РСМ уроци за избиванията, интерниранията и въдворяванията в лагери на българи в Титова Югославия, както и урок за жертвите на Закона за защита на Македонската национална чест, предвиждащдо 10 години затвор, за всеки, който се нарече "българин".

  1. Да се признаят като български герои - Гоце Делчев, Яне Сандански, Тодор Александров и др. дейци на ВМРО, както и Кресненско-Разложкото и Илинденско-Преображенското въстания за въстания целящи обединение на българите в Османската империя.

  1. Да се признае за български цар - Цар Самуил и да се изчистят от от всички учебници в образователната система на РСМ лъжите са съществувала отделно македонска държава в XXI век.

  1. Да се признае борбата на ВМОРО, МРО и ВМРО до 1934г. за борба за присъединяване на българите в Македония към Майка България!

  1. Да се променят името на езика си на "ЗАПАДНО-БЪЛГАРСКИ ЕЗИК", като доказано произведен от него.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.