102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !
Патриотите мълчат, че махат цялото Средновековие и турското робство от учебниците, а Цветанов и Борисов пак угодиха на Ердоган !

Документи доказват престъпното минало на Бойко Борисов.
След като скандално МО реши периодът на Средновековието у нас да отпадне от учебниците по история, за да не се набляга на турското робство /съжителство/ неуморимият борец срещу комунизма А. Тодоров в събра набързо подписка отпадналите глави за османското иго да бъдат заменени с уроци за Тоталитарния режим преди 89-та година. „Да се изучава по-подробно „мрачния тоталитарен период“ от българската история е от фундаментално значение“, ревна като лъв в пленарна зала псевдо-демократа и лъже-антикомунист Тодоров.102 еничари от ГЕРБ махат окончателно Турското Робство от учебниците !

Проблеми със социалните или със Закрила на детето? Обърнете се към този човек. Неговият юридически комитет върна децата на отчаяната майка Даниела от Сливен и разплака наглите чиновнички.

Депутатът от ГЕРБ, е успял да събере цели 102 депутатски подписа за начинанието си. Подкрепили са го от ГЕРБ и ДПС, последните от които се чувстват репресирани заради смяната на имената им в този период.
Набързо са организирани в подписка и 4 500 „възмутени граждани“, от онези в списъците на НПО-тата, които дежурно се възмущават по всички въпроси, за които им се плати. Взет е подписът и на Росен Плевнелиев, който удари дъното с яростния си антикомунизъм, забравяйки какво е работил баща му и какво самият той преди 10 ноември.
Сега предстои една безпардонна промяна и подмяна на историята, на която ще бъдем свидетели. В цели 50 чисто нови, написани нейде из дебрите на „Козяк“ страници децата ни ще бъдат лъгани и шокирани какви отвратителни зверства са вършили комунистите в България.
След тази нова редакция на учебника по история бъдещото поколение няма да има и грам познание, че предците му са живели под турско робство. … Хубаво би било, но едва ли в учебния материал ще включат точно тези данни. Защото са в тежко противоречие със соросоидната линия за изграждане на новия глобален роб – пардон „човек“.

Кметът на ГЕРБ, а не на бургазлии, обрече хората на счупени крайници и фигурно пързаляне.Бойко е решил да покаже на хората, че след него следва ПОТОП.

Отсега си представяме картината, която ще бъде описана заради паталогичната омраза на шепа добре платени от американските фондации на влияние у нас политици и общественици.
Политиката на последните е децата ни спокойно да шмъркат дрога, да пият до зори, да припадат и изпадат в кома, да стрелят по съучениците си вместо  да ходят на училище! Представяте ли си? Огромно престъпление е да ходиш на училище! И най-ужасното е, че съвременните деца ще го приемат като такова.
Правят си голи селфита във Фейсбук и  проституират.

А машината за промивки, щедро спонсорирана от „Америка за България“  продължава да работи с пълна сила. За да създаде новия неолиберален човек – объркано същество, което не познава миналото си, без усещане за родова принадлежност – дърво без корен, което съхне !

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук