Приятели,
Вчера при проверка на полицията в Свети Влас бях “забит” с един въпрос на проверяващите полицаи. Полицаят ме попита: “Петре, защо се заяждаш с нас, с полицията?”
Сега ще направя нещо което не съм правил до сега. Ще се обърна към тях с обръщението – БРАТЯ .
“Братя, не съм против вас, нито се заяждам с вас и изтрих записа, който бях направил. Нито ще го качвам, нито ще се изказвам против вас. На вас разчитам, когато дойде една нормална власт в държавата, и съм сигурен, че за вас ще е удоволствие, а не работа. Разчитам на вас, че един ден вие ще се справите със задачата да изчистим боклука от България.
Че един ден, вие, именно, ще издирите и арестувате тези, които мачкат , както нас, така и вас. Но няма “нас” и “вас” . Ние сме едно. Ние сме Българи.
Не съм против полицията, но както и вие трудно ще отречете, голяма част от вас биват пренасочени към престъпността, към мафията. Биват отлъчени, и то най-ценните кадри в полицията, за да бъдат влети в организираната престъпност, в така нар. мафия.
Знам, че в голямата си част вие ме подкрепяте и няма как да е иначе, щом аз рискувам и се подлагам на гонения, арести, опити да бъда убит, само и само нашите деца да имат едно по-светло бъдеще, извън хомота на настоящите властимащи кадри на БКП и Държавна сигурност в лицето на почти всички политически формации в нашата скъпа и ценна Родина.
Аз знам, че опита да бъда вкаран в небитието беше извършен от полицаи, беше поръчан от правителството, но това не означава , че аз съм се обявявам срещу полицията- тази жизнено-важна структура за всяко общество.
Братя, един ден ще получите правилните заповеди от новите си началници и в този ден вие наистина ще станете полицаи и ще работите за обществото, което жадува вашата намеса, която да вкара в правилен ред всички обществени отношения, които бяха завладени от БКП и ДС. И тогава вие ще бъдете героите на новото време, защото без вас ние няма да се справим.
Разчитам на ВАС !

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук