Правителството на Бойко Борисов започва груба разправа с враговете си.

 

Петър Низамов, който е отявлен противник на режима на Борисов е следващата мишена. Вижте какво написа той в профила си във фейсбук долу.

Тази година се опитаха да убият Низамов пред дома му, а самият той беше уцелен от 8 куршума от наемници от засада след разкритието , което направи за Борисов , който бил лежал 8 месеца в затвора Панкрац- Чехословакия (тогава) заедно с бандата на Иво Карамански.

Той недвусмислено изрази сигурността си, че е поръчка от ГЕРБ.

Екранна снимка (21). Png

Преди месеци той хвана в лъжа и Валери Симеонов, който беше излъгал асеновградчани, че ще имат РПУ в ромската махала. (на видеото горе). Местните от Асеновград протестираха в защита на Низамов още на следващия ден след ареста му:

 

Днес моят адвокат ме уведоми, че съм призован (без да ми бъде връчена призовка) на съдебно дело в Асеновград (без да ми бъде връчен обвинителен акт).

Да Ви припомня, ако сте забравили !

Миналата година – юли месец тълпа радикализирани роми от ислямската секта на НУРДЖИИТЕ нападна децата от местния клуб по гребане. В резултат на това в града се събраха граждани от цяла България за да подкрепят българите там и да настояват за ТЕЖКИ, СПРАВЕДЛИВИ ПРИСЪДИ за нападателите-роми от електората на ГЕРБ и БСП.
Аз като националист, патриот и председател на няколко организации за защита на Българите организирах много хора от цялата страна и аз лично отидох да участвам в шествието.
Никога не съм се опитвал да пробивам полицейски кордони, да нападам махали и т.н. , както беше тиражирано после по анти-българските национални телевизии.
В един момент без да очаквам ( както се вижда на записа) бях ударен в лицето от оператор на “БИ ТИ ВИ” (някой си Петър Джанаваров, който до колкото разбрах аз, е гей-приятел на Росен Цветков – също репортер на “БТВ”) . Ударът същевременно ме удари и по ръката, в която държах телефона си, с който предавах на живо събитието поради основателните ми опасения, че т.нар. “медии”, ще се опитат да изопачат протеста на Българите и да го омаскарят, омаловажат и т.н. Както обикновено !
В резултат на това телефонът ми беше съборен, счупен. Ремонтът му струваше около 250 лева.
Вместо да направя това, което щеше и имаше право да направи всеки на мое място, а именно да му отвърне подобаващо. Аз не му отвърнах с удар.
Всичко се вижда на клипа.
След което аз бяха арестуван и под давлението на Валери Симеонов и Бойко Борисов, послушните съдии и корумпираните прокурори в Асеновград и Пловдив ( всички, до един – лобита на Цацаров, който пък от своя страна е лоби на Бойко Борисов) …
Бях държан в Следствения арест в Пловдив – над 2 месеца. Цялото лято.
Независимо, че в общественото пространство излезе красноречив запис, в който се вижда от близък каданс, че аз съм нападнат, ударен…. Те безпардонно си ме държаха в ареста. Да били вържели попа, да им било мирно селото.
 
Страхливци !
Аз заведох жалба срещу Петър Джанаваров, по което беше образувано ДП № 199/2017г. в Окръжна следствена служба-Пловдив.
До ден днешен , въпреки множеството доказателства – писмени, устни, веществени. ДО ДЕН ДНЕШЕН С ТОВА ДЕЛО НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА. Водели го срещу неизвестен извършител?
Алооо ! Колко човека трябва да го покажат и наименоват в протоколите от процесуалните действия, че да стане ИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛЯ…
Ама как да стане известен като те всичките са маскари, агентура или назначени от Държавна сигурност, същите, които са реалните собственици на “медиите”, лобитата на прокурорите и съдиите. Същите, които мачкат българския корен и етнос.
 
И така !
ЗАПОЧВА ПОРЕДНОТО ПОРЪЧКОВО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ, а прокурорката, която покри тези, които се опитаха да ме убият това лято от засада пред дома ми, по поръчка на ГЕРБ, изстрелвайки над 20 куршума по мен и 8 в мен…
Тя е наградена ! Представяте ли си ?
За какво е наградена? Защото много слуша… И няма скрупули. Такива те ги обичат много …
 
В Асеновград прокурор по делото ми е известният покровител на нарко-каналите за хероин, преминаващи през града – Илко Сивкин, за който цяла година съм събирал информация как покровителства нарко-трафиканти. Известни в Асеновград като такива.
И всичката тази информация сега заминава право към техните господари в Европейската комисия, Департамента на САЩ и … разбира се. В медиите. Навсякъде. В Швеция, Германия, Чехия и т.н.
 
Да видим, т.е. нека видят всички кои стоят зад канала на хероина , който минава през Асеновград…
Екранна снимка (20). Png
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук