Майка гасила цигари в ръцете на сина си, а приятелят ѝ ( полицай ) го пребивал.

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Председателят на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) д-р Елеонора Лилова разпореди проверка по случая с детето в Стара Загора, което разказа във видео, че е било малтретирано от своята майка и мъжа, с когото тя живее на семейни начала.

 

Участва ли сайта флагман.бг в рекета над бизнеса и вярно ли е , че е касичката на кмета на ГЕРБ в Бургас ?

Какво се случи преди това :

За случая алармира в своята фейсбук страница Петър Низамов. Той публикува видео, в което се вижда как детето обяснява на държавен съдебен изпълнител в Стара Загора, че неговата майка го е душила, гасила си е цигарата в ръката му и го бие, когато се напие. То разказва още, че в насилието е участвал и неговият пастрок. Детето настоява да живее при баща си

Още фрапантни истини от случая на отнетите три деца.Добър човек замести институциите и ги притисна да си свършат работата.Създал е и адвокатска организация – антипод на Хелзинския комитет…

НА 21 март Петър Низамов написа следното :

Внимание ! Разпространи незабавно !
Отнемане на дете осъществено от Кристиан Стоилов и Мария Николова от „Закрила на детето“ – Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците – майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ !
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.
Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : „НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?“
Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ – СТАРА ЗАГОРА.
„Майката“ или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.
Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива „служители“ от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители.
ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ !
Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури.
А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му.
Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ.
Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина – България !
Служителите от

От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни !
А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине.
Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса.

ГЛЕДАЙТЕ НИ !
ЗАПОЧВАМЕ !

ДОБРО ДЕЛО ! Петър Низамов Перата дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

0AD7F43F-C603-4E23-B1CB-746F4C070BB4

Ексклузивно интервю на Петър Низамов с бащата на Патрик от Стара Загора . Детето на което майка му му гаси цигари в ръцете . Детето , което се молеше на социалните да не го дават на майка му.
От Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства заканват, че се заемат с това, детето да получи добро детство !

СУПЕР ! Заради свинските опашки на Петър Низамов Германски съд забрани “бежанци” да бъдат връщани в България

От ДАЗД пък разправят приказки от 1001 нощ, че ставало въпрос за случай на родителски конфликт, при който след прекратяване на брака, родителските права били предоставени на майката, а на бащата е определен режим на лични контакти. Сега пък той пък нарушавал бил този режим.

ИМА ДАННИ , ЧЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДАЗД СА УПРАЖНИЛИ НАСИЛИЕ НАД ДЕТЕТО !

Долу е протокол , който детето пред психолог разказва как са му гасени цигари по ръцете и е бит от полицая – приятел на майка му.

242CE274-EB46-4538-BDC1-EEB1762B23A9.jpeg

C8F1ECBC-75B4-4239-9C95-4FEF32D6439C

9930EE83-3F56-4955-9E20-AFBFEC7D17DA

BAF0633B-6CF1-4C7A-836C-27A7CD6684C2

3E533AD8-F0AE-4051-BCBC-5CCE0ECD0DF8

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.