Скандалните изказвания са по време на лекция от уважавания форум TEDx. Как и кой е позволил монологът да се състои е мистерия


До какви крайности води крайният либерализъм и откровено болестното състояние на левицата в Европа? След като вече е в нормата да приемаме за нещо обичайно хора, които дефинират себе си с един от 35-те  (!) изкуствено наложени и измислени в защита на едно ненормално малцинство „джендъри”, Флагман.БГ се натъкна на изключително потресаващо видео на лекция от най-големия световен форум за идеи… с лозунг „Идеи, които си заслужава да се споделят”.

Кадрите са меко казано потресаващи – жена с тих и някак зловещо спокоен глас на име Мириам Хайн с кой знае какво експертно образование, обяснява на широката публика, че сексуалната ориентация на педофилите е съвсем нормална, също като всички други и че дори ние, като общество, трябва да ги приемем като жертви!

Да… педофилите са жертви на своята сексуална ориентация и трябва не да ги порицаваме, а да ги подкрепяме в техните „страдания”!

Тяхната сексуална ориентация била „равносилна” на хетеросексуалността.

Тези отвратителни и безумни твърдения излизат от устата на Хайн, която е студент по медицина, но кой знае защо дава “експертното” си мнение си по този въпрос пред широка публика. И дори получава аплодисменти…

„Педофилията е сексуална ориентация, не по-различна и не по-непроменима от хетеро- или хомосексуалността. Между 1 и 2% от всички мъже в света са педофили. Никой не избира да се роди така и никой не може да спре да бъде такъв. Разликата между педофилията и другите сексуални ориентации е, че да се отдадеш на нагона си свършва с катастрофа. Най-големият проблем и най-ясен прекурсор на сексуално насилие над деца е фактът,  че тези хора не могат да споделят с приятелите си за сексуалната си ориентация”, казва Мириан Хайн.

Събират се Иван, Гошо и Митко да гледат финала на световното довечера и Митко казва на приятелите си, че е педофил. Това според „експертката” трябва да се смята за нормално.

И тази либерална или може би либерастка напаст, тази перверзия и гнусотия идват насам, към България – стъпка по стъпка.Как изобщо подобна лекция е успяла да си проправи път в иначе авторитетния форум е мистерия, но е факт, че клипът е свален от официалния канал на TEDx и в момента само негови копия се разпространяват в мрежата, предизвиквайки бурна и изключително остра реакция от страна на всеки, видял и чул скандалната лекция.

А замисляла ли се е г-ца Хайн за стотиците хиляди, за милионите жертви на педофилия? Може би.

Но по-скоро това остава на заден план, за да може по-лесно и по-бързо тази покварена и умишлено налагана идеология да навлезе в животите ни.

Ще й позволим ли?

Leave a Reply