В очакване на засилване на мигрантския натиск, “Гранична полиция” обяви обществена поръчка за закупуването на 2500 белезници за еднократна употреба, тип “свински опашки”,

500 метални белезници за многократна употреба и 400 полицейски палки “Тонфа”, предаде репортер на БГНЕС. Стойността на поръчката е 32 500 лв., без ДДС. Средствата са осигурени по силата на сключен Меморандум между вътрешните министерства на България и Чехия за охрана на границите. 26 000 лв. от парите ще отидат за закупуването на белезници за еднократна употреба, които трябва да са от текстилно или полиестерно въже. “Гранична полиция” ще закупи и 50 калъфа, които позволяват носенето на до 15 броя лентовите белезници на колан. Справка в специализирани сайтове показа, че цената на една бройка от белезниците – тип “свинските опашки” струва около 4-5 лв. Металните белезници за многократна употреба, които ще бъдат закупени, трябва да имат гаранция от 3 години, става ясно от заданието на обществената поръчка. Полицейските палки, които ще получат охраняващите границата служители на МВР, ще са на стойност 16 лв. за една бройка, с дължина между 55 и 65 см. и тежест около 500 гр. Палката трябва да е устойчива при силен удар, а гаранцията трябва да е две години. /БГНЕС

Прочети още на: http://www.bgnes.com/bylgariia/politika/4496800/

Явно в България всичко е цирк.

След като миналата година се изписаха и изговориха толкова лоши неща по отношение на отрядите на Петър Низамов, които при нахлуване на мигранти незаконно през границата, ги вързваха със “свински опашки” .

Снимка на петър низамов     petar nizamov.

Долу ще изложим няколко от тях.

Според бившия вече шеф на гранична полиция Ангелов, който беше заловен, че е дал обществена поръчка на свой близък роднина, който трябвало да транспортира бежанци до центровете, а всъщност извършвал нелегален трафик на мигранти. Той тогава каза:

Действията, които се виждат на екрана, са меко казано незаконни. Това призна началникът на Гранична полиция гл.комисар Антонио Ангелов по повод появилото се вчера видео на граждански арест на нелегални имигранти в Странджа. Там се виждат трима млади мъже с ръце, проснати на земята с вързани със свински опашки зад гърба.

В контекста на това,през юли 2016г. избухна скандал, че обвинен за нелегален трафик на бежанци спечели обществена поръчка на Главна дирекция „Гранична полиция“ за транспорт на незаконно преминали лица и задържани лица във вътрешността на страната, предаде Дарик.

Каналджия спечели обществена поръчка на “Гранична полиция” за превоз на мигранти . Договорът за наемане на автобус за превоз на мигранти е на стойност 195 580 лева без ДДС и за срок на изпълнение една година.

Подписан е от директора на ГД „Гранична полиция“ главен комисар Антонио Ангелов на 8 август тази година.

Според mediapool в статия от 15 април 2016г. , точно, когато излезе клипа на Низамов, който върза със свински опашки група мигранти по очи в Странджа и когато трябваше да се реши проблема с “лошите и гадни доброволци”, които се месят в бизнеса на големите за милиарди… 

Създадено бе алтернативно лого на България със “свински опашки”

След като първо заклейми свинските опашки и низамов след като първо заклейми свинските опашки и низамов, гранична полиция поръчва 2500 бройки от тях с обществена поръчка... А в полша и унгария включиха неговите отряди в армията! 6b2386dad890954acb3fcb969fbb309e след като първо заклейми свинските опашки и низамов след като първо заклейми свинските опашки и низамов, гранична полиция поръчва 2500 бройки от тях с обществена поръчка... А в полша и унгария включиха неговите отряди в армията! Bnews след като първо заклейми свинските опашки и низамов

Извън официалния конкурс на Министерството на туризма във Фейсбук се появи алтернативно БГ туристическо лого със снопове “свински опашки” в цветовете на нашия трибагреник. Към него върви и алтернативен туристически слоган на страната ни, който гласи: “Внезапно се привързваш”.

Освен върху “свинските опашки”, акцентът пада и върху думата “Внезапно”, която кореспондира с хайките нацепени български момци, които ловят “на полза роду” имигранти близо до границата ни с Турция. После някои от тези момчета бяха обвинени от полицията, че целта на техните действия е да оберат имигрантите.

Според рекламисти логото е достатъчно нестандартно и едновременно с това представително за БГ, тъй като значителна част от населението подкрепя българите, бродещи из гората (друг изконен БГ символ) на лов за закъсали хора.

Най-вероятно премиерът Бойко Борисов няма да одобри това лого. Той обясни наскоро, че “свинските опашки” са всъщност медийна спекулация, целяща да обиди мюсюлманите, които не ядат свинско. Той обяви, че имигрантите били връзвани с “найлонови въженца”. Туристическо лого с найлонови въженца обаче още не е изработено.

Съвсем случайно тогава доста търсачи на рейтинг, започнаха да ни обясняват какво са свински опашки и да ги метафоризират…

Изложбата на карикатуристите Алла и Чавдар Георгиеви, Анатолий Станкулов, Илиан Савков, Христо Комарницки, Чавдар Николов на откриването си в галерия „Сезони”.

Съвсем не случайно каталогът на изложбата е съшит със свински опашки; от тях е направено и логото. Именно тази част от инвентара на родните „ловци” на мигранти присъстваше в ръката на премиера в последната карикатура на Чавдар Николов за „Нова телевизия”, която внезапно прекрати договора си с него.

Според карикатуриста, говорим не само за свински опашки, но и за свински черва: „Оказва се, че ние не толкова сме оковани, колкото, че издателите и властта са се обвързали по този начин”.

Други пък взеха да ни обясняват как да се освободим ако Низамов и групата му ни вържат със свински опашки, сякаш имаме намерение да ставаме афганистанци и да преминаваме нелегално границата на България. че да ги срещнем…

Като тази статия със заглавие : Как да се измъкнем от свинска опашка?

Петър Низамов, беше арестуван над 4 месеца и без показван като изрод, който е вързал дечицата, които са били само млади мъже, агресивни, които са нападнали Низамов, но това никой тогава не го каза.

Ето кой е Петър Низамов : ПРОБЛЕМИ СЪС СОЦИАЛНИТЕ ИЛИ СЪС ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО? ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ ПЕТЪР НИЗАМОВ. НЕГОВИЯТ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ ВЪРНА ДЕЦАТА НА ОТЧАЯНАТА МАЙКА ДАНИЕЛА ОТ СЛИВЕН И РАЗПЛАКА НАГЛИТЕ ЧИНОВНИЧКИ.

Даниела – майката , на която социалните отнеха трите деца поради бедност, след намесата на Петър Низамов – станал известен като „ловецът на мигранти“ със „Свински опашки“ и яростен защитник на българщината заедно с председателстваният от него „БЮК-Български Юридически комитет-защита на българщината с правни средства“ – са постигнали победа.

НА ПЪРВО МЯСТО ДАНИЕЛА Е ПОЛУЧИЛА ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ !

БЪЛГАРКАТА-МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА – ДАНИЕЛА КОЛЕВА ОТ СЛИВЕН, ЧИИТО ТРИ ДЕЦА В МОМЕНТА СА НАСТАНЕНИ В ПРИЕМНИ СЕМЕЙСТВА, ПОЛУЧИ КЛЮЧОВЕТЕ ЗА ОБЩИНСКОТО И ИЗДЕЙСТВАНО ПОД НАТИСКА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА НИЗАМОВ ЖИЛИЩЕ ДНЕС. ТО СЕ НАМИРА В КВАРТАЛ „ДРУЖБА“ И СЕ СЪСТОИ ОТ ХОЛ, СПАЛНЯ И КУХНЯ. АПАРТАМЕНТЪТ Е В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ.

%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d0%bb%d0%b0

Dani2%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b8-%d0%b0%d0%b7-168-%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%b0

Сега никой не казва нищо за свинските опашки, защо ли?

Защото знаят , че гранична са ефективни колкото съветски комбайн и албански реотан и няма да пречат на бизнеса, т.е. те са част от бизнеса с трафика на хора през границата …

 

 

 

 

Leave a Reply