Ако сте се объркали, че Витал спорт е луксозна и професионална фитнес зала, но когато сте си купили карта, сте се озовал в залата на Михаил Ситев или Мишо Ситев, където последният ви преследва да мрънка за всеки чум, който се чува при съприкосновението на дисковете на скрипеца.

Или пък, собственикът на залата Витал спорт Михаил Ситев ви преследва да ви напомня колко е скъпа водата и че за цената на картата не можеш да се къпеш след всяка тренировка…

Vital sport михаил ситев мишо ситев витал фитнес зала fitness burgas bulgaria
Михаил Ситев

Или пък ви се заканва, че ако се къпете след упражненията, ще ви вдигне само на вас цената на месечната карта за абонамент във Витал спорт в Бургас…Михаил Ситев
Можете да изслушате статията от плейъра долу:


Не се учудвай,

ти си във фитнес залата на Витал спорт в Бургас в ж.к. Зорница, в блока на “5D”.

В тази зала е забранено правенето на основното упражнение във всички видове физическа подготовка – мъртвата тяга и мечката (гребане с Т-щанга).

Vital sport михаил ситев мишо ситев витал фитнес зала fitness burgas bulgaria
Без Мъртва тяга и гребане във фитнес зала Витал – Бургас

В Бургас се носи упорит слух, че собственикът на залата Витал спорт в Бургас – Михаил Ситев или Мишо Ситев,

в която, между другото се толерират меките мъже, е “минал реката от другата страна директно в Румъния”.

Но това е за сега само слух.

Дали за това той изпитва непоносимост или защото изпитва сексуални влечения към мъжете, които тренират в залата. Ние не знаем! Говори се, че в случай, че харесаният от Михаил Ситев мъж не му обърне внимение…  Това става повод за заяжданията на Мишо Ситев, който според нашите източници успя да изгони всички сериозно трениращи младежи от залата си.

В тази връзка да запитаме г-н Ситев защо не иска трениращите клиенти на Витал спорт да се къпят…

а/ Заради увеличението на цената на водата на кубик?

б/ Заради мъжките фермони, които искате да усещате и надушвате?

Дали е вярно, не знаем. Но се говори из Бургас тъй често и тъй упорито, че Михаил Ситев е правил намеци на младежи между 18-20 години – част от трениращите във Витал спорт и когато те не откликнат на любовния му нагон, той започвал да ги преследва в залата с дребни заяждания.

От други клиенти се чува, че много от трениращите във Витал в Бургас са се оплаквали от тежки стомашни проблеми след като яли от вафлите, които се продават в залата.

Мишо Ситев или Михаил Ванев Ситев е едноличен собственик на “ХЕРБАЛ ФИТ ЕООД”, която е регистрирана на адрес БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул.”Граф Игнатиев”, 17, където са регистрирани още 10 фирми.

Обявените в платформите служители на фирмата са 9 на брой, но на двата обекта – магазин и фитнес зала работят според нас много повече, които явно не се осигуряват, ако се окажем прави.

Как няма да си мисля, че сегашното поколение е сбъркано като преди във фитнес-залите (викахме им просто зала или „щангите“, не бяхме толкова модерни фитнес разбирачи) ако почиваш повече, все се намираше някой батко да те шамароса и да ти кажа, че ако нямаш намерение да тренираш, да не пречиш в залата. А сега, най-заетият уред в залата е огледалото.

Стойката за клек и щангата на земята за тягата са прашасали и с паяжини около тях.

От години не съм виждал никой да прави с тежко основополагащи упражнения като повдигане от стоеж, обръщане от земя и от стоеж, изтегляне, изхвърляне с щанга или един дъмбел, преден клек, пълен клек и скок, изтласкване над главата прав, пълен клек и изтласкване над главата.

Това не са упражнения за щангисти, а това са основните упражнения в силовата подготовка при всички видове спортове, в които се изисква физическа сила. Те се правят с тежко и в началото на тренировката и безпроблемно могат да влязат и в сплит програма.

Например – изтласкванията и изхвърлянията с рамото, обръщането и тягата с гърба (трапеца), всичко, което съдържа клек – с краката. Могат и да бъдат вкарани всичките в кръгова тренировка на принципа на редуващи се „дърпане“ и „бутане“, или пък в кръгова тренировка отделно всяко от тях, заедно с по-изолираните упражнения за отделните основни мускулни групи, пак на същият принцип.

Краката никога не трябва да се правят с горната част на тялото, защото това би създало проблеми при възстановяването и преноса на хранителни вещества чрез напомпаната кръв в тях.

За сметка на това залите са пълни със супер-мупер модерни машини, които за нищо не стават освен за реклама на залата поради блестящият си външен вид.

За това пък химическата индустрия е в пъти по-развита, а търговските и дистрибутори в залата отчитат над 90% от оборотите си само от нея. Даже жените са на хап, което направо е потресаващо, защото това за мъжки полови хормони, а те ще стават майки… Предполагам, че не е необходимо да си гинеколог за да си представиш какви ще са пораженията… Иначе върви пропагандата за лекия хап, който не вредял на жените…

Трънки, питайте един медик-специалист да ви каже, че няма анаболен стероид, който да не действа андрогенно, и че най-лекото андрогенно действие е в пъти по-силно от това на естествените андрогени при жените.

А андрогенно означава – оформящо вторичните мъжки полови белези, които реално представляват всички разлики между мъжете и жените, без първичните – гениталиите и самите полови органи. Демек- хормон, който „отключва ключалките“ на рецепторите на лицевото окосмяване, мъжкият тембър на гласа и … няма да продължавам, за да не повърнете… Помните ли Кончита Вурст…?

Еми нормално, сегашните тренировъчни програми – уж по научни изследвания, са истински отчайващи за всеки заел се да тренира без химия, защото това са програми за бабички. Едно време, ако някой тренираше така, му се подигравахме и си мислехме , че има някаква степен на нетрудоспособност и за това е „трудоустроен“ на тази програмка.

И когато се появи някой да ги пита защо лъжат хората… Тогава правдоподобно се появява въпросът – защото са на такова ниво начетени по физиология, ендокринология и диетология, или просто откровено си лъжат хората умишлено за да им вървят продажбите на хапа.

Нали се сещате, че след месец такава бабешка тренировка и нулев, или поднулев резултат, даже и най-принципният противник на стероидите, би се замислил дали да не пробва… Щом и „тренерът“, който му го предлага, му казва, че това е пътят при всички…

И така де… Тренирайте си като бабички, вярвайте си на филанкишията, че без хап няма смисъл и се радвайте на временни резултати … Ама като казвам временни, ще видите колко временни… Направо са си епизодични бих казал.

Който разбрал, разбрал.

Който не разбрал, да се страхува да не претренира..

Обемът на тренировката не се измерва във време, а в интензивност или общ тонаж изхвърлени килограми на тренировка за максимално кратко време… Това се нарича интензивност …

След като свършите тренировката, тогава можете да се гледате в огледалото… По време на тренировката трябва да мислите единствено за това как да си набавите повече кислород…

Leave a Reply