Дъщеря от Пловдив упоява баща си да й прехвърли апартамента и го гони.  За това ни алармира Петър Низамов, който е председател на “Български юридически комитет” , “Свободна Европа” и “EUropean shield” – международна организация.

След брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома Гаврош във Варна, Перата влезе да търси отговори. Безпрецедентно отнемане на децата само на българки от Агенцията по “закрила” на детето. Държавна търговия с български бебета.

Всички те са борят з християнските ценности и са благотврителни.

Ето какво написа той :

Здравейте приятели, 
Вчера бях в Пловдив и на излизане от кооперацията вечерта видях, че нещо свети. Казаха ми, че там спял възрастен човек, който бил изгонен на улицата от собствената му дъщеря, която живеела в съседната кооперация. Сутринта отидох и му взехме за ядене и цигари, въпреки, че бай Рангел е горд човек и каза, че си има всичко. 
Най-хубаво му беше на човека, че имаше с кой да си поговори. Представете си…
Дъщеря му го упоила за да подпише, че и прехвърля апартамента и веднага го изгонила. Всичко това пред нотариус. 


Не мога аз да си представя такова нещо и как има такива бездушни хора.
Разбира се , че има юридически път за възстановяване на старото положение, за което си поговорихме вече и в качеството ми на председател на БЮК-“Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни  средства “

Деца в Българово се нуждаят от храна,дрехи и дърва, Перата ще им ги даде безплатно. Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства. БЮК.

 

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук