Запознавам ви с ТЕКСТА на един от моите сигнали до:
Laura Codruța Kövesi, БОЙКО РАШКОВ, Council of the European Union ; SOLVIT Effective Problem Solving in Europe ; Комисия по Ревизия, Вътрешна сигурност, Румен Радев , по отношение на :

Желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление…

Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на ПП ГЕРБ и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу:

Съдържа:

1. Опит за убийство , извършен срещу мен на 26.06.2018г., когато бях причакан при прибиране в домът ми и от засада бях нападнат от 2 лица, които се след вик „Стой, полиция“, започнаха да произвеждат изстрели по мен, от които имам 8 огнестрелни наранявания от 9 мм бойни патрони.

Това се случва 2 месеца след публичното обявяване от моя страна, че бившият премиер е лежал 8 месеца в тогава през 1990-та година чехословашкия затвор „Панкрац“ заедно с банда за кражби на автомобили и рекет.

И един ден след завръщането ми от Прага, Чешка република, където бях заедно с журналист на авторитетно издание за да дирим документация, доказваща този факт.
Всичко по пътя натам и обратно беше публикувано в социалните мрежи, така, че не е било тайна за никой за какво пътувам за Прага.
Случката се случва буквално пред очите на патрулен автомобил на 5 РУП- Бургас, които бяха спрели някакво МПС за проверка и които не взеха отношение, въпреки, че са гледали всичко през панорамното си стъкло на патрулния автомобил.
Веднага след спешното ми приемане в УМБАЛ-Бургас , аз без никакво съмнение посочих като поръчител именно бившият премиер Бойко Борисов, както в социалните мрежи, така и разговорите със служителите, така и в посредващият ми разпит.
В резултат, ОДМВР-Бургас излезе с прессъобщение , което гласеше следното:
На 26.06.т.г. около 22.10 ч. в района на бл. 41 А в к-с «Изгрев» възниква инцидент, при който по първоначални данни в областта на краката е прострелян 32 годишния П.Н. от Бургас. Същият е откаран в УМБАЛ – Бургас от полицейски патрул, където му е извършена спешна хирургична интервенция. Констатирани са две по-сериозни огнестрелни рани в областта на краката, но по данни на медиците опасност за живота на потърпевшия няма. Извършен е оглед на местопроизшествието. Издирват се свидетели на инцидента, като предстои изземването на записи от камери, разположени в района. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.
С което очевадно се опитаха да омаловажат случая, като едва ли не, искат да покажат, че е имало някакво скарване или битов скандал, а не поръчково покушение и засада от храстите пред блока.

В последствие служителите на МВР , вместо да тръгнат по следата, която им дава жертвата (аз), те направиха 2 незаконни обиска в домът ми докато на мен ми правеха операция на 27.06.2018г. в УМБАЛ-Бургас. Претърсване и изземвания в домът ми без помни лица, само пред тогава 75 годишната ми леля а, в които е участвал служителят на „Икономическа полиция“ – … от ОДМВР-Бургас.

В последствие съдът им отказва с изрично определение тези процесуални действия и те реално са извършени предварително и незаконно.
След което в болницата дойде служителят на МВР – инспектор Петър Богданов от ОДМВР-Бургас , заедно с разследващият полицай по делото да ми искат проба за наркотици (представете си) и да извършат претърсване и изземване в автомобилът собственост на майка ми. По една случайност при мен беше журналистът на авторитетното издание, и поради неговото присъствоие и постоянно записване на видео обоскът в автомобилът ми докато аз съм горе в болничното легло, те не са успели да подхвърлят в колата оръжие и боеприпаси. Журналистът ни кажа после, че е чул как Петър Богданов тихичко казва на ухото на другият претърсващ полицай „Поне патрона успя ли?“
Видеото е налично в платформата YouTube на кратък адрес: https://www.youtube.com/watch?v=P8APwj4xRLI
И е приложено като Веществено доказателство № 1 в приложението!

В последствие по делото не беше разпитан нито един от ръководството на ПП ГЕРБ, нито премиерът Бойко Борисов, който аз без никакво съмнение, и въпреки уговорките от рода на „не можем да опишем такова нещо в протокола“ или „сигурен ли си, че не си се объркал“ … Аз съм посочил амо и единствено него като възможен поръчител защото не дължа на никой нищо, и никой не ми дължи нищо. Не ходя по чужди жени, нито някой ходи с моите. Нямам конфликт с никой, а заплахите от фалшиви профили в период от когато публикувах този факт за Бойко Борисов , от април 2018-юни 2018г. бяха почти непрестанни.

Нещо повече, единственото което направиха разследващите по това дело беше да разпитат всичките ми приятели, които ми дойдоха на свиждане в болницата, вкл. и двама режисьори от Германия. Което не беше с цел разкриване на истината, а с цел сплашване на хората, които ме подкрепят.

Още по-бруталното в цялата история е, че още с постановлението за образуване на досъдебно производство , прокурор от ОП-Бургас Гергана Илиева дава изрични указание да не ми се впрва на думите и да се проверява версия за самонаранпване, което е абсурдно от страна на наблюдаващ прокурор, направено още в нощта на престъплението – опит за убийство от засада на маскирани лица пред дома ми (поръчково покушение) , когато единствените данни по случая са тези, които произхождат от мен.

И след като видяха, че няма да мине версията за самонараняването, която те си подготвяха с прессъобщението си , гласящо „две огнестрелни рани в краката“ , защото от моите изявления в социалните медии, както и от медицинските документи се видя, че попадналите куршуми са 9 мм , бойни патрони – 8 на брой.

Тогава започнаха да водят делото към това, че едва ли не ставалои въпрос за ревност.

След изписването ми от болницата не съм викан въобще в ОДМВР-Бургас, показанията по делото давах в болницата, където посочих единствено и само Бойко Борисов като единствен възможен поръчител на този опит за убийство срещу мен.

Само месец след стрелбата по мен, тогавашният Главен прокурор на Република България г-н Сотир Цацаров награди прокурор Гергана Илиева от Окръжна прокуратура – Бургас с отличие „Служебна благодарност“ и предметна награда – часовник. Прокурор Илиева бе отличена за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения, въпреки, че няма водено нито едно знаково дело през целият си стаж.

Няколко месеца след като беше наградена, бях извикан в ОДМВР-Бургас от разследващият полицай по делото за да ми бъдат предявени материалите по делото.
Това, което видях по делото беше потресаващо и смразяващо.
Бяха изфабрикували някаква история, че едва ли не аз съм имал връзка с някакво момиче, което аз проверих по имената във ФейсБук и никога през живота си не съм яп виждал, а и да съм никога никой по никакъв начин не може да ме накара даже насила да легна с нея…
Имаше някакъв свидетел по делото ( анонимен) – вероятно някой от полицаите, които се опитаха да подхвърлят оръжие в колата ми…. Той бил чул, че тази въпросната се била карала с приятеля си заради мен и още знаел, че този имал пистолет. Това беше най-абсурдната история, която съм чувал през живота си. И затвърди мнението ми, че това дело е попаднало неслучайно в ръцете точно на тези служители и е водено към мачкане умишлено и е решено без съмнение по „телефонното право“…
Много силно се надявам новата власт да възобнови това разследване и да извърши процесуалните действия, които съм поискал, а именно – разпит на Бойко Борисов, посочен от мен за единствено възможен поръчител и лица от висшето ръководство на ПП ГЕРБ.
Да разследва кой е този „анонимен свидетел“ и дали той не е служител на ОДМВР – Бургас и в каква връзка е станал свидетел на това, което е описал в показанията си. И ако се установи, че е излъгал, нещо, което за мен е извън съмнение, да носи отговорност за престъпление срещу правосъдието.
Да поискате от ваше име проверка (с по-голям авторитет) на работата на прокурор Гергана Илиева по делото, защото моите сигнали, искания за отвод, потъват с някое шкафче, ако не са били скъсани и изхвърлени веднага…

ПРЕДСТОИ ДА ВИ ПОКАЖА И СИГНАЛИТЕ ПО ДРУГИТЕ ПОТУЛЕНИ РАЗСЛЕДВАНИЯ, КОИТО ВЕЧЕ СА ПОДАДЕНИ ДО ИНСТИТУЦИИТЕ !!!

Преди дни Петър Низамов написа следното :

Днес съм подал всичко, което нашите разследвания са установили до:
Комисия по Ревизия
Румен Радев , по отношение на :
1. За две разследвания, които бяха потулени по времето на Кабинетите на Борисов, според мен и според данните, които сме събрали – без съмнение с покровителството, по поръчение, или с благословията, именно (разбира се неофициално) на главното ръководство на ГЕРБ … #Кой и #ББ.

– ПОТУЛЕНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ на Опитът за убийство срещу мен на 26.06.2018г., от който имам 8 огнестрелни наранявания патрон 9 мм, без съмнение, от #ГЕРБ, месец след като разкрих и публикувах пред почти пред цяла България, че ББ е лежал в чешки затвор през 1990г. с бандата на Иво Карамански, и само ден след като се върнах от Прага, Чехия, където проведох срещи за доказване на този факт.

Потулването на случая от прокурор Гергана Илиева, която отказа да води разследването към разкриването на истината, а когато поисках да бъде разпитан ББ и основни фигури в ГЕРБ, тя почти веднага след това спря разследването.
И след месец получи лично награда от тогавашния главен прокурор Цацаров.
 
Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб 660 02d6f9c2a382a713fc5ec691297c03b6 600x600 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб 660 bae80dfb2648282e9289c81aab073349 600x600 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб 6998e7e69bddd3450bbb95a630e85e0d 8661670 800x450 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб 13322086 1189673854389597 1413752373249054509 n 800x588 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб images 468x600 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб perata boiko 1 1280x720 800x450 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб изтеглен файл 468x600 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб Петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб изтеглен файл1 800x599 min петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб желая да съобщя за извършването на тежки криминални престъпления от лица от бившето управление... Разследванията, за които бяха смачкани по класически способ, отработен във ведомството по времето на управлнието на пп герб и чийто механизъм ще обясня подробно по-долу: bnews петър низамов разкрива класически способ за "опраскване" на дела в мвр по времето на герб

– Случаят на полицаите-мутри в Бургас, обяснен надълго и нашироко в този запис:

,
при който за мен лично без съмнение шефа на СПС в Бургас – В.К. успя да подмени документацията и да излезе “сух” от една акция, направена според мен от него с цел да си разчисти личните сметки с шампионът ни по Бразилско Джиу Джи Дзу – Тодор Желязков като го бие докато е вързан с белезници до причиняване на средна телесна повреда.
2. Корупционните практики в гранична полиция по времето на Кабинета Борисов 2 и Борисов 3
3. Схемата за продаване на български лични карти на чужденци, даване неоснователно на право на убежище и право на пребиваване, вкл. и на лица, за които чужди външни министерства са изпратили информация, че се занимават с тероризъм или са членове на радикални секти.
4. Плажът “Алепу” и как “човекът на Валери Симеонов” в РДНСК-Бургас прикриваше и участваше в схемата!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ !

 Оперативна разработка – Бойко Борисов преди при Царя да стане Главен секретар на МВРЗА МЕН НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И КАПКА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ БОРИСОВ СТОИ ЗАД ПОКУШЕНИЕТО С 8 КУРШУМА СРЕЩУ МЕН – ПЕТЪР НИЗАМОВБОЙКО БОРИСОВ ЛЕЖАЛ ОСЕМ МЕСЕЦА В ЧЕШКИ ЗАТВОР ПРЕЗ 1991г. ЗА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ

Leave a Reply