Кирил Петков заедно с протежетата на Валери Симеонов от СЕК, участвали в "Борисов 3" дружески в Коалиция "Продъжваме промяната"

Кирил Петков - рамо до рамо с партия - патерица на Борисов и Валери Симеонов!

Направо не за вярване, че уж промяната на Кирил Петков се сдружи с партията на Жоро Манев, която беше дългогодишно протеже на Валери Симеонов и част - първо от "Патриотичния фронт" от Кабинета Борисов 2 и в "Обединени патриоти" при правителството на Борисов 3. На всички и ни е ясно поведението на т.нар. "патриоти"- "сол-та..и" на ГЕРБ, които за това получиха отрицателен вот на предните избори.

Кирил Петков и "Продължаваме промяната" ... На тези избори Валери Симеонов и НФСБ не се явяват, или поне не са заявили стабилна кампания. Това се случва за пръв път от десет години.

Никой, а може би и самията Кирил Петков не вярва, че "тежкият милионер" Валери Симеонов просто иска да спести от предизборна кампания, защото такава сума - "бълха го ухапала". Може би от НФСБ са вече пределно наясно, че българският избирател е вече изцяло отвратен от Симеонов. Помните изказването му за майките на деца с увреждания. Но тове е само една от многото фигурки, наредили музайката на образа му пред обществото като безпардонен мръсник. В този ред на мисли, случайно или не, главният партньор от самото създаване на НФСБ и приятел на Валери Симеонов в Бургас - Жоро Манев, създател, спонсор, баща, бащица и т.н. на партия СЕК (Средна Европейска класа), която беше, както казахме горе - част от "Обединени патриоти" и беше част от министерски съвет при правителството на Борисов 3, се отказа "уж" от председателското място на СЕК.

Цирк Балкански!

[caption id="attachment_7207" align="alignnone" width="800"]Кирил петков и константин бачийски Кирил Петков и Константин Бачийски[/caption] Отстъпвайки поста си на дългогодишното си протеже - Константин Бачийски, СЕК се опитва да играе пред обществото, че няма общо с това лице, известно в Бургас като меко - казано отрицателен герой. Като пиша за това се сещам за епизода от "Под Прикритие", в който Джаро обясняваше на Иво Андонов как всички на улицата трябва да разберат, че той се е пенсионирал и новият бос се казва Иво. Разбира се, като му дообясняваше, че перфектно знае кое колко му носи на месец и да не се пробва да го лъже при отчитането на парите. Та и тази работа е такава. Лица като Жоро Манев и Валери Симеонов биха отвели "кораба" на дъното на океана, на които и да е избори, която и да е партия.

Кирил Петков залага на компрометираните бивши партньори на Бойко Борисов.

Най-потресаващото е, че тези лица - уж наследниците, а всъщност вероятно марионетки на Георги Манев, са сега съдружници на ПП "Продължаваме промяната". Т.е. Продължаваме промяната, не с кой да е, ами с партия, зад която, за мен и за всеки, според мен, интелигентен гражданин, стоят Георги Манев и Валери Симеонов. Продължаваме промяната с хора, които вероятно изпълняват безпрекословно заръките на създателя си - Валери Симеонов. Т.е. Продължаваме промяната с Валери Симеонов.

Супер, може ли едно такси до Терминал 1?

Дотук с разсъжденията, надолу са фактите, които сме установявали през годините за Георги Манев, протежетата му и Валери Симеонов, и неговоте протежета.

Факти, на които едва ли е обърнал внимание Кирил Петков. А може би знае много добре и въпреки това е с тях.

Споразумението е вече подписано със СЕК и те вече са част от Коалиция ''Продължаваме Промяната''. Ние изчакахме, не повярвахме на слуховете, защото ни се струваха невероятни, но сега след като е факт, не можем да не информираме обществото за тази, за нас - пълна измама и подмяна.

Поредната злоупотреба с доверието на българския избирател.

Коалиция ''Продължаваме Промяната'' на Кирил Петков ще е най-малко от 2 партии - Волт и СЕК

За да не получим упреци, че плюем опонентите на Борисов и че едва ли не, не сме писали срещу ГЕРБ, можете да прочетете на дъното на статията колко разкрития сме правили по отношение на ГЕРБ и Бойко Борисов, и то във време , когато казионните медиите на конюктурата вееха с големите ветрила за да правят вятър на ГЕРБ и Борисов. Многократно сме изказвали мнението, което съвпада с това на огромната част на обществото, че Борисов трябва да бъде разследван ефективно и предаден на съд за множество злоупотреби, докато беше на власт. Нещо, което очаквахме от министъра на МВР от служебните кабинети на Радев - Бойко Рашков, но всичко остана на ниво - речи.

Но какво прави Кирил Петков с коалиционните партньори на ГЕРБ от предния кабинет в Коалиция ''Продължаваме Промяната''?

На 25 Февруари т.г. преди предишните избори СЕК подкрепя ВМРО и влиза в листите им. На изборите през 2017г. - Партията на Георги Манев се вля в "Обединени патриоти", които после станаха коалиция с ГЕРБ и образуваха съвместен Министерски съвет (Кабинет/Правителство). Тогава Партия СЕК се присъедини към Обединени патриоти. За тях сме писали доста, нашите статии относно тях можете да четете долу: А на изборите на Европейски парламент през 2019г. застанаха твърдо зад Валери Симеонов, като тяхна кандидатура за евро-депутат и се мотивираха, че има здрави топки и твърд характер.  

Само ние от ЮСТИЦИЯ.БГ и Български юридически комитет разкрихме още доста в нашата тема за развитие:

За Жоро Манев, Бачийски и СЕК :

Партията на Валери Симеонов - Георги Манев е съдружник на задържания с Митьо Очите - Бенчо Бенчев Неизпълнени предизборни обещания на Протежетата на Валери и Жоро Манев в Бургас : Безмитната зона в Росенец Бургас ПРОТЕЖЕТАТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ЖОРО МАНЕВ В БУРГАС ИЗЛЪГАХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЗА БЕЗМИТНАТА ЗОНА И ЛЕТИЩЕТО В РОСЕНЕЦ

ЗА Валери Симеонов и НФСБ :

             

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук