Протестът в Прага :

Kampa Park, Praag
U Sovových mlýnů 418/5 118 00 Praha Česká republika, Prague, Czech Republic
clock
1 май 2018 г. от 15:00 до 18:00 UTC+02
Свободна европа основана от петър низамов започва с четири протеста в две държави. В прага свободна европа основана от петър низамов започва с четири протеста в две държави. В прага , чехия и в малмьо, гьотеборг и стокхолм , швеция. Свободна европа основана от петър низамов започва с четири протеста в две държави. В прага свободна европа основана от петър низамов започва с четири протеста в две държави. В прага , чехия и в малмьо, гьотеборг и стокхолм , швеция. Bnews свободна европа основана от петър низамов започва с четири протеста в две държави. В прага
Снимка (1031)
Снимка (1035)

Време е да покажем на нашите елитни и стари дисиденти (кафене) от 89, че не сме по-ниски десет милиона долара. Да ги изпратим от къщата! Ние няма да платим демократичния блок от нашите данъци. Те не работят, те само създават общества и разделят обществото. Те изпращат писма с писма до нас и нашите политици
и искат да направят страната ни още по-фрагментирана и да премине Запада. Това ни води във война с Русия и ние не го искаме. Единственото, което наистина има значение сега, е да спечелим най-голямо влияние в общинските избори в нашите градове. Ние, гражданите, можем да ги спрем. Няма да позволим на двамата избиратели, г-н Драш, да решат за нас. Искаме да вземем собствено решение за нашата страна. Време е да се съчетае обществото, а не да се създаде фалшива омраза и расизъм. Демократичният блок си сътрудничи с Антифу, който беше включен в списъка на терористичните групи, а ние не искаме политическата партия, свързана с тероризма. Да започнем чешката нация и да кажем, че президентът Земан е демократично избран президент и политически партии, които също са демократично избрани от нас. Ще изпратим Демократичния блок вкъщи, за да можем най-накрая да се подобрим. Ще срещнем чешкия празник, празник на 1 май.

Je na čase ukázat naším elitám a postarším disidentům ( kavárně) z 89 let, že my nejsme žádná spodní deseti milionová lůza. Pojďme je už poslat pryč ze sněmovny! Demokratický blok nebudeme platit z našich daní. Nepracují, jen vytváří spolky a rozdělují společnost. Posílají na naši zemi a naše politiky udavačské dopisy do zahraničí 
a chtějí naší zemi ještě více rozkrást a předat západu. Tlačí nás do války s Ruskem a to my nechceme.Jediné o co jim skutečně teď jde, je dostat co největší vliv v komunálních volbách v našich městech. To my občané je můžeme zastavit. Nedovolíme,aby za nás rozhodovaly dva miliony voličů pana Drahoše. Chceme si o naší zemi rozhodovat sami. Je na čase společnost spojit a nevytvářet falešnou nenávist a rasizmus. Demokratický blok spolupracuje s Antifou, která byla zařazena na seznam teroristických skupin a my nechceme politickou stranu, která je na terorismus napojená.Povstaňme národe Český a pojďme do ulic říci, že pan prezident Zeman je námi demokraticky volený prezident a politické strany, které jsou mu nakloněné jsou i námi demokraticky zvolené. Demokratický blok pošleme domů,abychom se už konečně mohli mít lépe. Sejdeme se na náš český svátek, svátek 1.máje.

 

 

Протестите в Швеция :

23 МАРТ 2018 Г. 11:30 Ч

http://katerinamagasin.se/new-censorship-proposal-freedom-speech-die-sweden/

Швеция… :

Критичните гласове вероятно ще бъдат заглушени, защото правителството на Швеция иска да промени два основни закона, за да ограничи свободата на изразяване. В допълнение, правителството финансира водещи медийни компании, за да премахнат “фалшивите новини” преди изборите през септември. Става дума за страна зад бившата Желязна завеса, в Близкия изток или в Африка? Не, това е Швеция – страна с горда традиция на демокрация и свобода на словото. Ако някой преди няколко години беше казал, че Швеция скоро ще въведе нещо, напомнящо за цензура, щях да считам този човек за луд.

Нека да започнем със закона, който се очаква да започне да се прилага от 1 януари 2019 г.

Правителството прие за разглеждане да забрани на частни лица достъп до публични документи

, като например бази данни за съдебни решения, които съдържат информация за националния произход на осъдените лица, , религия или членство в синдикати. Законът обаче няма да се прилага за всички – основните медии, правителствените служби и няколко други организации все още ще имат достъп до този вид информация. Това е не само несправедливо, но и противоречащо на основните идеи, залегнали в “Основния закон за свободата на изразяване”: правилото, което позволява на всеки гражданин да има достъп до публични документи.

Задава ли се ново напрежение с мигрантите в Харманли след екшъна между бежанци в центъра на града?

Гласуването в Риксдага (парламент) ще се проведе през май и предложението вероятно ще бъде одобрено, тъй като единствената страна, която е изразила опозиция до момента, са Шведските демократи, които искат референдум по този въпрос. Тъй като “свободата на печата”, така и “основният закон за свободата на изразяване” са основни закони, новият Риксдаг ще трябва да одобри промените след провеждането на шведските избори през септември. Ако го направят, законът ще стане закон от 1 януари 2019 г.

Цензура: Свободата на словото ще умре в Швеция. Правителството забрани на частни лица достъп до публични документи. Обединени в “Свободна Европа” с патриоти от България,Германия и Вишеградската четворка шведите ще протестират заедно Стокхолм,Малмьо и Гьотеборг. Българин е сред организаторите.

Това ще има опустошителни последици за разнообразието на гласовете в дебата; се разпада горда 250-годишна традиция на свободата на словото. Също така изглежда, че стратегията е да не държи шведите осведомени за случващото се. В традиционните медии далеч не е спокойно какво се случва. Едва ли някой говори за това, освен няколко ангажирани активисти на свободата на словото.

Фактът, че установените медии не се притесняват, вероятно се дължи на второто ново предложение за картите, което ще засили тяхната власт и същевременно ще направи обществото още по-безпомощна. С въвеждането на този нов закон медийното учреждение все още ще има достъп до информация, а обществеността няма да има същата възможност. Може да се каже, че само “държавно оправомощени” журналисти – т.е. онези, които правят това, което казват политиците – ще могат да предадат “истината” на хората в бъдеще.

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

И така, каква е тази втора заплаха? Водещите шведски медийни групи, включително държавните телевизионни и радио компании, започнаха да си сътрудничат за разработването на цифрова платформа, която има за цел да предотврати разпространението на “фалшиви новини” преди изборите. Платформата може да включва прегледи на факти, заявени от различни редактори, изявления в политическия дебат или данни или мнения, разпространявани в социалните медии.ь

Кой е виновен за унизителната присъда на шведа, който ритна възрастна камериерка в лицето в Слънчев бряг ?

Най-лошото е, че това е частично финансирано от държавната собственост на Vinnova, шведската агенция за иновации. Най-скандалното нововъведение е “Факти Асистент”, цифрово средство, което автоматизира фактическата проверка на редакциите на новини. Този инструмент може да се използва за намаляване на риска от “фалшиви новини” и “неуместни” факти, достигащи до хората.

Също така е забележително, че мениджърът на проекта, който е назначен да идентифицира какви новини е без значение за шведските медии, идва от шведската телевизия. Държавната телевизия вече е известна със силна левица, както и с подбора и представянето на докладите по начин, който често нарушава техния мандат, за да докладват въпроси широко и обективно. В алтернативните медии има много примери за новинарски материали, които никога не се отчитат в установените медии. Сега се добавя данък, за да се мълчат тези гласове! Сред широката общественост вече има широко разпространено мнение, че традиционните медии не обръщат толкова внимание на сексуалното насилие, злоупотребите, грабежите и насилието, свързано с честта, както правят алтернативните медии. Може ли наистина да е толкова лошо, че установените медии са инструктирани, че тези данни са “без значение” за населението на Швеция? За да накарат хората да вярват, че нивата на престъпност и сексуално насилие са намалели?

Коя страна в Света пaрадира с демокрация, а всъщност налага цензура на всеки изразил своето мнение.

Може би те прилагат стратегията “Това, което не виждате в заглавията не се случва”. Това е просто – без значение. По-подходящо име на “Фактическия асистент” би било “фактът Denier”, който обаче определено не би трябвало да получи нито една стотинка от парите на обществеността.

АЛИЛУЯ !!! Точно 6 месеца след като Петър Низамов сигнализира, че Мишо Арабина урежда нелегалните мигранти с лични карти, ДАНС и прокуратурата най-накрая направиха акция.

 

Шведка е била изнасилена групово от МИГРАНТИ и излъчена НА ЖИВО ПО ФЕЙСБУК. Очакваме да ги освободят, защото още не са се адаптирали горките.

ЕТО КАКВО НАПИСА СЪОРГАНИЗАТОРЪТ НА СЪБИТИЯТА В ШВЕЦИЯ – ПЕТЪР НИЗАМОВ ВЪВ ФЕЙСБУК:

Братя и сестри, 
Този месец беше учредена общо-европейска организация “Свободна Европа” , в която бяха поканени да участват и българите – аз – Петър Низамов и Юлиян Иванов като председатели на доказани според тях родолюбиви организации.. 
Беше взето решение да започнем общи протестни действия срещу врага.
Първите ОБЩИ протести на организациите ще се осъществят в Швеция. Тази организация беше съставена като междинен управителен и координативен орган на всички доказани и истински патриотични организации в Европа. Всеки от лидерите на организации има право на глас и участва при вземането на общите решения,които ще се осъществяват от всички организации едновременно във всяка от страните на организациите.За сега членуват над 25 големи организации като “БЮК” , “Бергида”–Германия , “120 децибела”- Швеция, “Народи домобрана” , “Блок проти исламизации”, “Чест, Свобода, Респект” – Чешка република, много словашки и полски организации, “Славянски съюз” и други. 
Тъй като нашите приятели от Швеция са подложени на най-голям геноцид, решихме да им подадем ръка за протеста,който ще се състои на 5 май в Малмьо, Гьотеборг и Стокхолм.
Местата на събиранията са :
Plats Sthlm : Medborgarplatsen gå till –> Kungsträdgården
Plats Malmö: Stortorget gå till –> Möllevångstorget
Plats Göteborg: (centralt, uppdateras inom kort) 

 

ЕТО ЗА КАКВО ПРИЗОВАВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА “СВОБОДНА ЕВРОПА” В ШВЕЦИЯ:

Сð½ð¸ð¼ðºð° ð½ð° tillsammans fã¶r sverige.

 

 

Единствената крайност с това е, че сме заедно обединени за онези, които са уязвими в нашето общество, истинският екстремизъм е за другите.

ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ В ШВЕЦИЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА !

Политически необвързани, ВСИЧКИ са добре дошли!
Сега е въпрос на сливане и подкрепа един на друг, на пенсионерите, на засегнатите от невинни LSS, на жертви на групово насилие, за чест, за достойнство и против насилието и т.н.
Има толкова много неща, които са недостатъчни и неправилни.
Трябва да покажем, че виждаме и знаем, въпреки всички опити да цензурират медиите и да се опитаме да караме да мълчат онези, които се изразяват. Задайте си въпроса, каква е разликата между ВСИЧКИ .

НЕКА ДОСТИГНЕ ДО ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ И ПОЗНАТИ, НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ВСИЧКИ.

Всяко UTAV … Да, списъкът може да се направи по всяко време, какво имате достатъчно?
****
Аз започнах това е обикновена акушерка, която се тревожи за това как изглежда бъдещето на Швеция.
Някои старейшини се присъединиха, за да помогнат по пътя, други дадоха пари на държавите. По този начин няма нито една организация или партия без обикновени граждани, ние не сме никакви екстремисти.

Швеция не се справя добре! Виждаме как свободата / сигурността, с която сме свикнали в много различни области, е все по-ограничена, безотговорното боравене с данъците ни и много повече. Виждаме как децата и възрастните хора все повече се влияят от ежедневието си.
Не можем да гледаме повече, отказваме да приемем развитието, което е сега.
Трябва да направим нещо наистина!
От наша страна, това е да го държим възможно най-неутрално.
Така че всеки, който обикновено не смее или не може да донесе,
Вие ще дойдете, както казахте заради сърдечния ви въпрос, но ние се подкрепяме, всички луни около Швеция и нейните хора!

СПОДЕЛЯЙТЕ СЕГА, 
5 МАЙ!

Ще се видим!

Моля, споделете за да достигнем най-голямото разпространение. За да ни помогнете направете нещо извън FB, поканете всеки, когото познавате, може да иска да се присъедини.
Благодаря предварително!

ЕКСКЛУЗИВНО: Емигрантската вълна леко намаля, но опасността продължава. Именно това каза «ловец на емигранти»  Петър Низамов  .Tоѝ и Юлиян Иванов  започват да обединяват нова и по-активна група,  европейски  организации. Те се опитват да съживят Крепост  Европа и разказват защо  се  е разпаднала  предната . Те вече се срещнаха с няколко организации от в Чешката република .

Български ловец на имигранти обединява нова и по-активна Крепост на Европа

ПЕТЪР НИЗАМОВ НА СРЕЩА В ЧЕХИЯ С ПАТРИОТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ

 

«Искаме да  създадем общо Европейско движение , в което  ще бъдат групирани всички патриотични организации от Европа, които ще следват ясни правила. Ние не искаме членовете на Крепост Европа да се използват за политически цели. Всички решения ще се взимат след гласуване на всички предцедатели по демократичен път, каза адвокат Петър Низамов, коѝто в България е наречен «ловец на мигранти». Като председател на Международната организация «Свободна Европа» е често срещан на  границата, където помага на заблудените бежанци, нелегално преминали границата да се върнат обратно в Турция. Сега той и Юлиян Иванов искат да подновят асоциацията На антикорупционната организация Крепост Европа.

 

«Договорихме се за обединение с блок против ислямизацията, сдружение чест, свобода, респект водим преговори с Словашки ,Полски,Немски , Австриѝски,Унгарски И Шведски организации каза  председателя на «Свободна Европа» Юлиян Иванов.  Той е живял в продължение на седем години в Чехия и винаги е бил координатор между чешки и български националистически патриотични движения. Балканскят път през България не е затворен и на всякъде в Европа има проблеми с бежанците , те  се увеличават. Затова двамата търсят съюзници в цяла Европа, включително Великобритания, Германия, Швеция, Финландия, Полша, Сърбия и Словакия.        29178509_680794858711301_2052701987589324800_n                                                                                                                                                                     Постепенно разпадане  на старата Крепост Европа !!!
Името на групата на анти-ислямската и антикорупционата организация «Крепост Европа» бе проектирано от Яна Вълфова. На закрита конференция в Розоцки край.  На конференция в Прага всички чуждестранни участници  кадето представител за България бе Юлиян Иванов се съгласиха и пописаха декларация за съвместна работа.  15673051_566462910214442_7779898704020421069_n                                                                                                                                                                     В началото на 2016 г. Някои организации обаче по-късно се разпаднаха, членовете на други бяха избрани в националните парламенти, други напуснаха движението, като говорителката на немската Пегида  Татяна Фестърлинг. Бяха създадени интриги и клевети по адреса на Иванов и Низамов от В. Русев от» БНО ШИПКА»  и те решиха да се оттеглят.До края на 2016 г. само някои от тях са пристигнали на среща, свикана от парламентарната партия. Крепост Европа бавно се срина и сега българските националисти Низамов и Иванов искат да изградят ново и по-функционално движение.    16711553_1449197051759693_4050741602086983117_n

Обновяване на крепост Европа
«Ние сме тези, които се борят за правата на местните хора. В крайна сметка, всеки бежанец вече има повече права от обикновените граждани. Това е тежка дискриминация», каза Низамов. Според него идеите на неолиберализма и мултикултурализма са просто хубава теория, но те не работят на практика.

За това сега предцедателите на «Свободна Европа» Иванов и Низамов стартират обновлението на Крепост Европа заедно можем да живее България !!!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply