По повод планирания “Г@й парад” в Бургас на 15.05.2021г.

Уважаеми Г-н Димитър Николов – кмет на гр. Бургас от 2007г. до сега,

Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов 124689759586517 1 1 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов

До сега съм бил напълно толерантен към Вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността Ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте ГРОБ-ажия (от ГЕРБ), вие не бяхте типичния Бойковец и за 14 години променихте облика на Бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т.н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки – все пак)

Няма да споменавам, че през вашето управление демографскатра криза в Бургас се изостри до краен предел, защото младите напускаха веднага след гимназията, защото между многото направени велоалеи (не знам на кой са нужни толкова много след като в Бургас няма толкова колоедачи като вас – нали сте бил такъв) , Вие не си направихте труда да построите един университет, едно читалище или библиотека.

Няма да споменавам, че тук икономика няма и всичко е сведено до семеен туристически или ресторантьорски бизнес, а индустрията и морския транспорт са структурно-ограничени до няколко големи играчи – близки до вашия ГЕРБ.

Няма да споменавам, че Бургас се обезлюдява и обезкървява от към млади хора всяка година.

Няма да споменавам, че тук в Бургас цената на доматите още се определя с бухалки.

НО !!! До сега си мълчах за вас, защото поне правите нещо за града ни, каквото други кметове не могат да кажат за себе си.

Сега на фона на тази демографска криза, вие сте разрешили да се проведе “Г@й парад” в града ни – на центъра, на пъпа.

Ние не сме против хората с друга ориентация, нито искаме да бъдат премахнати от обществото ни. За нас те са болни хора, а болесттните отклонения не трябва да се рекламират и топ на обществено място.

Искам да Ви питам, какво да кажа на 6-годишното ми дете, когато докато се разхождаме по центъра на нашия град види това и ме попита : “Тате, какви са тези хора? Защо са облечени така? Защо са по дуп@та?”

Отговорете ми на този въпрос? Как аз да обясня на детето ми, че имаме кмет – мекушав, който се е поддал на натиска на Отворено общество и е позволил тази пародия да се случи под носа на децата ни?

И вие ли получавате пари от медицинските корпорации, превърнали смяната на пола на децата в Западна Европа и САЩ в индустрия?

И вие ли сте съучастник в това да пропагандираме на децата си да си съкратят живота наполовина с хормонални и оперативни интервенции, които са несвойствени за организмите на хората. Какво остава за малките деца, които аже не са достигнали полова зрялост и завършен пуберитет?

Г-н Кмет, имате доста прегрешения, моля не ме карайте да ги публикувам всичките!

Това не е заплаха, а предупреждение за край на моя толеранс към вас!

И безтова до сега съм търпял доста критики, че не говоря за ГЕРБ – Бургас достатъчно.

Моля ви, осъзнайте се и ако не да го забраните, поне съгласувайте събитието им да е в периферията на града, а не на пъпа, на пъпа на герберския град – Бургас.

Това го искам не само аз, а огромната част от хората, които са гласували за вас ( аз не съм) !

Знам, че това е последният ви мандат и слабо ви интересуват електоралните нагласи за вас, но помислете като какъв ще останете в историята на Бургас…

Искате ли да сте първия кмет на Бургас разрешил това “нещо”?

Едва ли искате “работата, работата, работата” да бъдат засенчени от това ваше необмислено решение !

С Уважение , ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства

Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов 1 деца даниела1 scaled г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов

Гейове и лесбийки готвят нещо скандално в пламналия от К-19 Бургас

“Розовото” шествие ще се проведе на 15 май на централния площад “Тройката”

Гейове и лесбийки готвят нещо скандално в пламналия от к-19 бургас

Бургас се готви за гей парад по време на пандемия, става ясно от съобщение в социалните мрежи, пише “Флагман”. 

Демонстранти ще размахват цветни знаменца и ще се противопоставят на езика на омразата в обществото, агресията и тормоза в училищата и на обществените местата и ще се борят за равни права, толерантност и свобода. За това апелира организаторът на “розовото” шествие Руси Милев, който горещо приветства всичко хомосексуалисти да се включат в събитието.

То ще се проведе на  15 май на площад “Тройката” в центъра на Бургас, два дни преди Международния ден за борба с хомофобията. Мотото на необичайния протест е „Любовта е по-силна от омразата“.

Според постера, който обикаля от няколко дни социалните мрежи, първият Бургас Прайд се организира с подкрепата на  местните общности и правозащитни организации и е в подкрепа на равноправието на ЛГБТ хората (лесбийки, гей мъже, бисексуални, трансджендъри), които често стават жертви на дискриминация и тормоз.

Със сигурност ще има и противници на шествието, очаква се и ескалиране на напрежението, както бе преди година.

Походът на Бургас Прайд 2021 търси доброволци, които да помогнат за организационната част на шествието. Търси се подкрепление за следене за реда преди и по време на шествието, заснемане на фото и видеоматериали, координация по време на шествието и концерта, както и след приключването му, отговорности към пропускателния режим.

Нека този ден да бъде нашият. Нека да развеем гордо нашите знамена без да се страхуваме. И нека да бъдем заедно, сплотени, единни и отстояващи позицията си, посочва още Руси Милев.

Миналогодишното прайд шествие в Бургас събра около 40 тийнейджъри, които се определят за хомосексуалисти и настояваха за повече права пред Съдебната палата. Тогава те твърдяха, че постоянно са жертва на физически и вербални нападения заради предпочитанията си и осъдиха грубо хомофобията.

Вижте с какви глупости се занимва цивилизованият Свят в условията на Пандемия !

Възможно ли е човек да се самоопределя не просто като хетеросексуален, а като “супер хетеросексуален” (Super Straight)? Ами разбира се, аз – Петър Низамов и всичките ми познати , а те са много са такива!

През последните дни потребителите в популярни платформи като Reddit, 4Chan и дори TikTok са категорични, че това е напълно легитимен термин, който упорито се опитват да наложат за ежедневна употреба.

След като към LGBT непрекъснато се добавят нови буквички, които да описват човешката сексуалност, тези хора са убедени, че човек може да се определи и като “супер хетеро”.

Този израз включва в себе си мъже и жени, които са съгласни да флиртуват и евентуално да стигнат до интимни взаимоотношения сами и единствено с представители на противоположния пол, които също се възприемат за “супер хетеросексуални”. Това означава, че супер хетеро хората отхвърлят идеята да са във връзка с някой, който е бисексуален или транссексуален.

Разбира се, шумът около хаштага #SuperStraight е в стила на “С камъните на LGBTQ общността по техните глави”.

В TikTok трендът може да бъде проследен до потребител с никнейм Kyleroyce, който заявява, че му е писнало да го сочат за нетолерантен. Във видеото, което вече е изтрито от платформата, той седи в кола и споделя своите възгледи за сексуалността и доколко тя е природна даденост и доколко е въпрос на самоопределяне.

След като модерацията на социалната мрежа надушва клипа и го премахва, Kyleroyce се пренася в YouTube, където бързо трупа над милион гледания. В клипа 21-годишният мъж обяснява, че е отказал да се среща с транссексуална жена, родена като мъж, и затова е бил наречен “трансфоб”. Обидата дотолкова го засяга, че той решава да си измили изцяло нова сексуалност.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1369395837281959942&lang=bg&origin=https%3A%2F%2Fwebcafe.bg%2Fvryava%2Fshte-se-sreshtam-samo-s-zheni-rodeni-kato-zheni-super-heteroseksualnite-otvrashtat-na-udara.html&siteScreenName=webcafebg&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Така Kyleroyce заявява, че е “супер хетеро” и че тъй като това е неговата ориентация, всички трябва да я уважават така, както уважават и останалите нетрадиционни сексуалности.

“Ще се срещам само с жени, родени като жени, това съм аз”, допълва той.

Пред Insider младият мъж казва, че не е искал да обиди когото и да било, макар че в YouTube е получил дори заплахи за живота си. За него това е поредното доказателство каква агресия могат да проявят хора, които настояват за толерантност, но в същото време не приемат никаква чужда позиция.

“Писна ми да ми лепят негативни етикети, просто защото харесвам жени”, продължава Kyleroyce в разговора си с Insider.

Подчертава, че точно както при членовете на LGBTQ общността, така и при него сексуалността е въпрос на природа, която не може да промени или пребори. “Харесвам жени, такъв съм си по рождение”, казва той и не иска това да звучи като извинение, за да се вижда и да си ляга с когото си иска.

Kyleroyce даже и не подозира какъв фурор ще предизвика. Заявки от различни потребители, че са “супер хетеро”, се появяват в редица от най-известните социални платформи – от TikTok те стигат до Reddit за броени часове. Оттам нататък се пренасят и в Twitter, 4Chan и 9gag.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-1&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1369438088309669909&lang=bg&origin=https%3A%2F%2Fwebcafe.bg%2Fvryava%2Fshte-se-sreshtam-samo-s-zheni-rodeni-kato-zheni-super-heteroseksualnite-otvrashtat-na-udara.html&siteScreenName=webcafebg&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Появяват се подобни постове и във Facebook и Instagram, но там цензурата е далеч по-безпощадна.

“Знам, че много хора са на моето мнение и на моята позиция, но са твърде уплашени да го заявят, защото ще бъдат нападнати”, посочва Kyleroyce.

Всъщност реакциите към статусите и колажите със съдържание “Super Straight” сочат, че младият мъж е прав. Той получава нападки не само, че е трансфоб, но и че идеите му граничат с тези на нацистите. Мнозина смятат, че е недопустимо Kyleroyce да откаже среща с жена, само защото тя е родена като мъж, а по-късно е сменила пола си.

Той обаче отново извърта ситуацията в своя полза и посочва, че тепърва ще се бори неговата “супер хетеросексуалност” да бъде възприета от по-консервативните LGBTQ хора.

“Разпространявайте своята любов, независимо как се самоопределяте”, казва в заключение Kyleroyce.

Източник ТУК 

В Дания препоръчаха да се разреши на 10-годишните деца да сменят пола си

В дания препоръчаха да се разреши на 10-годишните деца да сменят пола си

За да помогнат на деца и младежи с джендърна дисфория (тоест на тези, които са в конфликт с биологичния си пол), Датският съвет по етика препоръчва на политиците да определят възрастова граница от 10-12 години за тези, които желаят законно да променят пола си, съобщава Berlingske.

,,Децата на тази възраст най-често вече имат ясна представа към какъв пол принадлежат, за разлика от много малките деца, чието възприемане на пола е по-гъвкаво и неясно. Именно на тази възраст започва лечението на транссексуалните деца, които искат да променят пола си”, коментира Ан-Мари Аксе Гердес, председател на Датския съвет по етика.

Евродепутатите обявиха ЕС за “зона на свобода” за хората от ЛГБТ общността

Политическото мнозинство вече е готово да одобри решението за намаляване на сегашната възрастова граница от 18 години, но редица несоциалистически партии са възмутени от благословията на Датския съвет по етика.

Това е пълна лудост. Децата са принудени да правят нещо, което не може да им бъде наложено. На 18 години човек трябва да има пълното право да направи свой собствен свободен избор, но ние по никакъв начин няма да подкрепим законната промяна на пола, споделя Мете Тизен, говорител на децата на партия „Нови права“ и цитирана от “Фокус”.

И Датската народна партия, и Консервативната партия, и Либералният алианс категорично се противопоставят на предложението за разрешаване на законната смяна на пола на децата. Представителят на Либералния алианс по въпроса за децата Хенрик Дал написа в социалната мрежа Фейсбук, че предложението е “елемент от една наистина отровна идеология”.

Не купувайте от пропагандиращите джендъризъм на вашите деца ” CRY BABIES” .
Продават женски кукли в розово , но с мъжки полови органи.
Гледайте филмчето. Там всички са МОМИЧЕНЦА и си имат имена.

България на Бойко .Номер 1 снабдител на оръжия за Ислямска държава. Доказателство !

Видео: Мая Манолова, БХК, Меглена Кунева и „Анимус“ – заедно на избори, в отнеманията на деца и в покарването на „Джендър“ идеологията в училищата

ФОНДАЦИЯ НА ДЕНИЦА САЧЕВА СЪДИ ПЕТЪР НИЗАМОВ, КОЙТО ВРЪЩА ОТНЕТИ ДЕЦА ОТ НЕЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ОТ БЕДНИ НО ГОДНИ РОДИТЕЛИ

https://youtu.be/H9nCnrTX5DE
Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов fb img 15783672560096130717097236271023 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов
Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов fb img 15783672015266552998804597616010 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов
Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов fb img 15783671986234100600793569818348 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов
Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов fb img 15783671929098400790825094870145 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов

О

Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов fb img 15783671884585910939426884287243 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов
Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов fb img 1578367190622554789235376298679 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов
Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов screenshot 20200104 230153 facebook8395611616555263490 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов

т Десислава Евгениева: “Искам да споделя с вас един потресаващ случай от преди малко…
Моята баба купила на детето ми от книжарница играчка.
Кукла на “Cry babies”. Попринцип знам,че са момиченца,но дори момченца да са не мисля,че това което видях е редно. Куклата е с розово,видимо от женски пол… но не и според производителя… ще повърна! Без думи съм наистина.”

П.П.

Имаше множество коментари, че това, че куклата била облечена в розово, не означавало, че е момиченце.
А ТОВА, ЧЕ ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ ФИЛМЧЕТО “CRY BABIES MAGIC TEARS” СА МОМИЧЕНЦА, НЕ ОЗНАЧАВА ЛИ, ЧЕ КУКЛАТА, ИЗРАЗЯВАЩА ГЕРОИНЧЕ ОТ ФИЛМЧЕТО Е МОМИЧЕНЦЕ.
Гледайте филмчето по-долу !
В случая в мъжки полов орган.
И това ако не е джендър пропаганда, здраве му кажете.

А това, дали е оригинална кукла, дали се продава в книжарниците, или в други детски магазини като “ХИПО ЛЕНД” аз не го разбирам, не съм специалист. Между другото, тази кукла с мъжкия “русал” по-долу се продава точно в “ХИПО ЛЕНД” . Само за тези, които ги защитаваха ревностно !
Знам само, че женски кукли, където е изразена търговската марка “CRY BABIES” имат мъжки полов орган на видно място. И тези кукли се продават на БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР.
Аз ако бях титуляр на марката “CRY BABIES” и се разпространяваха такива уж “фалшификати” с моята търговска марка да дискредитират моята фирма. Бих направил всичко да бъдат изтеглени от пазара.
Очевидно това не новост за тях, защото е имало подобни сигнали и преди два месеца, разпространени по медиите, които със сигуирност би трябвало да бъдат уловени от технмия маркетингов отдел.
Въпреки това до ден-днешен никой от тази фирма – производител не си е мръднал пръста да бъдат изтеглени тези кукли от пазара.
Защо ли?
Защото е обичайна практика пазари, където потребителите не са особено платежоспособни, самите титуляри на търговски марки да пускат техни уж реплики, изработени от самите тях , само, че с евтини материали и ниско качество.
Разбира се, че в такъв случей няма кой да инициира действия по премахване на уж репликата.
В този случей е така.
Титулярът на търгпвската марка “CRY TEARS” чрез “ХИПО ЛЕНД” се отрича от тези реплики, но оставя те да бъдат разпространявани безпрепятствено.
Давам пример !
По жалби на вносители на “ГУЧИ” , “АРмани” и т.н. бяха затворени множество магазини, където се предгаха техни реплики, а собствениците бяха осъдени за ползване на чужда интелектуална собственост.

В случая, обаче “CRY BABIES”не си мръдва пръста вече 1 година да изтегли тези уж фалшификати.
Дали не се касае за първия случай.
Еми, аз съм сигурен, че е така !

А имената на бебенцата от филмчето “CRY BABIES MAGIC TEARS” са следните и са само на момиченца !!!

CONEY – Кони
pingui – Пингуи
LORI – Лори
pandy – Панди
hopie – Хопи
Тургуи
Kiki- Кики
NITA- Нита
finnie- Фини
Beety- Бийти
LEA – Леа
NALA – Нала
LALA – Лала
Coney – Кони
LEA – Леа
LADY- Лейди
dotty – Доти
Nala – Нала
LAMMY – Лами
FIBI – Фиби
PINKY – Пинки
Flipy – Флипи
GIGI – Джиджи
Ellie – Ели

Г-н николов г-н николов, на фона на тази демографска и здравна криза, вие сте разрешили точно сега да се проведе "гей парад" в бургас - петър низамов 768x432 1 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак) bnews г-н николов
Г-н николов 768x432 1 г-н николов до сега съм бил напълно толерантен към вас в статиите си, въпреки, че имам множество доказателства за дейността ви преди да станете кмет. Не съм ги публикувал, защото въпреки, че сте гроб-ажия (от герб), вие не бяхте типичния бойковец и за 14 години променихте облика на бургас, който днес прилича на нов курорт, с добра инфраструктура и т. Н. ( но без млади хора, които да тъпчат по новите плочки - все пак)

СТАНОВИЩЕ на сдружение Вяра и бъдеще до Службата на Върховния комисар относно доклада SOGI – независимия експерт по защита срещу насилие и дискриминация въз основа на сексуалната ориентация и половата идентичност

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА КЪМ ООН,

Ние подкрепяме защитата на всички основни човешки права на всички лица, независимо от сексуалната ориентация и половата идентичност. Също така подкрепяме основните права на традиционни възгледи и религиозни организации да бъдат изразявани в публичното пространство и политически органи като ООН.

Докладът ви обаче явно е насочен, наред с други неща, към застъпване на радикални теории и идеологии за пола, които се стремят да заличат всички различия между мъжете и жените и да подкопаят трудно постигнатия напредък за жените в областта на човешките права. Вярваме, че насочващите въпроси и реторика, използвани във вашата покана за предоставяне на становища, демонстрират явна пристрастност в полза на радикалните сексуални и джендър теории и политики, които няколкократно бяха отхвърляни от много държави-членки на ООН.

Въпросите, изброени в насоките за становищата от независимия експерт SOGI, разкриват, че основната цел на предстоящия му доклад е да промени общоприетото световно биологично разбиране за мъже и жени и да го замени с радикалната концепция за «полова идентичност». Това противоречи на мандата на ООН да осигурява права и защита на жените и момичетата.

Идеята, че биологичен мъж се превръща в момиче или жена, просто възприемайки стереотипно женско поведение и облекло, е регресивна и вреди на момичетата и жените, като засилва самите стереотипи, довели до тормоз, дискриминация и насилие над момичета и жени. Идеята, че биологичен мъж може и трябва да се опита да се превърне или да се представя за момиче или жена, отхвърляйки стереотипното мъжко поведение, както и че една жена може или трябва да се опита да се превърне и да се представя за момче или мъж, е регресивна и може да навреди на тези, които не отхвърлят мъжките и женски стереотипни роли.

Транс теорията е особено вредна за жените в спорта и други области, където биологичните мъже имат естествени физически предимства. Това не е дискриминация на транс-хората, а на естествените биологични жени!

Ние ОСЪЖДАМЕ всеки вид «насилие» и несправедлива «дискриминация», но следователно бихме оспорили вашите определения за тези два термина, които далеч надхвърлят консенсусните споразумения на ООН по вредни начини.

Ние се ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ на изкривената дефиниция на независимия експерт SOGI за джендър и базирани на пола термини в ООН, за да се обхване радикална и необоснована научно джендър идеология и куиър теория.

Задължение на независимия експерт е да насърчава правата на лицата да бъдат свободни от насилие или несправедлива дискриминация въз основа на «сексуална ориентация» или «полова идентичност», но вашият доклад подрива самата основа, върху която се установяват правата и защитите, основани на пола.

Категорично се ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ на опитите на независимия експерт SOGI да подкопае трудно извоюваните постижения на жените и момичетата, чиито права и лични пространства са нарушени от мъже, които се идентифицират като жени.

Вместо да се опитваме да създадем специални защити за хората въз основа на тяхното собствено вътрешно възприятие, които могат да се променят с течение на времето, ние трябва да прилагаме съществуващите закони и политики, призоваващи за премахване на насилието срещу всеки.

Силно сме загрижени, че независимият експерт SOGI активно се опитва да идентифицира и може би е насочен към лица, групи и държави, които не приемат неговата идеология и програмата за LGBTQ като цяло. Няколко ключови въпроса относно насоките за подаване на становища на SOGI са особено обезпокоителни, по-специално 5, 6, 8, 9 и 10. Всички въпроси разкриват явна про-ЛГБТК рамкова програма, но петте споменати пункта изглежда отделят религиозни и традиционни възгледи и участници, които не са съгласни или са загрижени за някои проблеми, свързани с LGBTQ движението.

Свободата на мнение и изразяване трябва да бъде подкрепяна и гарантирана за онези, които не са съгласни с радикалната теория за пола, ранното сексуално образование и пропагандната и идеологическа рамка на LGBTQ, особено в училищата, но също така и в публичното пространство.

Най-коректното изчисление относно транссексуалните хора е, че не повече от 0,3 процента от общото население се определя като такива. И все пак тази предложена политика за «полова идентичност» може да повлияе негативно на по-голямата част от населението, особено на жените и момичетата. Може потенциално да превръща в мишени и дискриминира всеки, който не е съгласен с политиките за защита на LGBTQ и транс хората. Това би нарушило фундаментално свободата на словото и съвестта, особено на традиционните и религиозните органи, които са защитени от всички основни международни договори.

Има по-добри начини за борба с насилието и дискриминацията от това да натрапвате проблем с малцинството върху по-голямата част от населението на света.

ПРИЗОВАВАМЕ всички държави-членки на ООН да отхвърлят предишни и предстоящи доклади, издадени от независимия експерт на ООН SOGI, които единствено ще служат за опетняване и заличаване на толкова трудно спечелени права, основани на пола, за жените и момичетата, водят до унищожаване на естественото семейство и ощетяване на децата, които ще получат вредно цялостно сексуално обучение, предназначено да ги индоктринира в радикални полови и сексуални идеологии и странни теории.

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Против “Джендър” образованието в училищата

ИЗТОЧНИК ТУК

White cbnnews logo

Leave a Reply