Майка гасила цигари в ръцете на сина си, а приятелят ѝ ( полицай ) го пребивал.

Председателят на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) д-р Елеонора Лилова разпореди проверка по случая с детето в Стара Загора, което разказа във видео, че е било малтретирано от своята майка и мъжа, с когото тя живее на семейни начала.

 

Участва ли сайта флагман.бг в рекета над бизнеса и вярно ли е , че е касичката на кмета на ГЕРБ в Бургас ?

Какво се случи преди това :

За случая алармира в своята фейсбук страница Петър Низамов. Той публикува видео, в което се вижда как детето обяснява на държавен съдебен изпълнител в Стара Загора, че неговата майка го е душила, гасила си е цигарата в ръката му и го бие, когато се напие. То разказва още, че в насилието е участвал и неговият пастрок. Детето настоява да живее при баща си

Още фрапантни истини от случая на отнетите три деца.Добър човек замести институциите и ги притисна да си свършат работата.Създал е и адвокатска организация – антипод на Хелзинския комитет…

НА 21 март Петър Низамов написа следното :

Внимание ! Разпространи незабавно !
Отнемане на дете осъществено от Кристиан Стоилов и Мария Николова от „Закрила на детето“ – Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците – майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ !
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.
Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : „НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?“
Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ – СТАРА ЗАГОРА.
„Майката“ или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.
НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК)
НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.
Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива „служители“ от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители.
ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ !
Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури.
А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му.
Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ.
Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина – България !
Служителите от

От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни !
А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине.
Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса.

ГЛЕДАЙТЕ НИ !
ЗАПОЧВАМЕ !

ДОБРО ДЕЛО ! Петър Низамов Перата дари дърва, играчки и лекарства за бедни дечица от Българово ден след като осигури кръв за 19-годишен младеж на хемодиализа.

0AD7F43F-C603-4E23-B1CB-746F4C070BB4

Ексклузивно интервю на Петър Низамов с бащата на Патрик от Стара Загора . Детето на което майка му му гаси цигари в ръцете . Детето , което се молеше на социалните да не го дават на майка му.
От Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства заканват, че се заемат с това, детето да получи добро детство !

СУПЕР ! Заради свинските опашки на Петър Низамов Германски съд забрани “бежанци” да бъдат връщани в България

От ДАЗД пък разправят приказки от 1001 нощ, че ставало въпрос за случай на родителски конфликт, при който след прекратяване на брака, родителските права били предоставени на майката, а на бащата е определен режим на лични контакти. Сега пък той пък нарушавал бил този режим.

ИМА ДАННИ , ЧЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ДАЗД СА УПРАЖНИЛИ НАСИЛИЕ НАД ДЕТЕТО !

Долу е протокол , който детето пред психолог разказва как са му гасени цигари по ръцете и е бит от полицая – приятел на майка му.

242CE274-EB46-4538-BDC1-EEB1762B23A9.jpeg

C8F1ECBC-75B4-4239-9C95-4FEF32D6439C

9930EE83-3F56-4955-9E20-AFBFEC7D17DA

BAF0633B-6CF1-4C7A-836C-27A7CD6684C2

3E533AD8-F0AE-4051-BCBC-5CCE0ECD0DF8

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.