ОТНОСНО СЛУЧАЯТ НА НАСИЛИЕ КЪМ ДЕЦА ОТ БАЩАТА и което се оказа после – и от майката, В ДОБРИЧ!

 Един път има нужда от това социалните да се намесят решително на правилното място, И ТЯХ ГИ НЯМА.Сега ни развиват теории, че едва ли не, Истанбулската конвенция нямало да била допуснела това, ако била приета, което е смехотворно в очите на всеки първокурсник по право в треторазреден университет, защото тук въпросът не в проблемно законодателство или правен като цяло, а фактически и изразен в неработеща, супер-бюрократична и изгнила от корупция право-охранителна и право-раздавателна система.Това да накараш децата си да разкажат подобно нещо и да записваш …. С идеята да раздухаш направения запис пред половин България, да направиш страница със снимка на лицата им във фейсбук, където да доразказваш всичко, граничи с идиотизъм. Утре тези деца как ще отидат на училище, как ще погледнат приятелите си?!? Едни ще им съчувстват, но ще има и такива, които ще ги скъсат от подигравки. Ами като пораснат? Като станат да искат да харесват и да ги харесват???Няма ли това да им бъде огромен комплекс?Никой явно не го е грижа за тези деца – нито бащата, нито майката, нито социалните…Ок, да приемем факта, че е тормозена и малтретирана от мъжът си, което за мен лично след като изгледах запис, в който тя бие децата, те пищят и тя ги заплашва, защото не искали да заспят, с продължителност около 5 мин., вече като всяка нейна дума е доста, да не кажа прекалено съмнително, но пак и да не е така, това не я оправдава. Пътищата към решаване на този род проблеми не минава през разрушаване на психиката на децата, защото даже да сменят града, видеото го е гледало почти цяла България… Те просто не знаят още какви ще са последствията за тях след разпространяването на това. А те предстоят…Трябва да сменят държавата за да загърбят и забравят това, защото познавате хората какви са … Те ще им го напомнят винаги, когато имат конфликт с тях… Това е реалността!Тук трябва да се намесят социалните в полза на децата! Недопустимо е подобно поведение спрямо тях! 

ЗА ЖАЛОСТ ИМА И ПО-ЛОШО ОТ ТОВА СОЦИАЛНИТЕ ДА ИЗВЕДАТ ДЕЦАТА… И ТОВА НЕЩО Е ТОЧНО ТОВА, КОЕТО ИМ СЕ СЛУЧВА НА ТЕЗИ ДЕЧИЦА СЕГА !!!

 Къде сте ЗА по-добра държава, Фондация “За Нашите Деца”?Май сте тук само, когато сте грантмотивирани от НПО на Джордж Сорос и когато трябва да се отнемат български деца с цел продажба на чужденци (незаконно и корупционно заобиклаяне на процедурата от Семейния кодекс)…Става въпрос за децата от разпространеното видео на Ценов напред и нагоре в YouTube и срещу което аз скочих преди 1 седмица.Мога да похваля Цанов, че поправи грешката си и показа всички страни, което доста промени картинката в очите на аудиторията… Картинка, която на мен ми беше ясна още преди седмица… Но да имаш доблестта да кажеш, че си сбъркал, е мъжко и достойно за уважение… Защото познавам хора, които биха жертвали децата на олтара на егото си… Както тази майка и този баща…И пак излязох прав… Ще ви подаря по една тетрадка да си записвате колко пъти съм ви казвал нещо и после съм се оказвал прав…

КАК ПОЛИЦИЯТА В БУРГАС СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА „МОТИВИРАНЕ“ НА ДЛЪЖНИЦИ ДА СИ ПЛАТЯТ ДЪЛЖИМОТО НА ПРЕКИЯТ ИМ РЪКОВОДИТЕЛ В МВР…

КОМИСИЯТА ПО РЕВИЗИЯ ДА РАЗСЛЕДВА МВР-БУРГАС ПОКРИЛИ ОПИТЪТ ЗА УБИЙСТВО ПОРЪЧАН ОТ БОЙКО БОРИСОВ СРЕЩУ МЕН

КОЛКО ГОЛЯМ Е ВСЪЩНОСТ НАРОДЪТ НА АСПАРУХ, ПРЕМИНАЛ ДУНАВ ПРЕЗ VII ВЕК

Оперативна разработка – Бойко Борисов преди при Царя да стане Главен секретар на МВР

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук