ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ - Програма на Петър Низамов - независим кандидат за депутат с № 37 в МИР 2- Бургас

Македония ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ
ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ - Програма с реформи е програма на Петър Низамов, който се кандидатира като независим народен представител в РИК02- Бургас за изборите за Парламент на 14 Ноември 2021г. и представя в сбит вид програмата си като независим народен представител.

ВЪНШНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАКЕДОНИЯ

Програма на Петър Низамов

 

Никакви отстъпки по отношение на "ветото" за Македония докато не се постигне съгласие от тяхна страна по няколко точки:

  1. Да се изкорени израза "бугарски фашисти" от всички учебници в образователната система на РСМ.

  1. Да се включат в учебната програма по история в РСМ уроци за избиванията, интерниранията и въдворяванията в лагери на българи в Титова Югославия, както и урок за жертвите на Закона за защита на Македонската национална чест, предвиждащдо 10 години затвор, за всеки, който се нарече "българин".

  1. Да се признаят като български герои - Гоце Делчев, Яне Сандански, Тодор Александров и др. дейци на ВМРО, както и Кресненско-Разложкото и Илинденско-Преображенското въстания за въстания целящи обединение на българите в Османската империя.

  1. Да се признае за български цар - Цар Самуил и да се изчистят от от всички учебници в образователната система на РСМ лъжите са съществувала отделно македонска държава в XXI век.

  1. Да се признае борбата на ВМОРО, МРО и ВМРО до 1934г. за борба за присъединяване на българите в Македония към Майка България!

  1. Да се променят името на езика си на "ЗАПАДНО-БЪЛГАРСКИ ЕЗИК", като доказано произведен от него.

Предишната статия Архитектура и контрол на строителството – Програма на Петър Низамов с № 37 в Бюлетината в МИР-Бургас – НЕЗАВИСИМ кандидат за Народен представител!
Следващата статия ДЕНОНОЩНА ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА на всяка детска площадка в Бургаска област – Програма на Петър Низамов с № 37 в Бюлетината НЕЗАВИСИМ кандидат за Народен представител!

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук