ЕКОЛОГИЯ - Програма на Петър Низамов - независим кандидат за депутат с № 37 в МИР 2- Бургас!

ЕКОЛОГИЯ И ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА СЕ НУЖДАЯТ ОТ РЕШИТЕЛНА РЕФОРМА - Програма на Петър Низамов - независим кандидат за депутат в МИР 2 - Бургас с № 37 в бюлетината.

Реформата в институциите по екология,отговорни за контрола за опазването на околната среда е абсолютно необходима предпоставка за здравето на нацията, за развитието на българския народ.

 Екология - Програма с реформи е програма на Петър Низамов, който се кандидатира като независим народен представител в РИК02- Бургас за изборите за Парламент на 14 Ноември 2021г. и представя в сбит вид програмата си като независим народен представител.

НАЦИОНАЛНИ РЕФОРМИ

ЕКОЛОГИЯ и ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА– Програма на Петър Низамов!

I. ПЛАЖОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ (екология)!

    • Ревизия на всички договори, с които плажна ивица -публична държавана собственост по закона за Черноморското крайбрежие е била продадена на частни лица.

    • Подаване на искови молби от областните управители за обявяването на на тези договори за нищожни.

    • Контрол и ефективно разследване на случая с "подпорната стена"на плажа "Алепу". Наказание за виновните държавни и общински служители. Търсене на пълна имуществена отговорност за строителия и инветитора. Това лято ни показаха 10 пъти по новините, че някакъв немец влязъл с кемпер на плажа на "Алепу", за да ни демонстрират "решителност" срещу малките нарушители,докато не чухме нито един наказан за 7-етажния хотел, строящ се на пясъка на 200 м от този кемпер.

    • В този смисъл, ще покажа воля за справяне с големите нарушители като приоритет!

    • Преди изборите почти всички (Мая Манолова, Христо Иванов, Мирчев) се изредиха да се снимат пред незаконния строеж, който аз показах пръв още през 2019г., но след изборите забравиха за общанието си виновниците да бъдат наказани, а строежът да бъде разрушен.

II.  ЗЕЛЕНИ ГРАДОВЕ

  • Създаването за законодателна забрана за застрояването на зелените площи в големите градове.

III. ЗАБРАНА ЗА ВНОС НА ОТПАДЪЦИ С ЦЕЛ ИЗГАРЯНЕ.

  • Създаването на законодателство, забраняващо внасянето на отпадъци с цел изгаряне на тероторията на България. По този начин да бъде преграден пътя на използването на Бургас в превръщането на България в боклучийската кофа на Европа. Ефективно разследване и наказания по казуса с италианския боклук от 2019г.

Моята дейност по запазване на околната среда и водите можете да четет по-надолу и да гледате в клиповете! РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА „АЛЕПУ“ : Фирма-касичка на Бойко Борисов СТРОИ ВЪРХУ ШОФЬОРСКИЯ ПЛАЖ СЛЕД СОЗОПОЛ – март 2019г. „ДА,БЪЛГАРИЯ“ НЕ СА ПОМОГНАЛИ С НИЩО ЗА СПИРАНЕТО НА СТРОЕЖА НА ПЛАЖА „АЛЕПУ“ ОТКАКТО ЗАПОЧНАХ БОРБАТА ПРЕЗ 2019г. ЗЛАТНИЯТ ПЛАЖ „АЛЕПУ“ Е БИЛ ДАРЕН ОТ ДЪРЖАВАТА БЕЗВЪЗМЕЗДНО НА ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ – МОЕ РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ 2019г. РАЗСЛЕДВАНЕ: ПРИ ИЗДАВАНЕТО НА РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ПЛАЖА „АЛЕПУ“ ЗАКОНЪТ Е ГАЗЕН БЕЗОЧЛИВО
Предишната статия СОЦИАЛНА РЕФОРМА – Програма на Петър Низамов – независим кандидат за депутат с № 37 в МИР 2- Бургас!
Следващата статия ИКОНОМИКА – Програма на Петър Низамов – независим кандидат за депутат с № 37 в МИР 2- Бургас!

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук