Петър Низамов отправи ултиматум към Бойко Борисов заради суданеца.

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Петър Низамов отправи ултиматум към Бойко Борисов заради суданеца. Подчертава изрично, че въпросът не е фактически, ами е принципен. Дали ще разрешим да правят както в Германия. Има се в предвид изнасилванията от мигранти в Западна Европа, които се превърнаха в епидемия. Или ще бъдат спрени и респектирани от властта още в зародиш. Ето какво се чете в ултиматума:

 Бойко, знам, че твоите хора, които ме следят ще ти предадат,за това направо…
Ако г-н Суданеца с автомата, който напада жени в София. Няма значение на кой е жена. И аз не изпитвам топли чувства, но ако остане така, ще има повтаряемост срещу други жени. Аз бих се застъпил за всяка жена, особено като знам, какво следва.
Миналата седмица сириец нападна българин с жена и бебе в колата на пътя. Тогава полицията обвини българина, въпреки видео-записа, на който се вижда бруталното нападение на сирийския „бежанец“, върнат ни от Белгия след срещата с Маркон това лято. След нея Бойко излъга, че категорично бил отказал на Меркел и Макрон връщане на мигранти, но фактите, както виждате са други.
И така. Ако бъдещата госпожица, защото такава ще стане. Чудя се защо българите ги бият, а този с пръст не беше докоснат.. Дори не беше арестуван от … „милиционерите“, които само на свои скачат.
Бойко !!! Ако той не бъде екстрадиран, депортиран, където му е мястото…
И това трябва да се разбере, за да знаят всички какво следва ако само приближат недобронамерено, която и да било жена на територията на Република България. Била тя, българка, туркиния, циганка, каракачанка, виетнамка, таджикистанка и др.
Ако това не стане. И не е важно заради чия жена, а е важното те (мигрантите в, и извън България) да знаят да знаят, че е заради жена.
Ако това не стане.
Готви се за протести… Бойко !!!
Ще ги има.
Ще сме много.
Както през есента на 2016г.
За това …
Моля те ! Свърши си работата и не се занимавай с глупости, да ми пращаш килъри, както това лято и др. подобни.
Призовавам те най-учтиво да си свършиш работата преди да започнем както ние си знаем…

снимките са изпратени от Петър Низамов

This slideshow requires JavaScript.

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.