22.6 C
Burgas
Wednesday, June 19, 2024

Лобитата на Цацаров в Пловдив : 15 хиляди гаранция за богат убиец с три жертви и арест за момиче, за катастрофа без нито един пострадал .

14
1

Припомняме ви два случая в Пловдив, за да си дадете сметка колко е корумпирано Пловдивското “правосъдие”.

Кой е виновен за унизителната присъда на шведа, който ритна възрастна камериерка в лицето в Слънчев бряг ?

ЗА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ НА ЦАЦАРАТУРАТА… КОЙ Е ПО-ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК… ШВЕДА, КОЙТО РИТНА ВЪЗРАСТНА ЖЕНА В ГЛАВАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ ПЕТЪР НИЗАМОВ ЗА ОНАЗИ ПОСТАНОВКА В АСЕНОВГРАД… КОГАТО БЕШЕ УДАРЕН  ОТ СЛУЖИТЕЛ НА БИ ТИ ВИ… СПОРЕД ПРОКУРАТУРАТА – ПЕРАТА Е ПРЕСТЪПНИКА… !!!

Лобитата на Цацаров сътворяват уникално нелогични решенияна съда и прокуратурата в града под тепетата.

АЗИАТСКО ВАРВАРСТВО В ЕФИРА НА BTV – НАРИЧАНА С ОСНОВАНИЕ БОСФОР ТВ.

Жълтият сайт на Валери Симеонов и Керанка Касабова – “Флагман“ – рекордьор по присъди за клевета и обиди

Не е тайна за никой ,че в Пловдивския съд и прокуратура, ако имаш пари ,лесно можеш да се оправиш,но за сметка на такива набутват по арестите сиромасите.

Първият случай е на тройното убийство на бул.”Руски”

Въпреки 12-те нарушения Любомир Трайков излиза на свобода срещу 15 000 лева

Въпреки 12-те нарушения любомир трайков излиза на свобода срещу 15 000 лева снимка

Любомир Трайков – шофьорът на една от колите в касапницата на булевард “Руски”, излиза на свобода срещу 15 хиляди лева гаранция. Това определи Пловдивския окръжен съд преди малко, който очевидно е преценил, че няма опасност Трайков да се укрие и да извърши друго престъпление. Въпреки 12-те нарушения по закона за движение на пътищата, които е извършил, въпреки че 7 пъти е бил с административно нарушение, 3 от които за превишена скорост, 5 пъти е глобяван с фиш, 2 от които също за превишена скорост…

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

Валери Симеонов с безплатен ремонт от собственика на фирмта, която открадна парите за почистването на магистрала „Тракия“ от Бургас до Ямбол и ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ…и е свързан със Златко Баретата и Кела.

А може съдът да е взел под внимание изключителния аргумент на един от адвокатите на младежа – Михайлов, който заяви в съдебната зала, че Любомир поддържал компютърната система и отговарял за 200 работници и със задържането му това можело да доведе до загуба за фирмата и тези 200 работници да бъдат “уязвими”.

Спрямо него е повдигнато обвинение за причиняване на смърт на повече от едно лице и на телесни повреди на повече от едно лице при управление на моторно превозно средство в пияно състояние.

Любомир е участвал в катастрофата на булевард „Руски“, в която живота си загубиха двама души, а други двама бяха тежко ранени.

Въпреки 12-те нарушения на Закона за движение по пътищата Трайков се размина с по-лека мярка. 

Тя не е окончателна и подлежи на обжалване пред пловдивския Апелативен съд.

В същото време от дни  Онлайн петиция за ефективна присъда на шофьора на аудито набира сила в интернет. Хиляди поискаха затвор за шофьора, който в центъра на Пловдив причини жестока катастрофа, при която загинаха мъж и жена. Според полицията шофьорът Любомир Трайков е карал с 0,67 промила алкохол в кръвта.

Корнелия Петкова остава вдовица с три деца, след като при катастрофата загива мъжът й, който е карал смачканата до неузнаваемост кола. Иска справедливо наказание за виновния водач. Съпругът на жената, която загива в същата кола, по ирония на съдбата е катаджия. Потънал е в мъка, защото сам ще трябва да се грижи за 5-годишното си дете.

 

Само 4 години затвор  получи Любомир Трайков, който уби трима души в катастрофа в Пловдив.

Касапницата стана на 18 ноември м.г. на бул. “Руски”. Решението прочете съдия Боян Кюртов. Присъдата се намалява заради редукция с 1/3, тъй като обвиняемият призна вината си и процесът мина без разпит на свидетели и вещи лица.

 

Вторият случай е този :

Танцьорката Габриела, която помете 10 коли в Пловдив, го загази яко!

Пловдивската районна прокуратура привлече като обвиняема Габриела М., на 20 г., за три престъпления – за това, че управлявала моторно превозно средство след употреба на алкохол, както и на наркотични вещества и за причиняване по непредпазливост на значителни имуществени вреди при управление на моторно превозно средство – престъпления по чл. 343б ал. 1, чл. 343б ал. 3 и по чл. 343 ал. 1 буква А във връзка с чл. 342 ал. 1 от Наказателния кодекс. В хода на разследването е установено, че на 15 април 2018 г., в гр. Пловдив, около 6 часа сутринта, обвиняемата Габриела М. управлявала джип „БМB Х-5“, по улица „Македония“. Обвиняемата е правоспособен водач на моторно превозно средство, със стаж две години.   Установено е, че преди да се качи на моторното превозно средство обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана. При движение по ул. „Македония“ в гр. Пловдив, тя загубила управление върху автомобила и причинила щети на други паркирани 10 моторни превозни средства, след което изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си. След извършена проверка с техническо средство „Алкотест Дрегер“ било установено наличие на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и наличие на употребени наркотични вещества – марихуана.  С постановление на наблюдаващия прокурор, от 16 април 2018 г., обвиняемата Габриела М. е задържана за срок от 72 часа. По делото e извършен оглед на местопроизшествие и продължават действията по разследването с разпити на свидетели, назначаване на автотехническа експертиза и др. За престъпленията по чл. 343б ал. 1 и ал. 3 от НК се предвижда наказание от 1 до 3 години лишаване от свобода, както и глоби, а за престъплението по чл.343 ал.1 буква А от НК наказанието е лишаване от свобода до 1 година или пробация.
Лобитата на цацаров в пловдив : 15 хиляди гаранция за богат убиец с три жертви и арест за момиче лобитата на цацаров в пловдив : 15 хиляди гаранция за богат убиец с три жертви и арест за момиче, за катастрофа без нито един пострадал. 1524124258 fqqqq лобитата на цацаров в пловдив : 15 хиляди гаранция за богат убиец с три жертви и арест за момиче лобитата на цацаров в пловдив : 15 хиляди гаранция за богат убиец с три жертви и арест за момиче, за катастрофа без нито един пострадал. Bnews лобитата на цацаров в пловдив : 15 хиляди гаранция за богат убиец с три жертви и арест за момиче

 

1 КОМЕНТАР

Leave a Reply