Петър Низамов отправи ултиматум към Бойко Борисов заради суданеца. Подчертава изрично, че въпросът не е фактически, ами е принципен. Дали ще разрешим да правят както в Германия. Има се в предвид изнасилванията от мигранти в Западна Европа, които се превърнаха в епидемия. Или ще бъдат спрени и респектирани от властта още в зародиш. Ето какво се чете в ултиматума:

 Бойко, знам, че твоите хора, които ме следят ще ти предадат,за това направо…
Ако г-н Суданеца с автомата, който напада жени в София. Няма значение на кой е жена. И аз не изпитвам топли чувства, но ако остане така, ще има повтаряемост срещу други жени. Аз бих се застъпил за всяка жена, особено като знам, какво следва.
Миналата седмица сириец нападна българин с жена и бебе в колата на пътя. Тогава полицията обвини българина, въпреки видео-записа, на който се вижда бруталното нападение на сирийския “бежанец”, върнат ни от Белгия след срещата с Маркон това лято. След нея Бойко излъга, че категорично бил отказал на Меркел и Макрон връщане на мигранти, но фактите, както виждате са други.
И така. Ако бъдещата госпожица, защото такава ще стане. Чудя се защо българите ги бият, а този с пръст не беше докоснат.. Дори не беше арестуван от … “милиционерите”, които само на свои скачат.
Бойко !!! Ако той не бъде екстрадиран, депортиран, където му е мястото…
И това трябва да се разбере, за да знаят всички какво следва ако само приближат недобронамерено, която и да било жена на територията на Република България. Била тя, българка, туркиния, циганка, каракачанка, виетнамка, таджикистанка и др.
Ако това не стане. И не е важно заради чия жена, а е важното те (мигрантите в, и извън България) да знаят да знаят, че е заради жена.
Ако това не стане.
Готви се за протести… Бойко !!!
Ще ги има.
Ще сме много.
Както през есента на 2016г.
За това …
Моля те ! Свърши си работата и не се занимавай с глупости, да ми пращаш килъри, както това лято и др. подобни.
Призовавам те най-учтиво да си свършиш работата преди да започнем както ние си знаем…

снимките са изпратени от Петър Низамов

Leave a Reply