Моля СПОДЕЛЯЙТЕ, това написа председателят на “БЪЛГАРСКИ ЮРДИЧЕСКИ КОМИТЕТ”, който се занимава с водене на безплатни дел по връщане на дец, отнети от социалните !

След като призова троловете да докладват групата срещу ПЕДОФИЛИЯТА И ТРАФИКА НА ДЕЦА, лицето Георги Богданов – шеф на Сдружение „Национална мрежа за децата“, КОЙТО СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ВСЯКО РЕШЕНИЕ НА СЪДА,с което ние връщаме деца на родителите им , ме съди за клевета и иска 5000 лева , защото в профила ми прочел, че “защитава педофията” (логично, щом по негов призов и доклади неше деактивирана тази група) и че действията не троловете, които са докладвали са жалки и слаби…

Моля споделяйте, защото наистина искат да съсипят организацията ни

БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства

, с която сме върнали над 50 деца , отнети от бедни, но годни родители.

Нормално, щом при всяко върнато от нас дете, в неговата група, където са събрани социални от кол и въже се сипеше злоба и омраза към мен и адв. Николов.

И ИСКАМ ДА МУ КАЖА ЕДНО НЕЩО,

Не само, че няма да спрем, но от сега нататък ще станем доста по-нахъсани да се борим с хора, които според нас не са част от това общество.

Следва поредица за него и огранизацията му.

Ние говорим с факти и ще ги представим на всички вас в нашата поредица. Да видим кой финансира организцията му и дали не са япедофили… Ще видим и ще ви покажем.

ГЛЕДАЙТЕ НИ !

ЗАПОЧВАМЕ !

Педофилската мрежа на георги богданов съди председателя за бюк защото връща деца отнети от социалните педофилската мрежа на георги богданов съди председателя за бюк защото връща деца отнети от социалните 49399984 10215973900932648 6816247410969280512 o педофилската мрежа на георги богданов съди председателя за бюк защото връща деца отнети от социалните след като призова троловете да докладват групата срещу педофилията и трафика на деца, лицето георги богданов - шеф на сдружение „национална мрежа за децата“, който се противопоставя на всяко решение на съда,с което ние връщаме деца на родителите им , ме съди за клевета и иска 5000 лева , защото в профила ми прочел, че "защитава педофията" (логично, щом по негов призов и доклади неше деактивирана тази група) и че действията не троловете, които са докладвали са жалки и слаби... Bnews педофилската мрежа на георги богданов съди председателя за бюк защото връща деца отнети от социалните
Това е георги богданов, не ви ли прилича на педофил?

До сега сме ВЪРНАЛИ ДЕЦАТА НА МНОГО БЕДНИ , НО ГОДНИ МАЙКИ И БАЩИ СЛЕД КАТО СЪМ ИМ БИЛИ ОТНЕТИ НЕОСНОВАТЕЛНО.

Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА “Закрила на детето” е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск.

Избягват една опасност като излагат децата на сто други.

Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори.

Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление.

Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици.

Тук и на PetarNizamov.com

можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅

✅✅Против “Джендър” образованието в училищата .

✅✅Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅

✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/

✅✅✅Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители.

✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата.

✅✅✅Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите.

✅✅✅Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции.

✅✅✅Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – “РОДИНА” срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели.

✅✅✅Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха.

✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции.

✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия.

✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др.

✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа.

Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !

Петър Низамов

Председател на “Български юридически комитет”

Председател на “Свободна Европа”

Leave a Reply