Гавра ! Мигранти пребиват и опитват да изнасилят Германка. Полицията не ги арестува, а си оставя телефона да се свържели с разследващите.

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Куче спасява немската жена от изнасилване от двама чуждестранни мъже

За това алармира Петър Низамов в профила си във фейсбук.

Мигрант нападна жена с дете на пътя в София . Вижте какво се случи .

А 37-годишната жена, която била нападната в германски парк, е бил спасена от кучето си, споменава един от малкото неконтролирани от Меркел и ЕС вестник на Augsburger Allgemeine доклади .

18 април 2018 : ЕП приема резолюция за заселване на НОВИ 61 млн. мигранти в ЕС . Ето кои български евро-депутати гласуваха „ЗА“. Разкритие на Петър Низамов Перата .

Жената разхождала кучето си в 1:30 сутринта на пътя в Шльослекарка в Аугсбург, когато двама непознати я бутнали на земята, според полицията „с предполагаемо сексуално намерение“, а според нас с явно намерение да я изнасилят групово и да я пребият както хиляди други германки, за които полицията на Меркел не си мърда и пръста да вкара в затвора. 

Въпреки това, когато женското куче започна да лае, мъжете се уплашили и избягаха, оставяйки 37-годишната жена сама и гола. Жената бе бита и ранена по време на атаката.

Сега полицията „търси“  мъжете, които са се опитали да изнасилят жената. Един от извършителите е описан от жената като „около 20-30 години, с височина от около 1,80 до 1,85 метра, с нормален до едър ръст, с къдрава коса и тъмен тен“.

Той е африканец, казва жената. Мъжете говореха на непознат език, добавя тя.

Полицейските служители вече започнаха „обширно“ разследване, но досега са  неуспешни или просто не искат да ги хванат.

Полицията в момента се търси минувачи за помощ, които може да са видели някои подозрителни мъже в събота между 1 и 14 часа в района на зелените площи на уличния триъгълник Bürgermeister-Bohl-Strasse, Fröbelstrasse и Stadtberger Road.

Дори свидетели, които са виждали само 37-годишната жена с кучето си, са помолени да докладват на криминалното разследване Augsburg.

По-специално, полицията поиска от двама души, които бяха на пейка в парка в Schlösslepark по време на престъплението, да се свържат с отдел „Наказателно разследване“ на 0821 / 323-3810.

СМЯХ В ЗАЛАТА !

Вместо да отидат да ги натръшкат и да им сложат белезници на хилавите мигрантски ръчички … Те били поставили телефон , изнасилвачите да се свържат с тях…

1 thought on “Гавра ! Мигранти пребиват и опитват да изнасилят Германка. Полицията не ги арестува, а си оставя телефона да се свържели с разследващите.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: