Петър Низамов за бежанския лагер до Синеморец : Протести ще има ! Затваряне на пътища – също !

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Гранична полиция подготвя в пълна секретност изграждането на център за мигранти . Информация упорито набира скорост в региона, но до момента официално потвърждение от властите няма, но такова едва ли ще има , защото най-вероятно ще го изградят в пълна тайна. Институциите тактично запазват мълчание по темата, няма никаква яснота и около мотивите за това решение.

Дадена е зелена светлина на проекта именно от министъра на отбраната – и председател на ВМРО – Каракачанов и неговият ортак Валери Симеонов и е въпрос на време в района да бъдат стоварени сглобяемите конструкции.

РАЗКРИТИЕ : Валери Симеонов докарва до фалит популярна банка „Пеков“ . Да е жива и здрава телевизия СКАТ, ама 67 милиона лева сиромашки пари къде са ?!

ХВАНАЛИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ В ОПИТ ЗА КРАЖБА ОТ ПРОМЕТ ДОКАТО БИЛ ШЕФ НА СИНДИКАТА.

Шок ! Мигранти изнасилиха жена на мач в Швеция .

Местните разказват, че преди седмица екип от експерти пристигнал в Синеморец, за да извърши оглед. „Намириса ни, че нещо правят, така и не ни казаха защо идват…”, споделят жителите на селището

Стопли се и започна нов мигрантски наплив към България.

Граничните са извършили оглед в местността „Пальокупата’’ – между Синеморец и Бродилово.

Голям протест в Швеция на 5-ти май срещу изнасилванията от мигранти.Петър Низамов е сред организаторите като част от управлението на общата европейска патриотична организация.

Според предварителните данни навътре в гората ще бъдат поставени фургони и метални контейнери, в които да бъдат настанявани мигрантите, преминали нелегално границата с Турция. Мястото е избрано така, че да е на петнадесетина километра от населените места, за да се предотврати и евентуално напрежение.

Уви, за тяхно нещастие информацията достигнала до Петър Низамов, който организира веднага протест срещу това решение !

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

Той припомня в профила си какво се случва с мигрантската криза в Европа. За хилядите изнасилени европейки, за педофилията, за атентатите и хаосът в градовете в Германия, Швеция и т.н.Патриотите, които са на власт очевидно измениха на обещанието си да не приемат мигранти в България.

За това пък в България има истински неподправени родолюбци като Петър Низамов, който организираше групи доброволци за пазене на границата и много други.

Снимка от срещата на лидерите на антиемигратските и патриотичните организации от Чешка република.

Настаняват 20-годишни мигранти в училищата и в класовете заедно с шестокласниците ни…От Широка Лъка , през Пловдив, сега мигрантите са в Хасково и спят заедно с деца на по 7-8 години. Президентът Румен Радев излъга брутално в предизборната си кампания.

Сега жителите на селата в Странджа са в готовност да затварят пътища , вкл. и международния път за Малко Търново. В никакъв случай , казаха те, няма да склонят да бъде изграден лагер в техните родни места и близо до черноморските ни курорти.

Петър Низамов миналият месец стана председател на организация, която успя да направи консолидация и обединение на почти всички значими антиемигрантски неполитически фактори в Европа . Подготвят се протести не само в България стещу мигрантските лагери ами и в Швеция на 5 май,Чехия на 1 май.

Протестът в Странджанслите села е на път да премине и в гражданско неподчинение ако исканията не бъдат удовлетворени .

Низамов , който е и председател на Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства миналият месец успя да върне децата на българката Даниела Колева от Сливен, които бяха отнети от „Закрила на детето“ поради бедност .

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към този човек. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

 

Африкански и арабски мигранти изнасилиха шведка, майка на две деца! В апартамента на мигрантите са били анализирани 42 вида семенна течност.

Тогава Българският юридически комитет на Низамов пръв сигнализира, че има практика да се отнемат децата на майки поради бедност и после  да се плаща по 1000 лева на приемни семейства за да ги гледат. Това предизвика сериозен дебат по темата и разтърси Агенция „Социално подпомагане“ от критики. Той стана известен първо с акциите си на границата , в резултат, на които и на клипа, който беше изнесен в публичното пространство германските съдилища спряха да връщат мигранти при депортация в България.

НОВ брутален осветен случай (от хилядите) на групово изнасилване в Швеция…Бежанци отвлекоха жена и я държаха в плен като сексуална робиня

Сега обаче бургазлията се е заел отново с проблемът с мигрантите, който изглеждаше на поутихнал заради медийното затъмнение по темата. Обаче през това време, нито изнасилванията намаляха , нито бруталните сцени на нападения над европейски жени, защото са без бурки намаляха. Дори в Швеция започнаха да изнасилват групово на живо по фейсбук.

Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчена НА ЖИВО ПО ФЕЙСБУК. Очакваме да ги освободят, защото още не са се адаптирали горките.

Протест ще има ! – това заяви Низамов пред медията ни.

Само още не сме решили дали да затворим пътя Бургас-Малко Търново или да излезем пред общината в Бургас. Но може и двете да направим, защото старите хора от местните села са готови на всичко , а и техните синове са готови да се включат от всички краища на България. Ще призовем да дойдат и нашите съмишленици от цялата страна. В същият ден и час ще има и протести в Прага, Берлин, Стокхолм и Братислава. Нашата общо-европейска организация – Свободна Европа, в която членува и нашата организация с право на глас ще координира всички действия срещу ислямиирането на Европа. Ще се борим заедно. Ще протестираме по едно и също време и всичко , което става в една от страните, ще бъде превеждано на всички езици на организациите , които членуват . За сега това са организации на чехи, словаци, поляци, бесарабски българи, германци , шведи, швейцарци, българи и испанци. 

За ужсите от Кьолн,Берлин и Хамбург на Нова година , когато бяха изнасилени публично хиляда германки на площадите, а толерантната полиция не успяла да ги спаси, въпреки, че драмите се развили пред очите им.

Мащабът на нападенията над жени пред централната жп гара на града шокира Германия. По данни на полицията в инцидента са били замесени около 1000 пияни и агресивни млади мъже.

Полицейският началник в града Волфганг Алберс го нарече „напълно ново измерение на престъпността“. Мъжете са били от арабски или северноафрикански произход – теку Що дошли мигранти .

Жени също са били нападнати в Хамбург.

Но нападенията в Кьолн – в близост до емблематичната катедрала на града – са били най-големите според германските медии. Стотици жени са били изнасилени, а хиляди жени са били обект на един или друг вид сексуално насилие.

Полицията е била разположена в района заради тълпите по Нова година, но не направила нищо да попречи на инцидентите.

Всеки ден се получават много сигнали за изнасилвания извършени от мигранти на млади и малолетни момичета. Това стана причина и за излизане на Великобритания от ЕС . Англичаните гладуваха против диктатурата на Брюксел да приемат мигранти. Ставаме свидетели на множество брутални истории от преди мигрантската криза  спокойните улици на европейските градове. Цели квартали в Малмьо, Берлин и Кьолн са превърнати в no go зони поради опасност да бъдеш пребит, убит, изнасилена, ограбен.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.