9.1 C
Burgas
Monday, February 26, 2024

Гавра ! Мигранти пребиват и опитват да изнасилят Германка. Полицията не ги арестува, а си оставя телефона да се свържели с разследващите.

7
1

Куче спасява немската жена от изнасилване от двама чуждестранни мъже

За това алармира Петър Низамов в профила си във фейсбук.

Мигрант нападна жена с дете на пътя в София . Вижте какво се случи .

А 37-годишната жена, която била нападната в германски парк, е бил спасена от кучето си, споменава един от малкото неконтролирани от Меркел и ЕС вестник на Augsburger Allgemeine доклади .

18 април 2018 : ЕП приема резолюция за заселване на НОВИ 61 млн. мигранти в ЕС . Ето кои български евро-депутати гласуваха „ЗА“. Разкритие на Петър Низамов Перата .

Жената разхождала кучето си в 1:30 сутринта на пътя в Шльослекарка в Аугсбург, когато двама непознати я бутнали на земята, според полицията “с предполагаемо сексуално намерение”, а според нас с явно намерение да я изнасилят групово и да я пребият както хиляди други германки, за които полицията на Меркел не си мърда и пръста да вкара в затвора. 

Въпреки това, когато женското куче започна да лае, мъжете се уплашили и избягаха, оставяйки 37-годишната жена сама и гола. Жената бе бита и ранена по време на атаката.

Сега полицията “търси”  мъжете, които са се опитали да изнасилят жената. Един от извършителите е описан от жената като “около 20-30 години, с височина от около 1,80 до 1,85 метра, с нормален до едър ръст, с къдрава коса и тъмен тен”.

Той е африканец, казва жената. Мъжете говореха на непознат език, добавя тя.

Полицейските служители вече започнаха “обширно” разследване, но досега са  неуспешни или просто не искат да ги хванат.

Полицията в момента се търси минувачи за помощ, които може да са видели някои подозрителни мъже в събота между 1 и 14 часа в района на зелените площи на уличния триъгълник Bürgermeister-Bohl-Strasse, Fröbelstrasse и Stadtberger Road.

Дори свидетели, които са виждали само 37-годишната жена с кучето си, са помолени да докладват на криминалното разследване Augsburg.

По-специално, полицията поиска от двама души, които бяха на пейка в парка в Schlösslepark по време на престъплението, да се свържат с отдел “Наказателно разследване” на 0821 / 323-3810.

СМЯХ В ЗАЛАТА !

Вместо да отидат да ги натръшкат и да им сложат белезници на хилавите мигрантски ръчички … Те били поставили телефон , изнасилвачите да се свържат с тях…

1 КОМЕНТАР

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук