ПЕТЪР НИЗАМОВ: Г-Н НИКОЛОВ, АКО ОБИЧАТЕ БУРГАС, ОБЯВЕТЕ КАРАНТИНА НЕЗАБАВНО. ХОРАТА НЯМАТ САМОСЪЗНАНИЕ

ВИДЕО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА РАЗСЛЕДВАНИЯ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ Uncategorized

Не мога да разбера как МВР може да потушава протести от хиляди, как може да ходи до дома на всеки протестиращ срещу ГЕРБ да ги карат хората един по един всеки да подписва протоколи ( например: ноември 2018г. например, когато блокирахме магистралата и всеки път) … А сега не можели да контролират всички под карантина. В смисъл не могат, или не искат е въпроса ! Освен това, за тези пази от ЕС, които получиха, къде са им машините за дишане, които да са купили. Къде са къщите, в които ще се изолират всички заразени и контактните им лица. Как така да се прибират вкъщи? Днес ген. Мутафчийски каза да се прибирали вкъщи. При семействата си ли? Да ги заразят ли? В Испания превърнаха всички хорели в стаи за болни, защо тук нямаме готовност пак да изолираме болните. Не трябва да са в болница, освен критичните, тук спор няма. НО !!! Повечето живеят с майките си, с бащите си. Да ги убият ли? Започват да си противорчат. Не се прибиртайте вкъщи, сега пък да се прибират вкъщи. Китайците казаха в никакъв случай да не се прибира вкъщи защото такива са повечето случаи на зараза. Ще пламне цялото семейство ! Освен това, онази зала с леглата, която ми показаха ми прилича на морга, а не на болница. Къде са им преградите, къде са машините им за дишане? Виждам едни пружини, от най евтините, ама не видях апаратите за дишане, апаратите за интубиране ! Там ще се лекуват , или ще се изписват към моргата хората?

ПЕТЪР НИЗАМОВ , ПРЕДСЕДАТЕЛ НА „Българския юридически комитет“ и ПП „РОДИНА“

Image may contain: people sitting, living room and indoor  

Г-н Кмете, ако милеете за Бургас и бургазлии, обявате карантина! Улиците и днес са пълни с хора, повечето без маски, тръгнали на разходка! Излезте и вижте!

Всеки разбира от всичко. Един не може да ходи на зала, друг са му затворили кръчмето … и сега реват. Иска се силна ръка да се приберат по къщите си, за това подкрепям още по-строги мерки и затягане на положението. Вчера в Италия за 1 ден имат 793 умрели от вируса. Тук трябва леглата да останат празни ! Иначе нали знаете какво ще стане с нас при нашите здравни работници, нашата материална база и най-вече „огромната“ любов на правителството към нас. Ще си ни оставят да измрем. И аз искам да ходя на зала, ама тренирам вкъщи. Не знам за съседите, дано издържат на „лостовете“, които си правя в нас! Ама знам, отговорен съм и не искам да се стига до това. И съм готов да жертвам малко, за да не изгубя много. Не аз, а обществото ни !

Италия обяви 793 УМРЕЛИ за ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ само – 21.03.2020г. Вчера бяха 467 умрелите в Италия ! Тя мина Китай още в четвъртък и до сега за 4 седмичната епидемия има 4825 УМРЕЛИ !

ПРОЧЕТИ ТУК ! 

БЪРКАТЕ страха, с нуждата да се вземат мерки. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ, но носете ръкавици, маска и очила и не излизайте. Никой не ви е казал да стоите в ъгъла на стаята в очакване на края на Света. Никой не се страхува, но хората просто трябва да правят правилните неща. Карантината не е страх, а доказана с вековете мярка за спасяване от зарази. Ако се скриеш зад дърво и стреляш, това страх ли е? Или трябва да излезеш с голи гърди напред да те убият веднага. Сравнението е подходящо. Замислете се.

ПЕТЪР НИЗАМОВ , ПРЕДСЕДАТЕЛ НА „Българския юридически комитет“ и ПП „РОДИНА“ Image may contain: textImage may contain: text Г-н Кмете, ако милеете за Бургас и бургазлии, обявате карантина! Улиците и днес са пълни с хора, повечето без маски, тръгнали на разходка! БЪРКАТЕ страха с нуждата да се вземат мерки срещу заразата на COVID19 РАЗРЕШЕТЕ ХИНИНА, ЗА КАКВО Е ТОВА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛЖЕНИЕ ? КАК ТАКА Е ЗАБРАНЕН В БЪЛГАРИЯ ?
ЧУЙТЕ КАК да не внесете COVID19 вируса в дома си !

При излекувани от коронавирус пациенти китайски учени са открили петна по белите дробове

БЮК : Заемаме се с ЧЕТИРИ деца отнети по време на епидемията от българско семейство и изпратени в ромското гето във Варна от социалната Галина Минкова където има опасност да се заразят

Защо от щаба не кажат Домусчиев колко хора е заразил?

Как се забавляват в Италия по време на карантината ! Видео !

Не вярвайте на интернет философи да не се пазите . До вчера и в Испания нямаше умрели, днес са над двеста на ден

Пълна липса на социална политика по времето на COVID19 извънредното положение въпреки милиарда от ЕС

Борисов, до днес мерките срещу COVID19 бяха напълно безполезни. Колко ли има заразени в резултат на забавянето?

Не излизайте ! В Италия измират и млади, и здрави, може да се заразите от докосване на заразена преди седмица повърхност

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.