Испания, Каталонски регион (Салoу) – Нелегални мигранти в офанзива. Нападайки полицията днес, и принуждавайки полицията да се оттегли за собствената си безопасност. Испания се превръща в Италия от 2017 г.
Този катаклизъм на Иберийския полуостров беше роден на срещата на Макрон за мигрантите, когато Бойко Борисов обяви, че няма да приемаме мигранти и започна в шизофренично противоречие с думите си скрито и негласно да ги приема обратно по силата на Дъблинското споразумение като първа страна на регистрация в ЕС, който международен акт, уж ни задължавал за това и следвали големи глоби от ЕС. Да, обаче Чехите, поляците, словаците и унгарците им казаха да си гледат работата, изчистиха си външния дълг и забравиха за финансовото робство.
Ето какво каза Петър Низамов – лидер на доброволците по границата и председател на организациите : “Български юридически комитет” , “Свободна Европа” и “Европейски щит”.

След като преди повече от две години беше изнесен клип, в който залавяме мигранти с другарите ми (тази дума не е само комунистическа и съм против узурпирането на тази дума от комунистите). Неколкократно съдилищата в Германия са отказвали депортация на мигранти в България въз основа на последното споразумение, в което е упоменато, че връщането на мигрантите се осъществява в първата страна на регистрация в ЕС, но КОЯТО Е СИГУРНА СТРАНА ЗА МИГРАНТИТЕ. Според съдът в Германия, поради починалия от куршум на граничар полицай незаконен нарушител на границата и нашите действия като доброволчески отряди, заснети в популярно видео, България не е сигурна страна за мигрантите. КОЕТО РАЗБИРА СЕ Е ВЪЗМОЖНОСТ И ОСНОВАНИЕ ДА ОТКАЖЕМ ПРИЕМАНЕТО НА ВЪРНАТИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА МИГРАНТИ.
Разбира се , звучи парадоксално, но ако предпочитам да казват, че сме несигурна страна за нелегалните ислямисти, отколкото дъщерите ни да бъдат малтретирани и … да не казвам още какво. И то, от лица от Третия Свят в Земята на нашите деди и полицията, прокуратурата и съдът да се подиграват с жертвите на техните престъпления, защото някакви сопросоидни НПО-та лобират , като предлагат огромни суми от Отворено общество на Джордж Сорос, за правата на изнасилвачите, убийците, терористите…Обаче само ако са мигранти. На местните правата според тях не били застрашени и нямало за какво да се занимават с някакви си местни. Защото ето това се случва в Западна Европа сега.
Само, че нашите “избраници” – слагам ги в кавички, защото изборите са, хем купени, хем фалшифицирани.
Ха, познайте сега коя партия е най-богата, защото е управлявала, пардон ограбвала, България последните 9 години за да може да купува най-много ромски феодали и съответно, техни махали. И коя политическа единица има влиянието да направи това, съответно, да ги прикрие после, да се чувства сигурна, че няма да бъде заловена. Коя … управлява МВР? Прокуратурата? Коя партия, дами и господа?

ИСПАНСКИ ГРАНИЧНИ ВОЙНИЦИ НА БУНТ С ИСКАНЕ ДА ИЗПОЛЗВАТ ОРЪЖИЕ. 

Важно ! Сподели !Актуална новина от Мадрид !!! Ще заселват мигранти

Leave a Reply