Братя и сестри , 
На тази дата, преди 110 години, Българите от второто поколение след Освобождението извоюваха независимостта на страната ни от Османската империя. Същото поколение, което стигна до Чаталджа през Балканската война, обгради Сръбско-Гръцките армии в Пирин в средата с гръцкия крал през Между-съюзническата война, превзе Македония , Букурещ и стигна до Солун, където се би достойно и години удържа непрекъснатите нападения на водените от безспорния гений У.Чърчил милионни Анло-Френски войски, акостирали там след провала на Дарданелската мисия. Войски, за които се е говорело, че ако стъпят на сушата при Дарданелите , ще влязат за няколко дена в Истамбул и войски обезкръвявани 3 години от десетки пъти по-малобройната българска армия около Солун и по линията Дойран.
За съжаление това поколение остана последното Велико поколение на българите за сега. 

Нямало Турско робство? За Какви Роби Се Говори В „Елегия“ На Ботев И В Песента „Ясен месец“ ?

Се спасява страната е едно
Аз, обаче вярвам , че денят за прераждането на Българския Народ е дошъл. Имаме нужда от истинско прераждане, а не израждане, защото много хора не знаят разликата между прераждане и израждане. Свидетелство за събуждането на българите са 70-то хиляди българи на Шипка миналия 3-ти Март. 

Разклатената държавна власт се разправя със злостните си врагове


Българинът е бил горд и достоен човек, но след 45 години терор и 26 години грабеж е изпаднал в нок-даун, от който не може да се изправи лесно.
Братя и сестри Българи,
Дошъл е часът на Промяната , денят на Прозрението и Свободата.
Предстоят тежки изпитания на нашия патриотизъм, българщина и мъжество, в които ще докажем несломимата си воля и вяра в бъдещето на нашия народ, култура ,за нашите семейства и деца.
Нека бъдем силни и гордо изправени в битките с врага , за да победим ! Да преродим Народа , за да може България да пребъде.

Правителството Иска Да Продаде Български Клуб в Прага на 130 години. Петър Низамов И Юлиян Иванов С Яростна Защита


Да живее България
Смърт за предателите !


                                                      Петър Низамов

– председател на “Европейски щит”, “Свободна Европа” и  “Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства”

Leave a Reply