Петър Низамов : Трите мъртви жени, открити до р. Марица вероятно са били убити от трафиканти на мигранти

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

 

Breaking News

Гръцката полиция проучва вероятността трите жени, открити мъртви близо до река Марица на гръцко-турската граница преди няколко дни, да са били убити от трафиканти на мигранти, съобщават гръцки издания. Разследващите обаче оставят отворени всички възможности.Според съдебния лекар на Александруполис Павлос Павилдис, цитиран от „Елефтерос типос“, престъплението е извършено преди около шест дни.

Властите смятат, че извършителите са били поне двама. Жените са били убити с нож военен образец, използван също така и от водолазите. Оръжието на престъплението е било открито до тялото на една от жените и е било дадено за изследване в лаборатория. Според първоначалния съдебномедицински преглед трите жени имат дълбоки смъртоносни рани с нож в областта на врата и гърдите.

Ръцете и краката на две от трите жени са били вързани с въжета, които са открити на няколко метра от първата жена. За нея се смята, че е била преследвана от извършителите, защото има пет рани от нож в гърба.Едната жена е на възраст между 25 и 30 години, втората – на около 20-25, а за третата не е изключено и да е непълнолетна.“Искали са да изпратят послание, затова са ги убили по този начин“, са заявили полицейски източници пред „Елефтерос типос“.

Полицията проучва сценария жените да са били убити за назидание на останалите, защото не са спазили условията на някаква сделка с трафикантите. Друга, по-малко вероятна възможност, е извършителите да са джихадисти, защото почеркът на убийството прилича на подобни, извършвани от Ислямска държава.

Ухание, което привлича благополучието, късмета и любовта

 

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: