Пак на границата. PngБратя и сестри,
Аз пак съм тук. На правителството на ПУК
След като бях арестуван за 4 месеца и докато тече делото срещу мен за гражданските арести на мигранти със свински опашки в Бургаския районен съд.
.Аз съм на границата и пак ще ловя нелегални мигранти, които са престъпници според наказателния кодекс.
На снимките виждате, че след затишието по време на големите снегове, нелегалните мигранти , които сега идват главно от Пакистан, където няма война, са тръгнали с всичка сила към България.
“Нашата” власт ги регистрира и им дава български лични карти, само за да получат субсидиите от ЕС. Само, че те съгласно Дъблинския регламент, те се връщат в държавата на първа регистрация в ЕС. Демек България. И нашите деца ще живеят сред тях. Терористите , педофилите и изнасилвачите.
Смърт за предателите ! (Това написа Низамов на профила си във фейсбук.)

https://www.facebook.com/TheIronMikeTyson/videos/1435858006437846/

Снимка на петър константинов низамов.

Снимка на петър константинов низамов.

Снимка на петър константинов низамов.

Снимка на петър константинов низамов.

Снимка на петър константинов низамов.

“Белязка” направена от вързани кутийки от “Редбул”.Така каналджиите си отбелязват мястото на среща в нелегалните мигранти на границата.Днес бяха на границата цял ден… Дали съм хванал нещо? Това вече няма да обявявам. Помните ли кой беше 4 месеца под арестуван заради пазене на границата… респективно… пречене на бизнеса на предателите облечени във власт.
Братя и сестри, След снега започваме с хайките по границата. Пишете ми на лично съобщение за да се запишете в граничните отряди на “Цивилните отряди за защита на жените и вярата” .Допускат се само БОЕСПОСОБНИ ЛИЦА над 18 и под 45 годишна възраст, с развита физика, да са спортували през живота си, да не ги е страх, не е нужно да са с изразени мускули, но да са много смели и да не ги е страх, че може да се сбият или да бъдат наранени.С една дума приемаме само ЮНАЦИ !Ние не сме тренировъчен лагер, ами група за действия, за това няма да си губим времето да правим лицеви упори или коремни преси в гората , нито ще се показваме по медии.Отиваме направо на границата. Ще ловим не само мигранти, но и трафиканти в крачка. За по-възрастните и тези, които не отговарят на тези условия… могат да ни подкрепят във фейсбук, интернет, или по друг начин.
НЕ ИСКАМЕ ПАРИ ИЛИ ДАРЕНИЯ ОТ НИКОЙ. НИЕ НА ПАРИ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ БИЕМ, ОНЕЗИ СА КРАЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ И ИМАТ МНОГО.
ЩЕ ГИ БИЕМ СЪС СЪРЦЕ !

Leave a Reply