Приятели, за съжаление искам да ви информирам, че случаят и делата за децата на Николай Дойнов от Варна – общо 3 на брой, за отнети четири деца, НЕ вървят добре!

Проблем е лъжливата експертиза, с която ви запознах надълго и нашироко преди около няколко месеца, в която едва ли не се казва, че децата не искали да са при него. Това е една голяма лъжа обаче! Помните сърцераздерателния клип от свиждането, нали? Който аз ви пуснах преди около година ( без два месеца) – точно толкова, колкото минаха от старта на нашата борба за връщането на децата!

В момента се чака решение на втората инстанция, като първоинстанционното дело, което води адв. Николов, беше в полза на социалните. На делото се стигна вещото лице да се обърка при защитата на експертизата си! Направили сме всичко възможно по силите си, това разбира се не е начина да ви кажем, че е отказваме, а да оправдаем временния негативен резултат.

Проблем е и майката, която има нов мъж! Социалните са извикали на среща жената и са и казали, че ще и дадат децата да си ги гледа с новия си мъж, ако не се яви на делото!

Всячески с подмолности и задгръбни номера… Това, обаче никога няма да се случи, нали се сещате защо… Ако помните видеото с бащата от май 2020г. … Все пак децата са вече показвани от социалните на бъдещите си осиновители, пазарени са. Няма как да връщата капарото… То вече е вложено в кожени палта и козметика …

Чакаме решението на съда и след това ще се опитаме по административен път да ги върнем, ако ли не, ще заведем ново дело по следващия член в ЗЗДет.

Въпреки изцепките на майката, според мен бащата е годен и може да си ги отглежда сам в голямата си къща във Варна, с оглед и да фактът, че е изгледал още 2 деца преди това, които са вече големи и образовани граждани на републиката!

Разбира се, че следва да ви покажем надълго и нашироко лицата и историята на всички замесени в това лица…

Ако греша, поправете ме!

 Николай Дойнов – бащата на отнетите ЧЕТИРИ деца във Варна – кв. Аспарухово, с чието връщане се заехме, още когато наложиха карантина за първи път… След една година дела, ДЕЦАТА ЗАЕКВАТ ! Бяха размятани по дела, изплакаха 10 кубика сълзи, а днес чакаме решенията по 3-те дела за връщането им, които ние поехме от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства. НЕКА ГО ПОДКРЕПИМ И ДА МУ ВДЪХНЕМ СИЛА, а на съдиите да им помогнем да мислят правилно, защото 2+2=4, и няма как да напишат , че е равно на 3 или 5 и да са прави… След моята кампания за дома му бяха събрани : Мебели, плазми, гардероби… БЛАГОДАРЕНИ НА ВАС, днес домът му прилича на супер модерен дигитален център в луксозна сграда. Знаете, че имаше опит от един експерт ( ващо лице) на хранилка по ЗСУ към Социалните във Варна и служител в НПО, което е “първенец по социални услуги” , както и по заплащане на последните.. След като публикувах този факт, същият промени заключението си в съдебна зала и каза истината, че бащата е добър баща, а децата умират за него… Доволен съм, че вещото лице разбра, че няма да го оставим на мира и ще му изкараме даже и майчиното мляко (дали е накиселявало случайно) ако продължи да лъже, каза пред съда защитавайки съдебно-психологическата експертиза, че бащата има качества и може да отглежда децата си, като им осигурял базисните потребности. На въпрос какво разбира под базисни потребности и той ми обясни, че бащата може адекватно да храни, облича децата, да ги води на лекар, на училище. Единствено сам трудно ще се справи с обучението им, където имат леко, подчертавам леко, изоставане. Бяхме на три дела в Провадия за четирите деца на Николай Дойнов, които Социалните му отнеха. За това няма никаква пречка Николай Дойнов и жена му да отглеждат децата си. Той вече е отгледал три деца без Социални, може да се справи и с по-малките, въпреки че е на 70 години. Не можем да отнемаме деца поради старост, бедност, необразованост. Защитата на Николай Дойнов е абсолютно безплатна, изминал съм поне 2 по 300 км до Варна с моята кола за да ви запозная на два пъти с този казус и действителността в майка България, в този труден момент от живота му. Получих заплахи, закани да ме съдят, което влезе само през едното ми ухо и излезе от другото, защото никой не може да ме спре, когато съм прав и мисля, че съм на страната на доброто. А да връщаш деца е велико !!! Нищо не може да се сравни с това… Правя го за доброто на децата и родителите. От това по-велико добро няма. ПЕТЪР НИЗАМОВОще за казуса:

Още Ноември м. 2020г. ви алармирах, че човек облагодетелстван от ЗСУ прави експертизи за отнети деца !

Знаете за случая в Николай Дойнов от Варна, на който отнеха 4-те деца по време на карантината, зщаото подал жалба срещу директорката на “Социално подпомагане” – Аспарухово, Варна.

С този казус пак се зае “Български юридически комитет” с председател Петър Низамов, да върне безплатно децата на родителите им.

В момента се водят дела в съдилищата на Провадия и ВАРНА, срещу неоснователно-отнетите деца.

При едно от делата от БЮК беше поиската експертиза, която “случайно” беше нагласена на вещото лице Александър Чолчовски, който в нещ пише, че едва ли не децата нямали емоционална връзка с биологичните си родители.

Това е една скалъпена лъжа, от лице облагодетелствано от Закона за Социалните услуги. Ще ви кажем защо малко по-надолу.

В експертизата е написано, че едва ли не Николай Дойнов е психопат, параноик, шизофреник и т.н., че децата му едва ли не искали да останат в турските приемни семейства.

Всеки по-долу може да изгледа интервюто на ПЕТЪР НИЗАМОВ  с него, както и видеото от първата им среща след отнемането им и сам да си направи извода дали той е лош баща, а децата му не искат да са при него…

Кой е обаче вещото лице (експерта) – Александър Чолчовски.

В едно от интерютата си , той казва:

Искам да съм максимално полезен на децата и родителите, с които работя Александър Цолчовски e психолог в Център за обществена подкрепа „По-добро бъдеще“ към Фондация „Владиславово“.

А какво намираме в сайта на самата фондация:

В близо двадесетгодишната си дейност Фондация „Владиславово” развива капацитета си и става един най-големите доставчици на социални услуги за възрастни и деца в неравностойно положение в Община Варна.

В рамките на различни проекти фондацията е разработила и управлявала четири проекта по ФАР и над 15 малки проекти, услуги за възрастни и услуги за деца и семейства („Деца на пътя”, „Децата са цветята на земята”, „Спрете детската агресия и насилие”, „Не на дрогата”, „Център за социална рехабилитация и интеграция на деца от малцинствен произход”, Център за обществена подкрепа, „Център за социална рехабилитация и интеграция на деца в неравностойно положение”, „Дневен център за стари хора”, „Ресурсен център за хора в неравностойно положение” и др.).В края на миналата година приключи проект, финансиран от дирекция „Превенции“ по програма Превенция на рисковото поведение на деца и млади хора, насочен към ученици от 5 до 10 клас в различни райони на Варна.

По-голяма част от проектите са финансирани по Социалната програма на Община Варна. При предоставяне на социалните услуги на организацията е оказвана методическа помощ от специалистите на дирекция „Социални дейности и здравно развитие” към община Варна, Агенция за социално подпомагане, Териториалният отдел на Главна дирекция „Контрол по правата на детето” Варна, Отдела за закрила на детето към дирекция „Социално подпомагане” Варна. От 2008 г.

Петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово, варна пречат връщането на четири деца при баща им екранна снимка 1727 петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово искам да ви информирам, че случаят и делата за четирите отнети децата на николай дойнов от варна не вървят добре bnews петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово

  

Младежки консултантски център си партнира с училища

Петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово, варна пречат връщането на четири деца при баща им 20170314 102156 петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово искам да ви информирам, че случаят и делата за четирите отнети децата на николай дойнов от варна не вървят добре bnews петър низамов: подли прийоми на социалните в аспаруховоМладежкият информационен консултантски център /МИКЦ/ във Владиславово отвори врати миналата година с финансовата подкрепа на Програмата за младежта 2020 на Министерството на младежта и спорта. Проектът се изпълнява от фондация „Владиславово” в партньорство с администрацията на район „Владислав Варненчик”. За постигнатите от проекта цели разговаряме с Александър Цолчовски, психолог от екипа, реализирал инициативите на центъра.20170422_132952-Г-н Цолчовски, с кои основни теми привлякохте вниманието на участниците в проекта?– Изключително приятно бяхме изненадани от огромния интерес, който проявиха младежите от район „Владислав Варненчик”. Оказа се, че тъй като в района няма друга подобна услуга, потребността от информираност бе водеща в усилията на екипа от МИКЦ Район „Владислав Варненчик”. Сред основните теми бяха гражданските права, форми на гражданска активност, организиране на младежки инициативи и кампании. В организираните от екипа тренинги се фокусирахме върху механизма на конфликтите, вземане на решения и умения за разрешаване на конфликти, преодоляване на конфликти в училищна и обществена среда. 

Виждате как си подават топката, как експерт, който работи и на щатна длъжност във фондация, която самата си признава, че е финансирана от Отдела за закрила на детето към дирекция „Социално подпомагане” Варна от 2008 г., се очаква да издаде заключение, което да е в ущърб на социалните, които отнеха децата на Николай Дойнов.

Интервю с бащата с отнетите четири деца по време на карантината от Варна !

 

Преди седмица бяха поредните съдебни заседания за две от отнетите деца на Николай Дойнов от Варна – близначките Симона и Никол, които преди няколко месеца бяха настанени в приемно семейство и чийто казус се заехме от БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства.

При напълно обзаведено и ремонтирано жилище социалните твърдят, че бащата нямал условия да ги отглежда и нямал капацитет. Този човек е отгледал две пълнолетни дъщери и един син, но според социалните няма родителски качества да отгледа трите си малолетни деца. Този човек е на 70 години и е много поддържан, чист и продължава да работи. Бих искал да изглеждам като него на тази възраст, но други хора не могат да видят разликата. Предстои ни оценка на родителския капацитет от вещи лица и се надяваме до края на годината да върнем децата. Колелетата им ги чакат в гаража, люлките в двора са празни, пясъчникът е пуст, чака ги нова баня, чакат ги топли и уютни детски стаи, но най-важното е това, което не се купува с пари, че ги чака техният баща.

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Председател на Българския юридически комитет

Петър Низамов – върнал над 50 деца на родителите им, пак е  ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА СОЦИАЛНИТЕ на СОРОС…

ИСТОРИЯ НА КАЗУСА !!!

Моля СПОДЕЛЯЙТЕ ! БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА !Човекът реве с глас в телефона ми. БЮК- “Български Юридически комитет” се заема пак да върне децата безплатно ! Решението на “Закрила на детето” , което по своето същество предтавлява грешка, ще бъде поправено в СЪДА ! Децата са разпределени в 4 турски семейства. (Нищо лошо не казвам за турците, но и те биха били против тяхното дете да се възпитава в християнско семейство)..
ПЕТЪР НИЗАМОВ Председател на “Български юричдически комитет” БРУТАЛНО ОТНЕТИ ЧЕТИРИ ДЕЦА НА БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ВЪВ ВАРНА ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНАТА

*****************************************

 

Подкрепи ни в борбата със Статуквото !

За да имам възможност да продължавам да правя независими разседвания и да разкривам кражби,корупция,лобиране,моля подпомогнете моята дейност,защото не е лесно да се бориш с най-големите  в държавата !

„Подкрепи ни да продължим да правим независима разследваща журналистика”

Петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово, варна пречат връщането на четири деца при баща им daco 1042844 петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово искам да ви информирам, че случаят и делата за четирите отнети децата на николай дойнов от варна не вървят добре bnews петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово

 МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК!

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

______

Помощ за страницата и дейността:

PayPal: paypal.me/PetarNizamov     ДАРЕТЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК   [email protected]
UNICREDIT BULBANK AD
7 Sveta Nedelya Sq.
1000 Sofia
Bulgaria
Fax. +3592/988 4636
SWIFT (BIC): UNCRBGSF
IBAN: BG96UNCR70001521460705
бенефициент : NIZAMOV
___

#ИстинатаБезСтрах

Подкрепи ни в борбата със Статуквото !

За да имам възможност да продължавам да правя независими разседвания и да разкривам кражби,корупция,лобиране,моля подпомогнете моята дейност,защото не е лесно да се бориш с най-големите  в държавата !

„Подкрепи ни да продължим да правим независима разследваща журналистика“

Петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово, варна пречат връщането на четири деца при баща им daco 1042844 петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово искам да ви информирам, че случаят и делата за четирите отнети децата на николай дойнов от варна не вървят добре bnews петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово

 МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ КАТО НАТИСНЕТЕ ТУК!

Благодарение на Вас истината няма да остане скрита и никой няма да избяга от нея!

КОЙТО ЖЕЛАЕ, МОЖЕ ДА ПОДПОМОГНЕ „Български Юридически комитет“ в Патреон!
До сега сме ВЪРНАЛИ ДЕЦАТА НА МНОГО БЕДНИ , НО ГОДНИ МАЙКИ И БАЩИ СЛЕД КАТО СЪМ ИМ БИЛИ ОТНЕТИ НЕОСНОВАТЕЛНО.
Петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово, варна пречат връщането на четири деца при баща им 74627044 2522298671388403 7178304199015268352 o петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово искам да ви информирам, че случаят и делата за четирите отнети децата на николай дойнов от варна не вървят добре bnews петър низамов: подли прийоми на социалните в аспарухово
Това са малка част от децата, които сме върнали, водейки безплатни съдебни дела, чрез Български юридически комитет – БЮК, на който аз – ПЕТЪР НИЗАМОВ, съм председател . Деца, които са били неоснователно отнети от службите по закрила на детето, от ДОБРИ и ГОДНИ, но БЕДНИ родители, без да бъдат подпомогнати материално, въпреки, че ДА „Закрила на детето“ е под юрисдикцията и под управлението на Агенцията по СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ! Не става въпрос за липса на родителски капацитет, а за липса на материални условия, за които държавата е длъжна да осигури един нормален минимум на всяко дете. Ние разкрихме през 2016г., че отнетите деца се дават на приемни семейства, на които държавата плаща над 900 лв./мес./дете. Пари, които ако се дадат на биологичните родители, последните биха им създали прекрасни условия. Знаете за разкритията ни и за корупционна схема в институцията, която се занимава буквално с продажба на български деца на чужденци. Чрез междинни семейства, които социалните определят самостоятелно и безконтролно да осинивяват децата срещу заплащане, децата се изкарват в чужбина, където подставените осиновители предават за осиновяване децата на чужденци извън юрисдикцията на България. По този начин се заобикаля процедурата съгласно закона, която включва обстойна проверка на миналото на осиновителя-чужденец и преценка на риска да бъде предоставено или използвано от него за развратни действия след като са изчерпани всички възможности детето да бъде осиновено от български гражданин. Децата, взети, защото уж били под риск, се предават на непроверени чужденци, където може да са в по-голям риск.
Избягват една опасност като излагат децата на сто други.
Разбира се, това се случва след разговори на четири очи и платени крупни суми под масата на държавните служители. Пари, за които имаме съмнение, че се разпределят нагоре по веригата и достигат до черните каси на партиите, където се използват за купуване на гласове по избори.
Миленчо, Ицо от Варна, бебе Александър от с. Арда, Смолянско, триете деца на вдовицата Даниела Колева от Сливен, 11-те отнети деца на най-голямото българско етническо семейство в Русе, бебето в с. Смирненски, детето на Донка Иванова от Ямбол и много, много други казуси, завършвали или, които ще завършат добре поради щастливата случайност да се заемем с тях БЕЗПЛАТНО. А колко други има, на които не можем да помогнем. Службите по закрила (отнемане) на детето са отнели – за 2018г. – 3000 деца, а за 2019-та година, само до Август изведените от семейството са 2000. Многократен рязък ръст през последните години на изведените от семействата деца, който ние няма да допуснем, защото имаме достатъчно доказателства, че се извършва под чуждестранно давление.
Финансирането на мерки от Плана за действие за изпълнението на Националната програма за превенция на насилието и злоупотребата с деца (2017 – 2020 г.) и особено на мерките за повишаване на капацитета на специалистите за ранна оценка и сигнализиране на домашното насилие със средства предоставени от чужда държава е недопустимо. Засяга основни елементи на националната сигурност, защото предоставя възможност за чуждо влияние (в конкретния случай Норвегия чрез Норвежкия финансов механизъм). Остава впечатлението, че Норвегия, чрез финансирането на мерки от плана за действие, се опитва да прокарва вече възприети в скандинавските държави методи на работа, които методи най-меко казано са спорни и имат дълбоко травмиращи за семействата последици.
Тук и на PetarNizamov.com
можете да научите за дейността ни по ✅✅✅✅ връщане на деца, отнети от социалните от годни, но бедни родители и ✅ да бъдете информирани за това което в медиите крият от вас.✅✅ Знаете и за нашата борба срещу Стратегията за детето 2019-2030г. ✅
✅✅Против „Джендър“ образованието в училищата .
✅✅ Против отнеманията на деца от годни родители поради бедност вместо да бъдат стимулирани от държавата ! ✅
✅✅✅Представяме ви КАЗУСИТЕ , В КОИТО СМЕ УЧАСТВАЛИ И СМЕ УСПЯВАЛИ ДА ВЪРНЕМ ДЕЦАТА ОТНЕТИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ЗА ДЕСЕТКИТЕ ОТНЕТИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ И ВЪРНАТИ ОТ НАС ДЕЦА НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ можете да прочете като натиснете върху връзката: https://petarnizamov.com/десетките-отнети-от-социалните-и-върн/
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни битки срещу социалните и върнатите десетки деца обратно при биологичните им и любящи ги родители.
✅✅✅Знаете за нашата борба за въвеждане на час по родолюбие в училищата.
✅✅✅ Знаете и за нашата борба срещу НПО-тата в училищата и опитите за промиване на мозъците на малчуганите.
✅✅✅ Знаете и за закрилата, която сме предоставяли на бедни, болни, възрастни и сиргаци, които сме настанявали в общински жилища, дарителски и кръводарителски акции.
✅✅✅ Знаете и за борбата на Политическа партия (в процес на регистрация) – „РОДИНА“ срещу Статуквото. Срещу олигарсите и техните покровители и създатели.
✅✅✅ Знаете и за нашите съдебни и граждански битки срещу застрояването на дивите дюни, зелените площи. Срещу обгазяването и замърсяването на земята, водата и въздуха.
✅✅✅Знаете за спрените строежи на плажовете след нашите акции.
✅✅✅Знаете за уволнените директори на областни дирекции по социално подпомагане, началници на РПУ-та, на кметове на общини – отстранени от длъжност и обвинени в корупция след нашите разкрития и граждански действия.
✅✅✅Знаете за нашите гражданско движение и цивилните отряди за защита на жените и вярата, осъществяващи защита на границата на България срещу нелегално нахлуващи през нея мигранти и дезертьори от ИСИС, АлКайда, Ал Нусра и др.
✅✅✅Знаете за подкрепата, която получваме от управляващата партия в Италия, Шведски демократи, СПД – Чешка република и мн. други патриотично настроени парламентарни политически групи и организации в Западна и Централна Европа.
Ние не говорим, ние действаме. Ние работим в полза на обществото, а не си чешем езиците !
Петър Низамов
Председател на „Български юридически комитет“
Председател на „Свободна Европа“
Председател на „Evropský štít – Česká republika“
С подкрепата на Патреон: https://www.patreon.com/PetarNizamov
Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
С подкрепата на Патреон: https://www.patreon.com/PetarNizamov
Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !
ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Здравейте , братя и сестри БЪЛГАРИ !

ТРЯБВА ДА УНИЩОЖИМ ШИРЕЩАТА СЕ ПРЕСТЪПНОСТ В СТРАНАТА НИ.

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

Leave a Reply