ПЕТЪР НИЗАМОВ КЪМ КАРБОВСКИ: Въртиопашке, не искаш миграция пък не отразяваш нашите акции на границата !

Ето какъв пост си качи Петър Низамов по повод публикация на Мартин Карбовски, с която зове против миграцията !Постът на Карбовски гласи това:
“Успехи на границата и в емиграционната политика. Току що някой стовари група бежанци от Афганистан на Околовръстното в София. Не говорят друг език освен пащу, миграционните натовариха първо жените и децата в буса, другите чакат, има още 30 човека в нивите.
Благодарете на човека, който твърди, че ви е спасил с Ердоган от миграцията.
Мигрантите бяха с маски, без документи, казаха ми че са минали през Турция.
Спрете миграцията! Ама наистина!
Почерня от полиция, а аз сега ще сложа камери на това място – или оставят крадени коли, или отвличат или правят незаконни сметища, сега тука е емигрантска автогара.
Нема такава държава, пичове!”
А ето как му отговори ПЕТЪР НИЗАМОВ, който стана известен с акциите си на границата и гражданските арести на Турската граница .
Ето какво написа и председателят на организацията, която пази границата ни с доброволци :

Защо не трябва да се доверяваме на Карбовски.

Не питай старило, питай патило !

Аз от опит знам какво ще стане. Сега Карбовски защитава каузата против отнемане на децата и против Стратегията за детето и промените в закона и наредбата.

Как работи неговата система?

Първо защитава, после уж се осъзнава и накрая започва да пише против каузата, като се превръща в силно оръжие на оптсрещната страна. Какъв е ефекта? Хората, които са защитавали нашата кауза и са чели с интерес неговите публикации вече са се превърнали с негова постоянна аудитория. По този начин той групира зрителите за последващите си набези срещу каузата.

Изведнъж той преживява катарзис и “осъзнава” спред мен и според логиката срещу крупни суми от bTV, където уж го гонят, а все се връща. От опит мога да ви кажа, че станете ли врагове с bTV, те няма да ви простят никога. Такива са им позициите и могат да си го позволят. А той все се връща… На бял кон…

Преживявайки това прозрение, той започва да манипулира хората, като ги отвръща от каузата за децата. Започва да им обяснява, че и той е бил заблуден преди, но си отворил очите. Така има огромната възможност да манипулира хора- част от нашата борба като се представя за един от тях. Но осъзнал се вече един от тях…

ЗАЩО СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТАКА.

От личен опит.

Знаете, че първият журналист, който ме снима на границата беше той. После като ме задържаха, ЗАЩОТО организирах отряди за пазене на границата и хората реагираха бурно срещу ареста ми, той продължи да ме, уж защитава, но с половин уста вече. Имаше съвети от рода на : “НЕ давай интервюта.” “Мълчи си и чакай!” и т.н. и т.н.

Разбира се, че не го послушах и не сбърках, защото само месец след това щях да науча какво е то.

След като ме освободиха от домашния арест, той настоя да направим нов епизод от границата. Аз се съгласих. Какво по-добро от това да разпространяваме каузата с цел привличане на повече доброволци.

Направихме интервютата на границата до с. Маточина…

И … Какво стана?

Стана тя каквато стана…

Карбовски тъкмо се беше върнал в bTV и беше направил предването си… “….план”

Един ден ми звъннаха и ми казаха да включа bTV ,че ме давали, ама да не се радвам.

Изгледах го… Видях опита на Карбовски да принизи борбата с мигрантите до някаква палячовщина на някакви вегани дето се мажат с червена боя из центъра на София.

Освен това най-важните части бяха изрязани.

Попитах го какво му става и защо не ми е казал, че ще ме слага в общо предаване с този клоун и дали според него рисокваната борба с мигрантите на границата е равна на някакво извратено шоу в центъра на Столицата.

Отговорът му беше лаконичен. Едва ли не искал да контрастира двете.

Ама какво контрастира, като предаването започва с репликата “Борбата на двама младежи”.

Както и да е.

Преди това имаше приказки от рода на “Каквото и да стане зад теб сме.”

Тогава рабрах точно колко струва този “журналист”.

После запчнаха помиярските изпълнения.

Краде от моите постове, краде мои цитати и ги преписва на други хора или на себе си.

Направи няколко предавания за мои казуси, по които аз съм работил и аз съм връщал децата без въобще да спомене , че съществувам.

Подиграва се с труда ми. Иначе, когато стреляпха по мен- писа, писа , че едва ли не става въпрос за битов опит за убийство.

Не му вярвайте !

Абсолютен продажник !

Никой нямаше да го търпи в bTV , ако не беше такъв.

ПИТАЙ ПАТИЛО, А НЕ СТАРИЛО !

Хамелеон: след рекламата на бежанците в предаването му хамелеон: след рекламата на бежанците в предаването му, карбовски пак кълне миграцията екранна снимка 1522 хамелеон: след рекламата на бежанците в предаването му петър низамов към карбовски: въртиопашке, не искаш миграция пък не отразяваш нашите акции на границата! Bnews хамелеон: след рекламата на бежанците в предаването му

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук