Страховете ни стават все по големи. Ходим цялото семейство да пазаруваме. Не излизаме по сами. Заради детето си мислим, че може и да не смеят да ни нападнат, но това са хора, които не признават законите. Така коментира ситуацията със съседите си цигани Георги Каменов от квартал „Дружба 1“ в София, в предаването „Делници“ на телевизия Евроком.

Конфликтите с циганите тръгнаха след като няколко пъти им направих забележка за това, че ми спират тока, пускат силно музика, чупят стъкла и т.н. Обновихме блока, сложихме нова дограма на стълбището и смених олуците, коментира Каменов.

Очакваме г-н Цеков да си свърши работата, както и г-жа Манолова, заяви потърпевшият. Днес следобед Георги се срещнал с кмета на район Искър, който заявил, че работи по разрешаването на проблема, без обаче се ангажира с конкретни действия.

Тези хора няма да ни оставят на мира. Когато стана скандалът на 25 февруари, едно момче дойде да ме пита какво става. Ден по късно това момче е пребито жестоко на спирката. Тези, които са го били са от нашия блок.

Плъховете в блока ни са по-големи от котка. Леговището им е зад таблото с електромерите.

Боядисал съм входната врата със собствени средства. Клошарят, който уж е бит, живее в един от апартаментите, който се цепят дърва.

Припомняме, че конфликта в „Дружба 1“ възникна на 25 февруари, след като група роми от Блок 5 нападнаха домоуправителя Георги Каменов, заради това че не им позволява да крадат ток.

Вчера беше извършена поредната атака срещу Каменов. Колата му беше залята с фекалии и помия.

За този случай четете ТУК, ТУК и ТУК.

По повод случите на нападение над българина Георги Каменов е направена група във фейсбук “ДА ПОДКРЕПИМ ГЕОРГИ СРЕЩУ ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР!”

На 26 февруари , отново е бил нападнат Георги с брадви и вили от ромите. Тогава н негова помощ идват няколко граждани за да направят спонтанен протест пред блок 5 в “Дружба”1 в София. Те са бити и подгонени от стотици роми , събрани на мястото от председателя на ПП Дром Илия Илиев .

Ромският главатар събрал цигани от всички точки на София и най-вече от Факултета. Те заплашвали българите със саморазправа и дори причакали две момчета докато били сами и им нанесли зверски побой. Явно едно от момчетата се познавало с Петър Низамов, от който поискали помощ. Той веднага изпратил видео-послание до отрядите си в София, които създаде срещу мигрантската престъпност още есента на 2016г.

Цигани дружба. Png

Последва събиране на рокери, мотористи, доброволци-българи пред блок 5 в Дружба, което уплаши циганите и Илия Илиев от ПП Дром го закара в Районното да пускат жалба срещу насъбралите се българи.

Очевидно ядосани от намесата на Низамов и хората, които той успя да организира в защита на Георги , те започнаха гнусна атака в интернет срещу него. Качиха снимка , че е починал в катастрофа и търсят родителите му да го разпознаят. Надписът е изключително неграмотно написан, защото е плод на циганите от Факултета.

16998170_1434519666571680_1454597150707893383_n

Във връзка с горното Низамов е започнал разследване, което достигнало до това, че гарант на канала на мигрантите през България е именно Илия Илиев от ПП Дром. Той осигурява гласове на турската партия ДОСТ срещу апетитния си “пост”.

Ивайло борисов дружба

Араби държат каналите за имигранти, бежанците броят по 1000 евро, за да избягат в Германия Алжирци и мароканци дърпат чанти и бижута пред “Баня Баши” София, България. Мигрантите броят между 700 и 1000 евро на човек, за да избягат в Германия, сочат данните на МВР.Арабите упражняват тотален контрол за трафик на имигранти, а българите се наемат основно за мулета,като техен организатор е сочен именно Илия Илиев от ПП Дром. След затягането на контрола никой трафикант не искал да си сложи главата в торбата за по-малко от 2 бона на калпак. Разследвания показват, че от договорената сума българските мулета прибирали максимум по 150 евро, а останалите отивали за организаторите Илиев и арабите. В момента емигрантите се опитват на напуснат България през 4 места, Това са Брегово, Драгоман, Оряхово и Калотина – Годеч. Плановете на тези, които се устремяват към Сърбия е да стигнат до Германия или Франция. Най-предпочитано място за извеждане се оказва Драгоман. До този момент граничните полицаи са заловили 2132-ма души. Хората, които се превеждали през Драгоман в югозападната ни съседка, пък получавали предварителен инструктаж от мулетата: “Ще вървите само по далекопровода , без ад се отклонявате”, казвали им те. Ако спипат имигрант на своя земя, сръбските власти веднага ни го връщали. Това обаче не попарвало мераците на бегълците отново да си пробват късмета. Имигрантите, които щъкали около джамията “Баня Баши” в столицата са започнали да създават още по-големи проблеми на полицията. Причината е , че досега болшинството оплаквания били, че крадат най вече стоки от хранителните магазини – основно хляб и салами. Напоследък обаче ситуацията ескалирала, тъй като започнали да вършат и грабежи. Нападали основно жени с цел да им вземат чантите или обеците. В бюлетина на МВР ежедневно фигурирали минимум по три такива случая. Апашите били само мъже, които изчаквали да се стъмни. След това си нарочвали жертва и я преследвали. Според криминалисти нападали жените в гръб, когато планирали да издърпат обеци от ушите. Щом обаче се прицелели в дамската чанта, атакували фронтално. Заради набезите на кандидат-бежанците българските улични банди от крадци, грабители и джебчии се изнесли от района на “Баня Баши”. Те не искали да влизат в конкуренция с чужденците, за да не пострадат.

Мигрантите преминават през родна територия и границите с Румъния и Сърбия, използващи лични карти на български цигани.

Организатор на каналите е Илия Илиев от ПП Дром, който прибира сериозна печалба срещу услугите, предоставяни на нелегалните.

Личните карти се изкупуват или в циганските гета, или в заложни къщи до тях, където често ромите оставяли документите си като гаранция срещу дребни суми. Веднъж сдобили се с ценните лични документи, трафикантите започват подбор по възраст и минимални външни прилики, за да може да се премине безпроблемно границата.

Пътниците са превозвани във ванове и микробуси, както мнозинството от заловените в страната нелегални имигранти през последните дни. Преди да се сдобият с документи, те са наставяни в гетата край големи градове, където са държани в пълна мизерия. Срещу огромни суми трафикантите им предоставяли хляб и храна за децата.

Цената за преминаването на България била 1500 евро. От тях около 200 отиват за закупуването на личните карти, 200 са разноските по складирането на бежанците и транспорта. Така около 1100 евро остава чистата печалба за циганските барони от всеки един бежанец.

Веднъж закупили личните карти, те ги използват многократно. След преминаването на сръбската или румънската граница, трафикантите им ги прибират, за да могат да ги раздадат при следващата група. Официалната версия при пътуването била, че са обикновени български цигани, които отиват да работят в Западна Европа.

На следващо място Илия Илиев организира и гарантира прехода на мигрантите от границата с Турция до след граничната зона- често това е между селата Ново Паничарево и Ясна Поляна, Бургаско.

Там изпратените от Илиев цигани посрещат групите с мигранти с бусове, закупени именно от него за целта и ги транспортират до София, като използват информация получена от Илиев от МВР за да се избегнат усложнения по пътя. Най-често преходът се организира през малките часове на нощта след 3-4 след полунощ ,когато граничните спят, а транспортирането им през деня по магистрала “Тракия”, която е винаги без заложени КПП-та от гранични полицаи. 

Всички тези пари пълнят касата на ПП Дром, която агитира за ПП ДОСТ , която получава заповедите си от Турция.

Тази симбиоза между турски партии, цигански депутати и лидер на ПП Дром , заедно с нелегалните мигранти се ръководи и направлява пряко от Турската държава и в частност диктатора Ер Доган.

Който не крие и амбициите си да присвои Българската Тракия, Делиюрмана и Айтоско. 

Ето това са признанията не един от най-приближените на Илия Илиев от кв. Факултета в София – Купидон Адрианов – Анфибията:

Купидон14

Leave a Reply