Петър Низамов е известен като противник на режима на Бойко Борисов и преди месеци обяви, че има доказателства, че Бойко Борисов е лежал в Затвора в Чехословакия през 1990г. заедно с бандата на Иво Карамански.  След няколко дена беше причакан от наемници пред дома си и застрелян 8 пъти, но оцеля. Тогава той обяви във фейсбук, че е сигурен, че поръчката идва от правителството на ГЕРБ.
Ето какво написа той за изказването Борисов :

Ето правилният текст:
“Усилията на България В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО на наркотици се оценяват високо. Неслучайно бяхме съ-домакин на събитието, тъй като едни от най-успешните и мащабни акции в тази посока са на българските спецслужби съвместно с Агенцията за борба с наркотиците на САЩ. И сега действащите служби също са ценени. На челните места сме В КОНТРАБАНДАТА, и ТРАФИКА на хора, КАКТО И ПО ТРАФИКАНТИ. Надявам се ПЕЧАЛБАТА , РАЗПРЕДЕЛЕНА на това ниво, да ангажира повече лидери и да доведе до резултатни действия в световен мащаб.”

“Усилията на България в борбата с разпространение на наркотици се оценяват високо… ??????? “
О, Господи, къде си да ме вземеш при тебе, да не ги слушам тези глупости?
Това ни го казва СИК-аджията, лежал с Иво Карамански в Чехословакия през 90-та година, който ме поръча да ме убият това лято като изпрати двама от ударната си група да изстрелят два пълнителя по мен пред дома ми и който назначи за министър на вътрешните работи – шофьорът на главния нарко-дилър на ВИС-2 (Мето Илиенски)… И този, последният умело прикрива убийците, преди като главен секретар на МВР, сега вече като министър… И после, те се борели с организираната престъпност..
Ние бананова република ли сме? Нас родителите ни в парник ли са ни гледали? Да не им приличаме на зеленчуци?

Разклатената държавна власт се разправя със злостните си врагове

Image may contain: text

 

 

1 КОМЕНТАР

Leave a Reply