Права на човека

Съдът по права на човека от 6-7 години отказва защита на българи, а днес ни е осъдил да платим на убиеца Джок Полфрийман

От 6-7 години Европейският съд по правата на човека в Страсбург не е допуснал дори за разглеждане искова молба отправена от български гражданин за нарушения на човешките му права, а днес е осъдил българският данъкоплатец да плаща на австралийският убиец на български младеж, който беше пуснат даже предсрочно!!!

Права на човека не се гарантират от този съд, а той е поредният инструмент за натиск…

За разлика от това, същият т.нар. съд е осъдил многократно България по искови молби на водевили и маргинали като – убиецът Джок Пол Фрийман, който беше освободен предсрочно от съдия – председател на съдийският съюз , който е на няколко милионна хранилка, годишно към фонадация “Америка за България” и “Отворено общество” .

Този т.нар. “европейски” съд е осъдил още многократно България по искове на ромски организации, организации, защитаващи правата на ЛГБТ (онези от Г@й парада)…
С една дума този съд се полазва като инструмент за натиск към националния законодателен орган да променя нормативната уредба, която е съгласувана, исторически по място и време ….

Ние плащаме за да не защитават нашите права на човека, а за да плащаме на хора, които и без това си ни ограбват и мачкат…

А истински мачаканите не са защитени по никакъв начин от съда в Страсбург.
Даже знам за фрапантни случай, при които ЕСПЧ не допуска въобще да бъде разгледана жалбата на българи в Страсбург.
Същите искове подадени от испански адрес, обаче ЕСПЧ разглежда и одобрява.

България трябва сериозно да обмисли участието си в т.нар. Конвенция за защита права на човека и най-малкото да постави условия за гаранции за защита на правата и свободите на българите в Страсбург !!!

А както знаем, в България права на човека просто няма:

СЪДИЯ ХРИСТО СИМИДЧИЕВ НЕ ДЕКЛАРИРАЛ РЕСТОРАНТ “ОДЕОН”?

Магистратът от ОС–Пловдив Христо Симидчиев е съпруг на шефа на Занаятчийска камара Пловдив и председателя на патерицата на ГЕРБ – СДС, Тони Симидчиева, чиято организация получи подарък 4 къщи в Стария Пловдив от Общината и държи един от най-известните ресторанти в Стария Пловдив – “Одеон”.

УКРИВА ЛИ ДАНЪЦИ СЪДИЯ ХРИСТО СИМИДЧИЕВ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД?

Права на човека
Съдия христо симидчиев

Той е един от случаите, при които нашите служители са установили, че има сериозно разминаване по получени доходи и разходи за живот, изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.

А както знаем, в България права на човека просто няма:

А защо съдия Христо Симидичев не е декларирал собствеността си в ресторант “Одеон” като семейна имуществена общност?

Като натиснете ТУК можете да прочетет задължителната за всички магистрати декларация за имуществото за 2020г.Ето какво е декларирал Христо Симидчиев през 2020г., сами можете да прецените дали е укрил данъци или не…Права на човека

Защо магистратът не е декларирал, обаче дяловото му участие като семейна имуществена общност в “ЕЛХАТОН – 3” ЕООД, което е учредено по време на брака му с Тони Симидчиева – съпруга на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ, и съответно е част от неговата собственост?

Права на човека
Елхатон-3 еоод
Ресторант-хотелът беше награден от БХРА на стилна церемония в „София Хотел Балкан” и беше наречен пловдивското бижу – „Одеон”.Права на човека

Но от къде имат толкова много пари семейство Симидчиеви за да разполагат с такова “бижу” на центъра на Пловдив, или вероятно това е станало срещу някоя забранена услуга, извършена от пловдивският съдия Христо Симидчиев?

А както знаем, в България права на човека просто няма:

Отговорът оставяме на Вас!

Съдия Христо Симидчиев от Окръжен съд Пловдив и шефката на Басейнова дирекция в Пловдив Атанаска Тунтова /ГЕРБ/ са сред 11-те висши държавни служители под прицела на данъчните.

Съмненията са за укриване на доходи и нарушения в периода 2010-2011 г., съобщава бТВ. Симидчиев е обект на акцията на НАП заради 12 700 лева, които е пропуснал да декларира за данъчно облагане.

Данъчните проверяват 11 висши държавни служители, сред които и един заместник министър. Съмненията са за укриване на доходи и злоупотреби за милиони. Обект на поредната данъчна акция, освен действащ заместник-министър, е и кмет, председатели на общински съвети и съдии. Съмненията са за нарушения в периода 2010-2011 г.

За започването на данъчната ревизия обикновено трябва да има данни, че някой живее по-добре, отколкото официално декларирания доход би му позволил. Така е и в този случай.

Сред ревизираните е пловдивският съдия Христо Симидчиев, който е пропуснал да декларира близо 13 хиляди лева за данъчно облагане. Разминаване е открито и при бившия председател на Общинския съвет на Котел Веселина Камбурова и при кандидата за кмета на Генерал Тошево Георги Георгиев. Рекордът обаче се държи от чиновник с малко по-нисък ранг – екс главния секретар на община Червен бряг Николай Недков, който според данъчните е укрил милион и 850 хиляди лева, които в последствие са му обложени със законовата лихва от 10%. Потърсихме господин Недков по телефона, но той отказа коментар. „След приключване на тези ревизии, ако има укрити данъци има регламент, по който ние уведомяваме прокуратурата и те предприемат съответните действия”, каза Красимир Стефанов. Засега не е ясно кой е действащият заместник-министър, тъй като той все още се проверява. Липса името и на един заместник-областен управител, който също е на прицел данъчните. От Сметната палата обещаха и още проверки, заради изборите 2 в 1 миналата есен. „Близо 1700 участници има, които трябва да проверим и те подлежат на наказания, ако са нарушили”, каза председателят на Сметната палата Валери Димитров.

По сигнал на Сметната палата данъчните са започнали нова проверка на 167 висши държавни чиновници.

Годишно палатата проверява общо 6000 висши държавни служители, но и техните роднини. Общо обект на такава проверка са около 13 000 физически лица.
Отговорът във видеото:
Снощи изтече информация, че тя ще е в списъка на ГЕРБ – СДС в Пловдив. “Предложиха ми 9-о, 10-о място, но отказах след коментар с нашето ръководство в София”, обясни известната ресторантьорка. Симидчиева плаче, че няма кой да даде избираемо място в листата на ГЕРБ за човек от СДС, макар сините в Пловдив да имали свои поддръжници.Първите 8 места са “бетонирани” за ГЕРБ. Водач е лидерът Бойко Борисов, втори е Иван Тотев, трети – юристът Радомир Чолаков, четвърти – Вежди Рашидов, а пети – преподавателят от Аграрния университет доц. Стефан Шилев. Шести е кметът на район “Тракия” Костадин Димитров, седми – Спас Гърневски, а осми – кметът на район “Източен” Иван Стоянов.

Девета след всичките тези “велики” имена в листата на ГЕРБ – Пловдив,

водена от Бойко Борисов,

е жената на съдия Христо Симидчиев – Тони Симидчиева! Горда хотелиерка от преди 89-та година и собствник на един от най-оборотните ресторанти в града, КЪДЕТО ЕДНА ПЪРЛЕНКА Е 8 лева!

А в хотела стаите за нощувка вървят между 100-200 лева/ за стая, но повече за ресторантът можете да прочетет като натиснете ТУК, или по-надолу в статията!
Права на човека
Ухилената тони симидчиева

През 2020г.

Тони Симидчиева беше избрана за нов председател на патерицата на ГЕРБ – СДС в Пловдив, която даже няма своя програма, а е приела програмата на ГЕРБ и Бойко Борисов. На градска конференция бв началото на 2020г. на партията пловдивските герберо-седесари избраха ново ръководство, което ще работи, за да възроди авторитета на „синята крепост“ на България.Тони Симидчиева беше водач на листата за общински съветници на патерицата на ГЕРБ – СДС – Пловдив, на местните избори през есента на 2019-а. Член е на партията под тепетата от дълги години. Тони Симидчиева е председател на Регионална занаятчийска камара-Пловдив и член на УС на Съвета по туризъм, където “няма” нито един комунист и нито един агент на Държавна сигурност. Иначе госпожата го раздава “синя” …В екипа на новия председател влизат бивши комунисти като Еньо Енев, Чавдар Марев, Димитър Токмаков, Веселин Стойков и Марин Балтов.Последният по една случайност е шеф на “Съдебна медицина” в Града под “тепетата” и в интернет намираме потресаващи негови изказвания , говорещи за крещяща некомпетентност!

Повече за Марин Балтов можете да прочетете ТУК: Парадокс ! Съдебен лекар Марин Балтов: Счупен нос не е телесна повреда.

Жената на съдия Христо Симидчиев – Тони е и собственик на хотел- ресторант Одеон, разположен в стария Пловдив!

Защо ли трябва да се учудваме? Висша гербаджийка и съпругът и – съдия в окръжен съд -Пловдив държат един от най-скъпарските и известни хотел-ресторанти в Стария Пловдив.

„Днес е хубав ден за българската демокрация, защото обединението вдясно винаги дава добри резултати.

Днешната подкрепа е логично продължение на рамковото споразумение” ,

категорична бе Тони Симидчиеваот ГЕРБ – СДС в Пловдив

– съпруга на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ

, когато СДС обяви подкрепата си за Здравко Димитров, кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

Права на човека
Добре ли си похапва жената на съдия христо симидчиев?

А както знаем, в България права на човека просто няма:

Моля прочетет също:

Четири стари къщи на ул. „Стръмна” бяха ремонтирани от Община Пловдив и ПОДАРЕНИ на Тони Симидчиева- съпруга на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ, т.е. на председателстваната от нея Регионалната занаятчийска камара.

В тях работят 14 майстори – от текстил до хайдушки оръжия и стъкло.

Тони Симидчиева – съпруга на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ е председател на камарата.

Тя обясни какво още може да се направи, за да не пустеят и възрожденските здания.

И това нещо според нея е:

Идеята беше, ако е възможно, децата в час на класния да събират някаква сумичка и да посещават улицата на майсторите.

А не е ли това върха на наглостта, децата да и плащат, а тя да си строи ресторанти в Стария Пловдив?Освен това жената е с 45 години стаж в ресторантьорството, или

е започнала частен бизнес , както бащата на Илия Павлов още преди 89-та година “без” да е била членка на БКП.

Не е ли тя поредния номенклатурен агент или партиен секретар, с овча кожа, който се облажи като смени цвета след 89-та? Същите внедрени агенти на БКП и Държавна сигурност, които разцепиха СДС през 1992г.?

„ПРеСЪДА“ НАПИСА ПЛОВДИВСКИ СЪДИЯ РАЗПРЕДЕЛЯЛ ДЕЛАТА 10 ГОДИНИ, СТАНА ЗА СМЯХ И СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ

Което също е доста интересно е, че в Окръжен съд- Пловдив правораздават с прЕсъди (с „е“) , например решение на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ,СИЛВИЯ ЦАНКОВА, ЕКАТЕРИНА РОГЛЕКОВА, от Окръжен съд-Пловдив, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!Екатерина Роглекова стана известна с тпва, че оправда Цветан Цветанов през далечната още 2013г., когато още само разяределяше делата в Районен съд-Пловдив от 2011г. ( десет години)…

Вижте тук

Със заповед №749 от 16.08.2011г. на Председателя на РС Пловдив , считано от 15.08.2011г. на Екатерина Роглекова -заместник на административиния ръководител е възложено извършване на разпределението на делата между съдиите -докладчици чрез използване на програмния продукт за случайно разпределение”Law choice”.

Моля прочетете нашето пълно разследване ТУК:

УКРИВА ЛИ ДАНЪЦИ СЪДИЯ ХРИСТО СИМИДЧИЕВ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД, КОЙТО ПОДПИСА „прЕсъда“ (с „е“)?

КОЙ ГИ НАЗНАЧИ? ОКРЪЖНИ СЪДИИ ОТ ПЛОВДИВ ПИШАТ ПРИСЪДА С „Е“ (прЕсъда)

Петър низамов: съдът в страсбург от 6-7 години отказва защита на българи добре ли си похапва жената на съдия христо симидчиев? Петър низамов: съдът в страсбург от 6-7 години отказва защита на българи петър низамов: съдът в страсбург по правата на човека от 6-7 години отказва защита на българи, но ни осъди заради убиеца джок полфрийман

Кой е съдия Иван Шейтанов четете нашето разследване на : Съдия Иван Шейтанов си нагласял на себе си поръчковите дела в Асеновград докато е председател?

А КОЯ Е СЪПРУГАТА МУ – РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА – ПРЕДСЕДАТЕЛ В МОМЕНТА НА ОКРЪЖЕН СЪД-ПЛОВДИВ, ЧЕТЕТЕ НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА : КАК С ПРЕПИСВАНЕ СЕ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ПЛОВДИВ

Това е драги ми читатели, днес съдебната ни система, където би трябвало да има хиляди НЕЗАВИСИМИ един от друг съдии се командва от шепа разбойници, които си разпределят на удобни съдии „важните“ за тях дела.

За целта председателите и зам. председателите на съдилищата трябва да са сигурни и благонадеждни техни хора!

За да не попаднат делата в „несигурни“ ръце…

ОЧАКВАЙТЕ ЦЯЛОТО НИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА АСЕНОВГРАДСКОТО СЕМЕЙСТВО…Пардон, за Пловдивския окръжен съд.

  

Leave a Reply