Петър Низамов се обръща към полицаите като с братя и очаква подкрепа за сваляне на статуквото.

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Приятели,
Вчера при проверка на полицията в Свети Влас бях „забит“ с един въпрос на проверяващите полицаи. Полицаят ме попита: „Петре, защо се заяждаш с нас, с полицията?“
Сега ще направя нещо което не съм правил до сега. Ще се обърна към тях с обръщението – БРАТЯ .
„Братя, не съм против вас, нито се заяждам с вас и изтрих записа, който бях направил. Нито ще го качвам, нито ще се изказвам против вас. На вас разчитам, когато дойде една нормална власт в държавата, и съм сигурен, че за вас ще е удоволствие, а не работа. Разчитам на вас, че един ден вие ще се справите със задачата да изчистим боклука от България.
Че един ден, вие, именно, ще издирите и арестувате тези, които мачкат , както нас, така и вас. Но няма „нас“ и „вас“ . Ние сме едно. Ние сме Българи.
Не съм против полицията, но както и вие трудно ще отречете, голяма част от вас биват пренасочени към престъпността, към мафията. Биват отлъчени, и то най-ценните кадри в полицията, за да бъдат влети в организираната престъпност, в така нар. мафия.
Знам, че в голямата си част вие ме подкрепяте и няма как да е иначе, щом аз рискувам и се подлагам на гонения, арести, опити да бъда убит, само и само нашите деца да имат едно по-светло бъдеще, извън хомота на настоящите властимащи кадри на БКП и Държавна сигурност в лицето на почти всички политически формации в нашата скъпа и ценна Родина.
Аз знам, че опита да бъда вкаран в небитието беше извършен от полицаи, беше поръчан от правителството, но това не означава , че аз съм се обявявам срещу полицията- тази жизнено-важна структура за всяко общество.
Братя, един ден ще получите правилните заповеди от новите си началници и в този ден вие наистина ще станете полицаи и ще работите за обществото, което жадува вашата намеса, която да вкара в правилен ред всички обществени отношения, които бяха завладени от БКП и ДС. И тогава вие ще бъдете героите на новото време, защото без вас ние няма да се справим.
Разчитам на ВАС !

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.