След края на всеки мандат, просто припомняме какво свършиха нашите избраници и какво аз разкрих за тях, за това в последващи публикации ще изброим най-фрапиращите изцепки на сегашните и бъдещите депутати и нашите разследвания по отношение на тях.

На първо място ви показахме за Валери Симеонов, след него ви показахме хардкор порно-артистите, защитниците на гей паради, гей бракове, осиновявания на деца от хомосексуални двойки, отнемания на деца от биологичните им родители…. Кои са те ли? И питате…Те са… Тяхното име е… “Америка за България”, пардон – ДА, БЪЛГАРИЯ…

СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ И НА ГРОБАРИТЕ, ДЕТО ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ 12 ГОДИНИ , А ТОВА СА ГЕРБ И ТЕХНИЯ “КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА” НА ББ /обикновен престъпник и рекетьор/

Още за него можете да четете на :

Май Низамов ще излезе прав, че Борисов е поръчител на опита за убийство срещу него.

Така излиза, ако проследим събитията преди и след опита да бъде убит.

За да разберем обаче кой всъщност е Петър Низамов следва да разгледаме дейснотта му. Последната седмица се появи информация за това, че той е осигурил на поредните сирачета, деца, майки, вдовици, бедни възрастни – дом, храна, лекарства, правна защита , вкл. и водене на дела безплатно в тяхна полза.Той е председател на три неправителствени благотворителни организации . Изгледайте клипа. Там става ясно, че Низамов не е нито расист, нито дори мрази циганите, както тиражираха в медиите, защото осигурява общинско жилище на две ромски сирачета.
Развитие за сирачетата от Бургас . Галин Александров – по-известен като бургаския Майкъл Джексън … ще влезе в общинското си жилище тази седмица. Благодарение на намесата на Петър Низамов, който яростно отстояваше чрез организацията, която председателства : „Български юридически комитет“ , сирачетата Иван Русенов и Галин Александров да получат общинско жилище.Във видеото по-долу ще стане ясно, че общиснки съветници от ГЕРБ са опитвали заобиколно да заплашат сирачетата да се откажат от защитата на Низамов. Очевидно това не се е получило , особено като знаем характера на Низамов, който оповести, че ако не получат жилище, ще разпространи имената на всички социални служители към община Бургас, които лично или чрез роднини/подставени лица са получили неоснователно такива жилища използвайки служебното си положение. 
Юристът на годината след награждаването : Благодаря на Петър Низамов Перата . Без него в нашия екип нямаше да успеем.
Както ви казахме преди ДВА месеца с председателстваният от Петър Низамов „БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства“ се свързаха две сирачета за помощ. За това тогава той се срещна със заместник-кмета на Бургас – д-р Лорис Мануелян във връзка с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас. Те живеят на улицата от няколко години. Единият е Николай Русенов , а другия е Галин Александров ( т.нар. Майкъл Джексън, който продава цветя в нощните заведения) .Петър Низамов
 

През 2018г. той докара документи и написа:

Какво открих в Чехия !!! Премиерът на България – Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. – 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански.
Екранна снимка (146). Png
Постът можете да видите като натиснете ТУК.
Петър Низамов, който е отявлен противник на режима на Борисов е следващата мишена. Вижте какво написа той в профила си във фейсбук долу.Тази година се опитаха да убият Низамов пред дома му, а самият той беше уцелен от 8 куршума от наемници от засада след разкритието , което направи за Борисов , който бил лежал 8 месеца в затвора Панкрац- Чехословакия (тогава) заедно с бандата на Иво Карамански.Той недвусмислено изрази сигурността си, че е поръчка от ГЕРБ.
Екранна снимка (21). Png

ВМЕСТО ДА ТЪРСЯТ УБИЙЦИТЕ, МВР СЕ ОПИТАХА ДА ПОДХВЪРЛЯТ ОРЪЖИЕ В АВТОМОБИЛА МУ ПРИ ОБИСК ДОКАТО ТОЙ БЕШЕ В ОПЕРАЦИОННАТА НА БОЛНИЦАТА.

ДОКАЗАТЕЛСТВО ВЪВ ВИДЕОТО:

В интервю пред нас месец преди стрелбата по него, той каза , че Гранична полиция подготвя в пълна секретност изграждането на център за мигранти . Каза, че е дадена зелена светлина на проекта именно от министъра на отбраната – и председател на ВМРО – Каракачанов и неговият ортак Валери Симеонов и е въпрос на време в района да бъдат стоварени сглобяемите конструкции.

„Протест ще има“ ! – това заяви Низамов пред медията ни.

Протест ще има ! – това заяви Низамов пред медията ни. Само още не сме решили дали да затворим пътя Бургас-Малко Търново или да излезем пред общината в Бургас. Но може и двете да направим, защото старите хора от местните села са готови на всичко , а и техните синове са готови да се включат от всички краища на България. Ще призовем да дойдат и нашите съмишленици от цялата страна. В същият ден и час ще има и протести в Прага, Берлин, Стокхолм и Братислава. Нашата общо-европейска организация – Свободна Европа, в която членува и нашата организация с право на глас ще координира всички действия срещу ислямиирането на Европа. Ще се борим заедно. Ще протестираме по едно и също време и всичко , което става в една от страните, ще бъде превеждано на всички езици на организациите , които членуват . За сега това са организации на чехи, словаци, поляци, бесарабски българи, германци , шведи, швейцарци, българи и испанци.
Във видеата, можете да чуете как процедираше режимът в последните 12 години. Чешка организация По повод стрелбата срещу Петър Низамов Ето изтритото от Нова ТВ интервю със Стоян Тончев относно стрелбата срещу Перата. Протест в Прага срещу опита за убийство на адвокат Петър Низамов по поръчка на ГЕРБ Протест в Прага срещу опита за убийство на Петър Низамов по поръчка на ГЕРБ Преди месеци той хвана в лъжа и Валери Симеонов, който беше излъгал асеновградчани, че ще имат РПУ в ромската махала. (на видеото горе). Във видеото долу, а публикацията можете да видите като натиснете ТУК.Местните от Асеновград протестираха в защита на Низамов още на следващия ден след ареста му.
Еðºñ€ð°ð½ð½ð° ñð½ð¸ð¼ðºð° (20). Png
 

Днес моят адвокат ме уведоми, че съм призован (без да ми бъде връчена призовка) на съдебно дело в Асеновград (без да ми бъде връчен обвинителен акт).

Да Ви припомня, ако сте забравили !
Миналата година – юли месец тълпа радикализирани роми от ислямската секта на НУРДЖИИТЕ нападна децата от местния клуб по гребане. В резултат на това в града се събраха граждани от цяла България за да подкрепят българите там и да настояват за ТЕЖКИ, СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ за нападателите-роми от електората на ГЕРБ и БСП.
Аз като националист, патриот и председател на няколко организации за защита на Българите организирах много хора от цялата страна и аз лично отидох да участвам в шествието.
Никога не съм се опитвал да пробивам полицейски кордони, да нападам махали и т.н. , както беше тиражирано после по анти-българските национални телевизии.
В един момент без да очаквам ( както се вижда на записа) бях ударен в лицето от оператор на „БИ ТИ ВИ“ (някой си Петър Джанаваров, който до колкото разбрах аз, е гей-приятел на Росен Цветков – също репортер на „БТВ“) . Ударът същевременно ме удари и по ръката, в която държах телефона си, с който предавах на живо събитието поради основателните ми опасения, че т.нар. „медии“, ще се опитат да изопачат протеста на Българите и да го омаскарят, омаловажат и т.н. Както обикновено !
В резултат на това телефонът ми беше съборен, счупен. Ремонтът му струваше около 250 лева.
Вместо да направя това, което щеше и имаше право да направи всеки на мое място, а именно да му отвърне подобаващо. Аз не му отвърнах с удар.
Всичко се вижда на клипа.
След което аз бяха арестуван и под давлението на Валери Симеонов и Бойко Борисов, послушните съдии и корумпираните прокурори в Асеновград и Пловдив ( всички, до един – лобита на Цацаров, който пък от своя страна е лоби на Бойко Борисов) …
Бях държан в Следствения арест в Пловдив – над 2 месеца. Цялото лято.
Независимо, че в общественото пространство излезе красноречив запис, в който се вижда от близък каданс, че аз съм нападнат, ударен…. Те безпардонно си ме държаха в ареста. Да били вържели попа, да им било мирно селото.
 
Страхливци !
Аз заведох жалба срещу Петър Джанаваров, по което беше образувано ДП № 199/2017г. в Окръжна следствена служба-Пловдив.
До ден днешен , въпреки множеството доказателства – писмени, устни, веществени. ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА ДЕЛО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. Водели го срещу неизвестен извършител?
Алооо ! Колко човека трябва да го покажат и наименоват в протоколите от процесуалните действия, че да стане ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯ…
Ама как да стане известен като те всичките са маскари, агентура или назначени от Държавна сигурност, същите, които са реалните собственици на „медиите“, лобитата на прокурорите и съдиите. Същите, които мачкат българския корен и етнос.
 
И така !
ЗАПОЧВА ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ, а прокурорката, която покри тези, които се опитаха да ме убият това лято от засада пред дома ми, по поръчка на ГЕРБ, изстрелвайки над 20 куршума по мен и 8 в мен…
Тя е наградена ! Представяте ли си ?
За какво е наградена? Защото много слуша… И няма скрупули. Такива те ги обичат много …
 
В Асеновград прокурор по делото ми е известният покровител на нарко-каналите за хероин, преминаващи през града – Илко Сивкин, за който цяла година съм събирал информация как покровителства нарко-трафиканти. Известни в Асеновград като такива.
И всичката тази информация сега заминава право към техните господари в Европейската комисия, Департамента на САЩ и … разбира се. В медиите. Навсякъде. В Швеция, Германия, Чехия и т.н.
 
Да видим, т.е. нека видят всички кои стоят зад канала на хероина , който минава през Асеновград…
“Да ви запозная надълго и нашироко с терористичния режим на Бойка Борисова и нейната бухалка – Цацаратурата. И моите (нашите) премеждия с тези “сладури” ..”
BTV фалшифицират доказателства срещу неудобни на Борисов. На горните снимки се вижда една машинация на БТВ, разкрита след оглед на запис от събитието. Беше тиражирано, че на големия протест в Асеновград Петър Низамов, известен като ловец на мигранти и като юрист- закрилник на майки, на които са им отнети децата, е бил ударил техен репортер. После една снимка обиколи всички медии на малко кръвчица като от пукната пъпка до веждата на техен оператор. На това място е ясно, че ако бъдете ударен, тече много кръв, а не само малко слуз. Такива бяха и реванетата на служителите на БТВ след случая – слузливи, сълзливи и комични. Но очевидно , това е било един театър в полза на разчистването на наудобни на кръга около Борисов и лично на него.Лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов 2111405731 лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов още за него можете да четете на :
каква е връзката между главболгарстрой, бойко борисов и аец – козлодуй? Фирма основен източник на офшорните авоари на бойко борисов строи върху шофьорския плаж след созопол? България на бойко. Номер 1 снабдител на оръжия за ислямска държава. Доказателство! Терористичния режим на бойко борисов и нейната бухалка bnews лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов Лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов phpcfw0db 800x лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов още за него можете да четете на :
каква е връзката между главболгарстрой, бойко борисов и аец – козлодуй? Фирма основен източник на офшорните авоари на бойко борисов строи върху шофьорския плаж след созопол? България на бойко. Номер 1 снабдител на оръжия за ислямска държава. Доказателство! Терористичния режим на бойко борисов и нейната бухалка bnews лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов Лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов екранна снимка 125 лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов още за него можете да четете на :
каква е връзката между главболгарстрой, бойко борисов и аец – козлодуй? Фирма основен източник на офшорните авоари на бойко борисов строи върху шофьорския плаж след созопол? България на бойко. Номер 1 снабдител на оръжия за ислямска държава. Доказателство! Терористичния режим на бойко борисов и нейната бухалка bnews лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов Лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов екранна снимка 124 лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов още за него можете да четете на :
каква е връзката между главболгарстрой, бойко борисов и аец – козлодуй? Фирма основен източник на офшорните авоари на бойко борисов строи върху шофьорския плаж след созопол? България на бойко. Номер 1 снабдител на оръжия за ислямска държава. Доказателство! Терористичния режим на бойко борисов и нейната бухалка bnews лежал ли е бойко в чешки затвор и поръчва ли убийства на неудобните на режима? - разследване на петър низамов Виждате на снимките извадени от запис , направен от Асеновградската телевизия “ТВ САТ КОМ” , от близък каданс, заснел цялата ситуация, която изглежда тривиална и въобще не беше в състояние да предизвика такъв интерес. Но от БТВ настояха да ни занимаят, колко е лош Перата, който междувпрочем, помага на бедни, на пострадали, на майки на които са отнети децата, като води безплатни дела в съда и им връща децата. На тези кадри се вижда много добре, че след ситуацията , техният оператор сваля камерата и се вижа, че след т.нар. сблъсък – тяма нищо на мпястото, където после незнайно как се появява рана и кръв на последваща снимка от същото място и време. Незнайно как и експерт по съдебна медицина е освидетелствал последния, при положение , че се вижда, че няма нараняване. Предполагаме , че с фотошоп е направена манипулацията.
Български юридически комитет се заема с казуса на отнетото новородено в СмолянВ Сряда започва делото срещу Низамов за постановката на БТВ в Асеновград
БЪЛГАРИЯ НОВИНИТЕ
ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ bTV На 21-ви февруари 2019г. продължава поръчковото дело срещу мен за постановката на БТВ в Асеновград. Тук ви предоставямe да вашето внимение – КАК bTV ФАЛШИФИЦИРАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ВЪЗ ОСНОВА, НА КОИТО СЕ ЗАДЪРЖАТ ТЕЗИ, КОИТО ГОВОРЯТ И ИЗНАСЯТ ИСТИНИТЕ ЗА РЕЖИМА НА БОРИСОВ. Въз основа, на които се изфабрикуват дела и най-вече, КОИТО СЪДЪТ В АСЕНОВГРАД ПРИЕ ЗА ЧИСТА МОНЕТА, въпреки, че това, което виждате вие, го видя и съда. И ОТКАЗА ДА СЕ ИЗИСКА ДИГИТАЛНИЯ НОСИТЕЛ НА СНИМКАТА, КАКТО И ЕКСПЕРТИЗА НА ПОСЛЕДНАТА. А съдът каза, че можело, представете си, да те ударят и след малко да ти потачало кръв. Сигурно кръвта на операторите на БТВ не е под налягане? Тренирал съм бокс дълги години, ставал съм шампион неколкократно, но такъв случай някой да го ударят и след малко да се появи кръв, заклеваме се, никога не съм чул, нито видял. НА състезания като съм играл, ояе докато получиш удара и вече виждаш кръвта си на пода. Очевидно се отрича очевидното само и само да се изпълни поръчката.Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират. Два фрапантни случая на престъпно набеждаване от страна на служители на националните ни телевизии. И то, репортери към едни от най-гледаните предавания. Младият репортер от “Господари на ефира” май си съчини цялата драма, че бил бит. Това не е първият, нито стотният такъв случай. Ще ви напомним и за един абсолютно идентичен, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград.ВИДЕО! Долна провокация на БТВ. Операторчето Джанавров удря Низамов в Асеновград, а не обратното.Петър Низамов върна децата на Даниела Колева от Сливен Майката,на която социалните отнеха трите децаДа Ви припомня, ако сте забравили !Петър Низамов:“Миналата година – юли месец тълпа радикализирани роми от ислямската секта на НУРДЖИИТЕ нападна децата от местния клуб по гребане. В резултат на това в града се събраха граждани от цяла България за да подкрепят българите там и да настояват за ТЕЖКИ, СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ за нападателите-роми от електората на ГЕРБ и БСП. Аз като националист, патриот и председател на няколко организации за защита на Българите организирах много хора от цялата страна и аз лично отидох да участвам в шествието. Никога не съм се опитвал да пробивам полицейски кордони, да нападам махали и т.н. , както беше тиражирано после по анти-българските национални телевизии. В един момент без да очаквам ( както се вижда на записа) бях ударен в лицето от оператор на “БИ ТИ ВИ” (някой си Петър Джанаваров, който до колкото разбрах аз, е гей-приятел на Росен Цветков – също репортер на “БТВ”) . Ударът същевременно ме удари и по ръката, в която държах телефона си, с който предавах на живо събитието поради основателните ми опасения, че т.нар. “медии”, ще се опитат да изопачат протеста на Българите и да го омаскарят, омаловажат и т.н. Както обикновено ! В резултат на това телефонът ми беше съборен, счупен. Ремонтът му струваше около 250 лева. Вместо да направя това, което щеше и имаше право да направи всеки на мое място, а именно да му отвърне подобаващо. Аз не му отвърнах с удар. Всичко се вижда на клипа. След което аз бяха арестуван и под давлението на Валери Симеонов и Бойко Борисов, послушните съдии и корумпираните прокурори в Асеновград и Пловдив ( всички, до един – лобита на Цацаров, който пък от своя страна е лоби на Бойко Борисов) … Бях държан в Следствения арест в Пловдив – над 2 месеца. Цялото лято. Независимо, че в общественото пространство излезе красноречив запис, в който се вижда от близък каданс, че аз съм нападнат, ударен…. Те безпардонно си ме държаха в ареста. Да били вържели попа, да им било мирно селото.ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЦАЦАРАТУРАТА… КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК… ШВЕДА, КОЙТО РИТНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗА ОНАЗИ ПОСТАНОВКА В АСЕНОВГРАД… КОГАТО БЕШЕ УДАРЕН ОТ СЛУЖИТЕЛ НА БИ ТИ ВИ… СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА – ПЕРАТА Е ПРЕСТЪПНИКА… !!!Case Closed ! Двете сирачета влязоха в нормално жилище след нашата кампанияРАЗВРЪЗКАТА ! Вече настаних двете сирачета от Бургас в общинско жилищеСтрахливци ! Аз заведох жалба срещу Петър Джанаваров, по което беше образувано ДП № 199/2017г. в Окръжна следствена служба-Пловдив. До ден днешен , въпреки множеството доказателства – писмени, устни, веществени. ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА ДЕЛО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. Водели го срещу неизвестен извършител? Алооо ! Колко човека трябва да го покажат и наименоват в протоколите от процесуалните действия, че да стане ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯ… Ама как да стане известен като те всичките са маскари, агентура или назначени от Държавна сигурност, същите, които са реалните собственици на “медиите”, лобитата на прокурорите и съдиите. Същите, които мачкат българския корен и етнос.И така ! ЗАПОЧВА ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ, а прокурорката, която покри тези, които се опитаха да ме убият това лято от засада пред дома ми, по поръчка на ГЕРБ, изстрелвайки над 20 куршума по мен и 8 в мен… Тя е наградена ! Представяте ли си ? За какво е наградена? Защото много слуша… И няма скрупули. Такива те ги обичат много …В Асеновград прокурор по делото ми е известният покровител на нарко-каналите за хероин, преминаващи през града – Илко Сивкин, за който цяла година съм събирал информация как покровителства нарко-трафиканти. Известни в Асеновград като такива.” ПЕТЪР НИЗАМОВ

Leave a Reply