Тайните усилия за нормализиране на педофилията - петър низамов тайните усилия за нормализиране на педофилията - петър низамов blm crowd тайните усилия за нормализиране на педофилията - петър низамов преподобни уилям оуенс: когато предупреждавах за хлъзгавия склон, който ще доведе до възход на трансджендър идеологията, дори не си представях, че радикалната левица ще стигне толкова далеч. Не много хора ще го признаят. Всъщност това се прикрива от медиите. Но нашето общество е в центъра на тайни и постоянни усилия за нормализиране на педофилията. Знам, че е трудно да се повярва. Не искаме да мислим, че в нашата култура има хора, които са толкова зли и заблудени. Но не можем да си затваряме очите за истината. Има хора, които работят за прекласифициране на сексуалното насилие над деца като още една форма на „сексуална идентичност“. Bnews тайните усилия за нормализиране на педофилията - петър низамов
Тайните усилия за нормализиране на педофилията - петър низамов blm crowd тайните усилия за нормализиране на педофилията - петър низамов преподобни уилям оуенс: когато предупреждавах за хлъзгавия склон, който ще доведе до възход на трансджендър идеологията, дори не си представях, че радикалната левица ще стигне толкова далеч. Не много хора ще го признаят. Всъщност това се прикрива от медиите. Но нашето общество е в центъра на тайни и постоянни усилия за нормализиране на педофилията. Знам, че е трудно да се повярва. Не искаме да мислим, че в нашата култура има хора, които са толкова зли и заблудени. Но не можем да си затваряме очите за истината. Има хора, които работят за прекласифициране на сексуалното насилие над деца като още една форма на „сексуална идентичност“.

Тайните усилия за НОРМАЛИЗИРАНЕ на ПЕДОФИЛИЯТА.

Преподобни Уилям Оуенс: Когато предупреждавах за хлъзгавия склон, който ще доведе до възход на трансджендър идеологията, дори не си представях, че радикалната левица ще стигне толкова далеч. Не много хора ще го признаят. Всъщност това се прикрива от медиите. Но нашето общество е в центъра на тайни и постоянни усилия за нормализиране на педофилията. Знам, че е трудно да се повярва. Не искаме да мислим, че в нашата култура има хора, които са толкова зли и заблудени. Но не можем да си затваряме очите за истината. Има хора, които работят за прекласифициране на сексуалното насилие над деца като още една форма на „сексуална идентичност“.

Но не вярвайте на мойта дума. Направете проучване. Започнете със статията на салонния писател Тод Никерсън, където той признава, че изпитва влечение към децата, като казва, че за първи път се е „влюбил“ в дете, на което е бил детегледачка в тинейджърските си години. Статията се нарича „Аз съм педофил, но не и чудовище“ и има за цел да опише общност от „добродетелни педофили“, които твърдят, че не нараняват деца (въпреки че Никерсън признава, че гледа детска порнография) и иска да се намали стигматизирането на педофилията.

I’m a Pedophile, but Not a Monster – Alternet.org

Статията на Никерсън не е изключение. Друго масово издание, The Atlantic, публикува подобна статия от журналист на име Дейвид Голдбърг, където той твърди, че влечението му към децата е просто друга категория сексуална ориентация. Той дори измисля ново название за това: „начин на живот между поколенията“. Голдбърг не смята, че хората трябва да бъдат вкарвани в затвора за детска порнография.

I, Pedophile – The Atlantic

Atlantic стига дори дотам, че да привлече „експерти“, за да узакони заблудата на Голдбърг, че педофилията не е избор и по-скоро е подобна на сексуалната ориентация. Къде сме чували това преди? И също толкова важно – до къде доведе нашето общество? Вече видяхме бързото разширяване на правния смисъл на брака, „пола“ и „пола като социален конструкт“. Следващата буквичка, добавена към LGBTQ, с педофилията ли ще бъде свързана? Ще бъдем ли наричени фанатици, които се противопоставят на наемането на педофили в нашите училища или църкви? Ще има ли закони, опитващи се да забранят терапиите, предназначени да се справят с педофилските пориви? Подигравайте се, ако искате, но не забравяйте, че до преди 10 или 15 години никой не би могъл да си представи, че ще се борим дали мъжете могат да използват женските тоалетни и да се състезават в женските спортове, стига да се „идентифицират“ като жени.

Склонът, по който се спускаме, е реален. Вече го видяхме в действие. Мога да ви обещая следното: CAAP никога, никога, никога няма да се предаде в борбата за защита на нашите деца и семействата ни. Ето защо ви предупреждавам за тази тенденция сега, преди тя да се задържи. Трябва да направим всичко по силите си, за да спрем марша на радикалната левица. Дневният ред на сексуалното разрешително води страната ни по все по-перверзен и опасен път. Трябва да сложим край на това сега. Моля, присъединете се към мен в молитвата за нашата страна, нашата вяра и нашите семейства. Моля, помогнете ни да разпространим вестта и да отворим очите на онези, които искат да отрекат това, което се случва навсякъде около нас. Ние се ангажираме да казваме неудобни истини и да се борим за библейските ценности, независимо от цената. Няма съмнение, че това е много неудобна истина. Но не можем да я пренебрегнем. Трябва да се борим за нашите ценности, за нашата вяра, нашите деца и за душата на нашия народ.

Превел: Христина Айналиева-Кавадиас

ЗА Семейството

ПЕТЪР НИЗАМОВ

Против “Джендър” образованието в училищата

ИЗТОЧНИК ТУК

White cbnnews logo

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук