С “Български юридически комитет”  се свързаха граждани с молба да бъде помогнато на майка с две малки деца. Момче на 8 години и момиче на 4 години .

Съдържание :

СЪДРУЖНИКЪТ НА ПЕТЪР НИЗАМОВ  В БЪЛГАРСКИЯ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ СТАНА ЮРИСТ НА ГОДИНАТА.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=V3lzinXhZHI&w=560&h=315]

Те са били завъртяни с класическа измама по стандартна схема с имот в “златния” крайбрежен квартал “Сарафово” на гр. Бургас.

Сега майката е буквално на улицата. До днес пребиваваше в добри гражданин с име Мартин, но поради семейни причини, това трябваше да бъде преустановено днес.

Деца

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към този човек. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

Петър Низамов, който е председател на комитета се свърза с социалната служба към община Бургас за да започне процедура по настаняване в общинско жилище и предостави средства на майката за нощуване в къща за гости до изясняване на въпроса с жилището.

Майката сега е на топло и нахранена, но от бързите и адекватни действия на община Бургас зависи дали това ще остане за постоянно, или ще се стигне до ново отнемане на деца от биологичната им майка и даването им в приемни семейства, както това стана с майката от Сливен- Даниела Колева.

Бургаският Майкъл Джексън получава общинско жилище. Благодари на Петър Низамов

Надяваме се да бъде помогнато на майката , а не да се стига до нови дълги и травмиращи за децата съдебни процеси, каквито не веднъж “Български юридически комитет” е водил и печелил срещу Агенцията за социално подпомагане и ДА “Закрила на детето”.

След намесата на Петър Низамов – Ицо от Варна няма да бъде отнет от социалните.

Напомняме , че преди месец “Български юридически комитет” и в частност Петър Низамов осигури жилище на две сирачета от Бургас. Едният е т.нар. “Бургаския Майкъл Джексън”, който продава цветя по заведенията, но спи на улицата от 4 години. Вкл. и зимните месеци.

След спечелването на делото за връщането на децата на Даниела Колева от Сливен, “Български юридически комитет” и адв. Петър Николов бяха удостоени с най-високия приз за юристи – “ЮРИСТ НА ГОДИНАТА 2018” на списание “Правен Свят”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0kvVKVBrXug&w=560&h=315]

Не един път този комитет е помагал за запазването на българския род и за закрила на децата, респ. раждаемостта на българи в България. както и срещу социалните неправди и далавери с пари за социални дейности.

Дано и този път успеят.

КОМИТЕТЪТ ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЪРСИ И ЗАПИСВА НОВИ, МЛАДИ ДОБРОВОЛЦИ-АДВОКАТИ ЗА ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА.

EMAIL: [email protected]

Още по темата :

ЮРИСТ НА ГОДИНАТА : БТВ СА ЗАПЛАШВАЛИ МАЙКАТА ОТ СЛИВЕН С ОТНЕТИТЕ ТРИ ДЕЦА, СЛЕД КАТО ПРИЕЛА ПОМОЩТА НА ПЕТЪР НИЗАМОВ И АДВ. ПЕТЪР НИКОЛОВ

Петър Низамов Перата организира спасителна акция с доброволци за търсене на оцелели след наводненията в Бургаско, причинени от небрежността на ГЕРБ.

ДОБРО ДЕЛО ! Петър Низамов Перата дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

След брутално насилие над деца и проституция на малолетни в дома Гаврош във Варна, Перата влезе да търси отговори. Безпрецедентно отнемане на децата само на българки от Агенцията по „закрила“ на детето. Държавна търговия с български бебета.

 

Leave a Reply