СИМИДЧИЕВ И ШЕЙТАНОВА СЪДИИТЕ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО НИ "ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ" СЕ НАГРАЖДАВАТ ЕДИН ДРУГ с „личен почетен знак първа степен – златен“.

РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА СЕ ЯВЯВА С КОНЦЕПЦИЯ БУКВАЛНО КОПИРАНА ОТ ТАЗИ НА ПРЕДНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ПОЛУЧАВА МАНДАТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД – ПЛОВДИВ.

Симидчиев и Розалия Шейтанова. Та да стане ясно как се управлява съдебна система в България. Назначаваш си послушковци за председатели, които разпределят "важните" дела в съда на "сигурни" съдии, които знаят "правилните" решения. А когато им свършат позволените от закона мандати, не правиш демократична процедура, а номинираш един единствен "благонадежден" кандидат за поста, който "случайно" се оказва най-близкото протеже на предния ... главен прокурор, омбудсман, окръжен председател на съда в Пловдив и т.н.

Та долу ще ви разкажем една гербаджийска приказка с очакван край от един от най-важните ни съдебни окръзи в последните 12 години!

Вижте какво четем в пресата на конюктурата ФОКУС .
Христо Симидчиев, съдия в Окръжен съд в Пловдив, получи отличие „личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда в размер на 1000 лв. от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Наградата е предложена от Розалия Шейтанова – председател на Окръжен съд – Пловдив. Тя се мотивира с дългогодишната работа на Христо Симидчиев в органите на съдебната власт. Юристът започва кариерата си  като следовател в Окръжната следствена служба – Пловдив през 1991 г., а от следващата година до 1998 г. е прокурор в Районна прокуратура – Пловдив. Има над 23 години стаж като съдия, от които 3 години на ръководна длъжност. Магистратът се е доказал като опитен професионалист, боравещ отлично с правната материя, с практиката на висшестоящите инстанции и с Европейското законодателство. Съдия Христо Симидчиев е разглеждал някои от знаковите наказателни дела в Окръжен съд – Пловдив за извършени тежки криминални престъпления. Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет освободи Христо Симидчиев от заеманата длъжност „съдия“ в Окръжен съд – Пловдив поради пенсионирането му. Председателят на съда му връчи и Почетен плакет на Окръжен съд - Пловдив и му пожела здраве и спокойствие от името на всички служители и магистрати.

Но тъкмо Съдия Христо Симидчиев от Окръжен съд - Пловдив и Розалия Шейтанова - председателката на Окръжен съд- Пловдив, за която става дума и как е назначена на поста си в разследването ни, са основни герои на разследването ни "Гнилите ябълки в съдебната система" ,

в публикациите ни: КАК ВСС НАЗНАЧИ РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА С КОПИРАНА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ПЛОВДИВЖЕНАТА НА СЪДИЯ ХРИСТО СИМИДЧИЕВ – В ЛИСТАТА НА БОЙКО В ГЕРБ – ПЛОВДИВ И С ПОДАРЪК ОТ ОБЩИНАТА – 4 КЪЩИСъдията, който нагласяше делата в Асеновград подаде оставка от страх от председателя на Окръжен съд – ПловдивКОЙ ГИ НАЗНАЧИ? ОКРЪЖНИ СЪДИИ ОТ ПЛОВДИВ ПИШАТ ПРИСЪДА С „Е“ (прЕсъда)Христо Симидчиев – съдия от Пловдив не декларирал ресторант? и още много други.

Долу можете да прочетете цялото ни разследване.

Ето как се издигат кариерно съдиите в Окръжен съд - Пловдив !

Магистратът от ОС–Пловдив Христо Симидчиев е съпруг на шефа на Занаятчийска камара Пловдив и председателя на патерицата на ГЕРБ - СДС, Тони Симидчиева.

Преди първите избори тази година изтече информация, че съпругата на Симидчиев пак ще е в списъка на ГЕРБ - СДС в Пловдив.

"Предложиха ми 9-о, 10-о място, но отказах след коментар с нашето ръководство в София", обясни известната "ресторантьорка" от партия ГЕРБ. Симидчиева се оплаква, че няма кой да даде избираемо място в листата на ГЕРБ за човек от СДС, макар сините в Пловдив да имали свои поддръжници. Първите 8 места са "бетонирани" за ГЕРБ. Водач е лидерът Бойко Борисов, втори е Иван Тотев, трети - юристът Радомир Чолаков, четвърти - Вежди Рашидов, а пети - преподавателят от Аграрния университет доц. Стефан Шилев. Шести е кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, седми - Спас Гърневски, а осми - кметът на район "Източен" Иван Стоянов.

Девета след всичките тези "велики" имена в листата на ГЕРБ - Пловдив,

водена от Бойко Борисов,

е жената на съдия Христо Симидчиев - Тони Симидчиева! Горда хотелиерка от преди 89-та година и собствник на един от най-оборотните ресторанти в града, КЪДЕТО ЕДНА ПЪРЛЕНКА Е 8 лева!

А в хотела стаите за нощувка вървят между 100-200 лева/ за стая, но повече за ресторантът можете да прочетет като натиснете ТУК, или по-надолу в статията!

[caption id="attachment_6740" align="aligncenter" width="640"]Христо симидчиев Ухилената Тони Симидчиева[/caption]

През 2020г.

Тони Симидчиева беше избрана за  нов председател на птерицата на ГЕРБ - СДС в Пловдив, която даже няма своя програма, а е приела програмата на ГЕРБ и Бойко Борисов. На градска конференция бв началото на 2020г. на партията пловдивските герберо-седесари избраха ново ръководство, което ще работи, за да възроди авторитета на „синята крепост“ на България. Тони Симидчиева беше водач на листата за общински съветници на патерицата на ГЕРБ - СДС – Пловдив, на местните избори през есента на 2019-а.  Член е на партията под тепетата от дълги години. Тони Симидчиева е председател на Регионална занаятчийска камара-Пловдив и  член на УС на Съвета по туризъм, където "няма" нито един комунист и нито един агент на Държавна сигурност. Иначе госпожата го раздава "синя" ... В екипа на новия председател влизат бивши комунисти като Еньо Енев, Чавдар Марев, Димитър Токмаков, Веселин Стойков и Марин Балтов. Последният по една случайност е шеф на "Съдебна медицина" в Града под "тепетата" и в интернет намираме потресаващи негови изказвания , говорещи за крещяща некомпетентност!

Повече за Марин Балтов можете да прочетете ТУК: Парадокс ! Съдебен лекар Марин Балтов: Счупен нос не е телесна повреда.

Жената на съдия Христо Симидчиев - Тони е и собственик на  хотел- ресторант Одеон, разположен в стария Пловдив!

Защо ли трябва да се учудваме? Висша гербаджийка и съпругът и Христо Симидичев - съдия в окръжен съд -Пловдив държат един от най-скъпарските и известни хотел-ресторанти в Стария Пловдив.

„Днес е хубав ден за българската демокрация, защото обединението вдясно начело с ГЕРБ винаги дава добри резултати.

Днешната подкрепа е логично продължение на рамковото споразумение" ,

категорична бе Тони Симидчиева от ГЕРБ - СДС в Пловдив, когато СДС обяви подкрепата си за Здравко Димитров, кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

[caption id="attachment_6741" align="aligncenter" width="800"]Христо симидчиев Добре ли си похапва жената на съдия Христо Симидчиев?[/caption]  

Четири стари къщи на ул. „Стръмна” бяха ремонтирани от Община Пловдив и ПОДАРЕНИ на Тони Симидчиева, т.е. на председателстваната от нея Регионалната занаятчийска камара.

В тях работят 14 майстори - от текстил до хайдушки оръжия и стъкло.

Съдържание :

Тони Симидчиева е председател на камарата.

Тя обясни какво още може да се направи, за да не пустеят и възрожденските здания.

И това нещо според нея е:

Идеята беше, ако е възможно, децата в час на класния да събират някаква сумичка и да посещават улицата на майсторите.

А не е ли това върха на наглостта, децата да и плащат, а тя да си строи ресторанти в Стария Пловдив? Освен това жената е с 45 години стаж в ресторантьорството, или

Тони Симидчиева е започнала частен бизнес , както бащата на Илия Павлов още преди 89-та година "без" да е била членка на БКП.

Не е ли тя поредния номенклатурен агент или партиен секретар, с овча кожа, който се облажи като смени цвета след 89-та? Същите внедрени агенти на БКП и Държавна сигурност, които разцепиха СДС през 1992г.? 

УКРИВА ЛИ ДАНЪЦИ СЪДИЯ ХРИСТО СИМИДЧИЕВ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД?

Той е един от случаите, при които нашите служители са установили, че има сериозно разминаване по получени доходи и разходи за живот,

каза изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.

А защо съдия Христо Симидичев не е декларирал собствеността си в ресторант "Одеон" като семейна имуществена общност?

Като натиснете ТУК можете да прочетет задължителната за всички магистрати декларация за имуществото за 2020г. Ето какво е декларирал Христо Симидчиев през 2020г., сами можете да прецените дали е укрил данъци или не... [caption id="attachment_6751" align="aligncenter" width="1045"]Христо симидчиев Годишен отчет на фирмата на Симидчиеви[/caption]

Защо магистратът Христо Симидчиев не е декларирал, обаче дяловото му участие като семейна имуществена общност в "ЕЛХАТОН - 3" ЕООД, което е учредено по време на брака му с Тони Симидчиева - съпруга на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ, и съответно е част от неговата собственост?

[caption id="attachment_6752" align="aligncenter" width="477"]Христо симидчиев Елхатон-3 ЕООД[/caption] Ресторант-хотелът беше награден от БХРА на стилна церемония в „София Хотел Балкан” и беше наречен пловдивското бижу – „Одеон”. [caption id="attachment_6750" align="aligncenter" width="338"]Христо симидчиев Симидчиева[/caption]

Но от къде имат толкова много пари семейство Симидчиеви за да разполагат с такова "бижу" на центъра на Пловдив, или вероятно това може да е станало срещу някоя забранена услуга, извършена от пловдивският съдия Христо Симидчиев? Или от съпругата му от висшите ешалони на ГЕРБ?

Отговорът оставяме на Вас!

Съдия Христо Симидчиев от Окръжен съд Пловдив и  шефката на Басейнова дирекция в Пловдив Атанаска Тунтова /ГЕРБ/ са сред 11-те висши държавни служители под прицела на данъчните през 2014г., когато ГЕРБ падна от власт за първи път.

Съмненията са за укриване на доходи и нарушения в периода 2010-2011 г.,  съобщава тогава бТВ. Симидчиев е обект на акцията на НАП заради 12 700 лева, които е пропуснал да декларира за данъчно облагане.

Данъчните проверяват 11 висши държавни служители, сред които и един заместник министър. Съмненията са за укриване на доходи и злоупотреби за милиони. Обект на поредната данъчна акция, освен действащ заместник-министър, е и кмет, председатели на общински съвети и съдии. Съмненията са за нарушения в периода 2010-2011 г.

"За започването на данъчната ревизия обикновено трябва да има данни, че някой живее по-добре, отколкото официално декларирания доход би му позволил. Така е и в този случай."

Сред ревизираните е пловдивският съдия Христо Симидчиев, който е пропуснал да декларира близо 13 хиляди лева за данъчно облагане. Разминаване е открито и при бившия председател на Общинския съвет на Котел Веселина Камбурова и при кандидата за кмета на Генерал Тошево Георги Георгиев. Рекордът обаче се държи от чиновник с малко по-нисък ранг – екс главния секретар на община Червен бряг Николай Недков, който според данъчните е укрил милион и 850 хиляди лева, които в последствие са му обложени със законовата лихва от 10%. Потърсихме господин Недков по телефона, но той отказа коментар. „След приключване на тези ревизии, ако има укрити данъци има регламент, по който ние уведомяваме прокуратурата и те предприемат съответните действия”, каза Красимир Стефанов. Засега не е ясно кой е действащият заместник-министър, тъй като той все още се проверява. Липса името и на един заместник-областен управител, който също е на прицел данъчните. От Сметната палата обещаха и още проверки, заради изборите 2 в 1 миналата есен. „Близо 1700 участници има, които трябва да проверим и те подлежат на наказания, ако са нарушили”, каза председателят на Сметната палата Валери Димитров.

По сигнал на Сметната палата данъчните тогава са започнали нова проверка на 167 висши държавни чиновници.

Въпросът е дали новата власт в лицето на "Продължаваме промяната" ще приложи закона и за богопомазаните в предните 12 години, или ще продължи уродливата практика на бившите управляващи.

Още повече, че такава проверка е била спряна спрямо Христо Симидчиев след връщането на Борисов на власт през 2014г.

[gallery size="medium" ids="6747,6748,6749"]

Надолу продължава разследването ни с разкритията за шуробаджанашките връзки на върха в съдебен окръг - Пловдив.

Не спирайте да четете, защото надолу става ясно как съпруг и съпруга от Асеновград - Иван Шейтанови Розалия Шейтанова, по времето на ГЕРБ превземат председателските места в Окръжен съд- Пловдив и Районен съд - Асеновград - най-голмият районен съд в съдебен окръг - Пловдив.

Освен това става ясно и на какво ново е "грамотността" на магистрата...

„ПРеСЪДА“ НАПИСА ПЛОВДИВСКИ СЪДИЯ РАЗПРЕДЕЛЯЛ ДЕЛАТА 10 ГОДИНИ, СТАНА ЗА СМЯХ И СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ

Което също е доста интересно е, че в Окръжен съд- Пловдив правораздават с прЕсъди (с „е“) , например решение на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ,СИЛВИЯ ЦАНКОВА, ЕКАТЕРИНА РОГЛЕКОВА, от Окръжен съд-Пловдив, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК! Екатерина Роглекова стана известна с тпва, че оправда Цветан Цветанов през далечната още 2013г., когато още само разяределяше делата в Районен съд-Пловдив от 2011г. ( десет години)…

Вижте тук

Със заповед №749 от 16.08.2011г. на Председателя на РС Пловдив , считано от 15.08.2011г. на Екатерина Роглекова -заместник на административиния ръководител е възложено извършване на разпределението на делата между съдиите -докладчици чрез използване на програмния продукт за случайно разпределение”Law choice”. ОЧАКВАЙТЕ ЦЯЛОТО НИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА АСЕНОВГРАДСКОТО СЕМЕЙСТВО… Пардон, за Пловдивския окръжен съд.

КОЙ НА КОЙ Е ЛОБИ В ПЛОВДИВСКИЯ СЪД – ЕКАТЕРИНА РОГЛЕКОВА – ОКРЪЖЕН СЪД

Което също е доста интересно е, че в Окръжен съд- Пловдив правораздават с прЕсъди (с „е“) , например решение на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ,СИЛВИЯ ЦАНКОВА, ЕКАТЕРИНА РОГЛЕКОВА, от Окръжен съд-Пловдив, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК! Екатерина Роглекова стана известна с тпва, че оправда Цветан Цветанов през далечната още 2013г., когато още само разяределяше делата в Районен съд-Пловдив от 2011г. ( десет години)…

Вижте тук

ОБОБЩЕНИЕ:

Съдия Екатерина Роглекова е назначена за зам. председател и да разпределя делата на принципа на „случайното разпределение на делата“от Веселин Хаджиев – тогава председател на Районен съд Пловдив.

Същата тя оправдавата Цветан Цветанов по първото му дело, а на втора инстанция е оправдан от същия този Веселин Хаджиев, който вече е председател на Окръжен съд в Пловдив през 2014г. После същият той я предлага за повишение на същата длъжност (да разпределя делата) в по-горния съд – Окръжен съд – Пловдив, но ВСС отказва по времето на кабинета Орешарски. После сестрата на Екатерина Роглекова оправдава Цветан Цветанов по второто му дело. А Веселин Хаджиев изкарва два мандата като председател на Окръжен съд в града под тепетата. Когато трябва да се избира нов председател на Окръжен съд в Пловдив, се явяват само той и настоящата председателка на съда – Розалия Шейтанова.

РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА СЕ ЯВЯВА С КОНЦЕПЦИЯ БУКВАЛНО КОПИРАНА ОТ НЕГОВАТА И ПОЛУЧАВА МАНДАТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД – ПЛОВДИВ.

[caption id="attachment_7011" align="alignnone" width="242"]Съдия розалия шейтанова съдия розалия шейтанова[/caption]
Съдия Розалия Шетанова

Т.Е. ДВАМАТА ЕДИНСТВЕНИ КАНДИДАТИ СЕ ЯВЯВАТ НА КОНКУРСА С ЕДНА И СЪЩА КОПИРАНА КОНЦЕПЦИЯ И ВЕСЕЛИН ХАДЖИЕВ СЕ ОТКАЗВА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ. Вижте подробности ТУК!

Този сценарий май ни е познат от назначението на Гешев за главен прокурор след мандатите на Цацаров, когато цацаров по абсолютно същия начин си назначи наследника без да допуснат нито един друг кандидат за поста.

НА КОЙ СА ХОРА И ОТ КОЙ ДА СЕ УЧАТ… НА ГЕРБ? НА ЦАЦАТА?

РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА е съпруга на ИВАН ШЕЙТАНОВ – председателя на най-големия районен съд след пловдивския в съдебния окръг – АСЕНОВГРАДСКИЯ РАЙОНЕН СЪД.
[caption id="attachment_7013" align="alignnone" width="723"]Съдия иван шейтанов съдия Иван Шейтанов[/caption]
Съдия иван шейтанов

Кой е съдия Иван Шейтанов четете нашето разследване на : Съдия Иван Шейтанов си нагласял на себе си поръчковите дела в Асеновград докато е председател?

А КОЯ Е СЪПРУГАТА МУ – РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА – ПРЕДСЕДАТЕЛ В МОМЕНТА НА ОКРЪЖЕН СЪД-ПЛОВДИВ, ЧЕТЕТЕ НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА : КАК С ПРЕПИСВАНЕ СЕ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ПЛОВДИВ

Това е драги ми читатели, днес съдебната ни система, където би трябвало да има хиляди НЕЗАВИСИМИ един от друг съдии се командва от шепа разбойници, които си разпределят на удобни съдии „важните“ за тях дела.

За целта председателите и зам. председателите на съдилищата трябва да са сигурни и благонадеждни техни хора!

За да не попаднат делата в „несигурни“ ръце…

Подробносто относно връзките на съдийката:

Със заповед №749 от 16.08.2011г. на Председателя на РС Пловдив , считано от 15.08.2011г. на Екатерина Роглекова -заместник на административиния ръководител е възложено извършване на разпределението на делата между съдиите -докладчици чрез използване на програмния продукт за случайно разпределение”Law choice”. Т.е. г-жа Роглекова, която, между другото отделя доста пари за платичен тунинг, е разпределяла делата от 2011г. като зам-председател на Район съд в Пловдив, като е назначена на това място от бившия председател на Окръжен съд – Пловдив по времето на кабинета Борисов 1.
От този пост, по предложение на същия този председател на ОС-Пловдив – Веселин Хаджиев, тя е трябвало да отскочи на същата позиция в по-горния съд – Окръжния.
Повече за него можете да четет в статията ни: КАК С ПРЕПИСВАНЕ СЕ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ПЛОВДИВ 23 Юли 2014, Висшият Съдебен Съвет току-що е отказал Екатерина Роглекова да стане зам-председател и да разпределя делата на Окръжен съд – Пловдив. Тогава тя получава тази номинация почти веднага след като оправда Цветан Цветанов в Район съд – Пловдив. Само, че ако си спомняте, тогава ГЕРБ не бяха на власт. Може би за това тя не разпределя делата на Окръжен съд Пловдив още от тогава. Дебатът във ВСС, при който отказаха да сложат Роглекова на пост, на който да разпределя всички дела в ОС-Пловдив, видимо изнерви Ясен Тодоров, който заяви, че съдия Роглекова няма „никакъв негатив в биографията си“, което е силно преувеличено и „Силно се надявам този спор, който направихте, да не е свързан с решение на съдия Роглекова по конкретно дело“, заяви Тодоров, след което Калпакчиев го попита кое решение има предвид. Тодоров обаче не отговори дали визира делото срещу Цветанов, а каза само „всички знаем“. Същият този Ясен Тодоров, за който се говори, че е човек на ГЕРБ и Пеевски, след мандата му във ВСС веднага беше повишен в Национална следствена служба.
Симидчиев
Същият този ясен тодоров, за който се говори, че е човек на герб и пеевски, след мандата му във всс веднага беше повишен в национална следствена служба.
[caption id="" align="alignnone" width="300"]Симидчиев роглекова ВСС отказа ръководен пост в Окръжен съд-Пловдив на съдийката, която оправда Цветанов[/caption]
Съдия Екатерина Роглекова.
След остър спор по време на днешното си заседание Висшият съдебен съвет (ВСС) отказа да назначи съдия Екатерина Роглекова за зам.-председател на Окръжния съд в Пловдив. В момента съдия Роглекова е зам.-председател на Пловдивския районен съд, тя стана особено известна след като оправда бившия вътрешен министър Цветан Цветанов по делото за клевета, което съдия Мирослава Тодорова заведе срещу него. Предложението за назначаване на Роглекова е на председателя на ОС-Пловдив Веселин Хаджиев, който допреди година бе шеф именно на Районния съд в Пловдив. Той днес предложи двама свои заместници – Роглекова и другия зам.-председател на РС-Пловдив Недялка Свиркова, но ВСС отхвърли и двете предложения. Предложението на председателя на ОС-Пловдив така и не бе одобрено, като 11 от членовете на съвета гласуваха „против“, 9 бяха „за“ и 2 се въздържаха.

ДАЛИ РОГЛЕКОВА НЕ Е ЛОБИ НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ?

ДРУГ ИНТЕРЕСЕН ФАКТ Е, ЧЕ ….

ТЯ Е ДАЛА НА ЦАЦАРОВ ДОСТЪП ДО ДОКУМЕНТИТЕ ПО ДЕЛОТО СРЕЩУ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ (когато беше още в ГЕРБ), което е абсурдно съдия, който уж трябва да е независим, да обсъжда дело с обвинител № 1 в държавата, който е и страна по него.

Най-странното е, че ВСС не намира нищо лошо в това! Защо ли? Еми те си я назначиха да им разпределя делата във втория най-голям район в България, а после и в целия окръг. По време на задължителното изслушването на Цацаров пред ВСС точно преди гласуването на кандидатурата му за главен прокурор, той признава и още нещо смущаващо. Казва, че е изискал и прочел дело, което е разпределено на друг пловдивски съдия в друг съд. Става въпрос за тъжбата за клевета, заведена от бившия председател на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова срещу Цветан Цветанов. Искът е отхвърлен от заместник-председателя на Районен съд – Пловдив Екатерина Роглекова. Цацаров признава, че чете чужди дела в отговор на въпрос на члена на ВСС Калин Калпакчиев: „Прочел съм го (делото – б.а.), помолих председателя на Районния съд (Веселин Хаджиев – бел.ред.) да ми го представи. Най-малкото заради съществения медиен и обществен интерес. Прочитането е било преди да е определен съдията-докладчик. От там насетне той е работил повече от самостоятелно“. От думите на Цацаров се разбира, че като шеф на по-висшата съдебна инстанция, той изисква конкретно дело „колегиално“, но без да има такава обичайна практика в съда. Взимайки го преди да е разпределено на съдия, той променя поредността на постъпващите дела и така се намесва в случайно разпределение. И оказва влияние върху последвалия избор на съдия. Признанието още тогава води до сериозни притеснения. Първо, че Цацаров проявява интерес към чужди дела, без да му е в работата и дори без да са стигнали до неговия съд. Той може да приложи този подход много по-лесно като главен прокурор, защото има власт над всички прокурори. Вторият притеснителен факт е, че Цацаров проявява интерес по делото срещу действащия вицепремиер Цветанов, който първи го подкрепя в кампанията му за главен прокурор. Няколко месеца по-късно съдия Роглекова оправдава Цветанов с аргумент, че той изразява мнението си като редови гражданин. През юли 2013 г. тя става началник на Пловдивския районен съд. Към този момента Цацаров има удобно мнозинство от верни хора във ВСС и може да кадрува в цялата съдебна система.

ДОСТА ИНТЕРЕСЕН ФАКТ Е, ЧЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ Е ОПРАВДАН НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ОТ РОГЛЕКОВА, А НА ВТОРА – ОТ СЕСТРА Й, КОЯТО ПЪК Е ГЛЕДАЛА ДЕЛОТО ЗА ТРАФЕДИЯТА В „ИНДИГО“, КЪДЕТО ПОЧИНАХА ДЕЦА, А НАКАЗАНИЯТА БЯХА МЕКО КАЗАНО СМЕШНИ !!!

Екатерина Роглекова, която в крайна сметка след връщането на Борисов на бял кон през 2014г., вече отговаря за „случайното“ разпределение на делата в наказателно отделение и те да попадат само на „сигурни“ и „благонадеждни“ техни съдии за тяхните хора.

Съдия екатерина роглекова симидчиев
Съдия екатерина роглекова
Симидчиев роглекова
Роглекова
Екатерина Роглекова преди и след пластиката.

Тя е била в състава на съда, който оправдава Цветанов на първа инстанция. 

Екатерина Роглекова е сестра на съдийката от ВКС – Надежда Трифонова , която освободи окончателно австралийския убиец Джок Полфрийман, убил момче в центъра на София с нож. 

Тя е и съдийката , която протакаше делото „Индиго“, където починаха 11 деца,  аобвиняпеми бяха собственици на заведения в София. В крайна сметка нямаше наказани за тази огромна трагедия. Защо ли? Долу ще ви напомним за случая ИНДИГО.

Тя оправдава и убийците на екс-премиера Андрей Луканов !

Съдия надежда трифонова
Съдия надежда трифонова -е сестра на роглекова

ПРЕЗ 2012Г. – ЕКАТЕРИНА РОГЛЕКОВА ПОЛЗВАЛА ПРАКТИКА НА ЕСПЧ В ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИНА ЦВЕТАНОВ СЪДИЯ ЕКАТЕРИНА РОГЛЕКОВА ПРИЛОЖИЛА „ГРАМАТИЧЕСКИ И СМИСЛОВ АНАЛИЗ“, ЗА ДА ОНЕВИНИ МВР ШЕФА

Ето какво пишат тогава медиите :

Пловдивският районен съд (ПРС) е дублирал практиката на Европейския съд за правата на човека в Страсбург (ЕСПЧ), за да оправдае вътрешния министър Цветан Цветанов по делото за клевета, заведено от бившия председател на Съюза на съдиите в България (ССБ) Мирослава Тодорова. Това става ясно от мотивите към присъдата, произнесена през октомври, публикувани в интернет в четвъртък вечерта. Зам.-ръководителят на ПРС Екатерина Роглекова цитира решения по шест дела, разгледани от европейските магистрати, като обаче пропуска да отбележи, че всички те са в защита на журналисти и граждани и правото им да критикуват публични личности и представители на властта, какъвто в случая се явява самият Цветанов. Въпреки това пловдивският съд възприема вътрешния министър изцяло в качеството му на гражданин и препраща изказването му от януари т.г., че като съдия Тодорова работи в услуга на организираната престъпност, към човешкото му право свободно да изразява мнението си. И е категоричен, че думите на Цветанов не могат да се схващат като твърдение, макар че точно така бяха отразявани в публичното пространство месеци наред. „По отношение на клеветата, най-важният критерий за преценка е доколко конкретното изразяване на факти и мнение е обществено значимо и необходимо в контекста на обществения дебат срещу това, дали то се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго, защитими по чл. 4, ал. 2 и чл. 32, ал. 1, изр. 2 от Конституцията на РБ, като се разширяват границите на приемливата критика по отношение на обществени фигури, при справедлив баланс между интересите на общността и интересите на индивида. Именно в тази насока са и решенията на ЕСПЧ при проверка за съответност с оглед изнесените факти, без да се престъпват наложените граници за защита репутацията на другите. Той (ЕСПЧ – бел.ред.) е презюмирал, че приемайки една публична роля, обществените личности се отказват в известна степен от закрилата, предвидена в § 2 на чл. 10 на Конвенцията (за правата на човека и основните свободи – бел.ред.)“, разсъждава Роглекова. Изводите ѝ недвусмислено показват, че тя превратно анализира практиката на европейските магистрати, която се отнася единствено към незащитените от публични държавни постове журналисти и граждани, които си позволяват остри коментари спрямо личности, „облечени“ във власт, коментираха юристи пред Mediapool. Ироничното в случая е, че точно пловдивските съдилища търпят сериозни критики за множеството си решения, които след години стават причина за осъждането на България в Страсбург. Освен това са известни с огромния процент осъдителни присъди, които постановяват по наказателни дела. Така процесът, заведен от Тодорова срещу Цветанов накрая се оказа изключително рядък пример за способността на пловдивските магистрати да правораздават по европейските стандарти, зачитайки напълно човешките права на подсъдимия. Тълкувайки обаче доста свойски практиката на ЕСПЧ. До делото срещу силовия министър се стигна след две негови интервюта от началото на годината пред в. „24 часа“ и бТВ, в които той директно внушаваше за нейни евентуални връзки с мафията, тъй като забавяла мотиви по поредната осъдителната присъда на рецидивиста Васил Маникатов. В първото си интервю от 23 януари Цветанов бе цитиран в заглавието на „24 часа“ – „Найголемият ни критик бави дело срещу мафията“ и в подзаглавие – „Дали съдия Мирослава Тодорова не обслужва организираната престъпност“. „Следва да се отбележи, че както заглавието, така и подзаглавието не са съставени от подсъдимия, нито видно от изложеното по-горе, в тях се цитират дословно негови твърдения. Описаните фрази не се и инкриминират от частната тъжителка. Логическо следствие на обсъдените изявления на подсъдимия Цветанов в интервюто му във вестник „24 часа“ на 23.01.2012 г., но и най-вече на цитираните заглавие и подзаглавие на журналистическия труд, са и въпросите на водещата г-жа Ани Цолова на 24.01.2012 г. към министъра на вътрешните работи: „…Скандал с шефката на Съюза на съдиите – Мирослава Тодорова… Вие я обвинихте, че покровителства, едва ли не, престъпността, организираната престъпност…“, а после и „…мафията“, пише в мотивите си зам.-шефката на Пловдивския районен съд. На този въпрос на водещата на бТВ ден след първото интервю, министърът отговаря категорично: „Абсолютно, абсолютно! Има подходи, които се прилагат в съдебната система от подобни съдии, които са всъщност в услуга не на обществото, не на хората, които плащат данъците за издръжката на тази съдебна систем а, а които покровителстват организираната престъпност“. Това обаче според съдия Роглекова е израз на правото на всеки гражданин свободно да се изразява, а в случая и да критикува наболели за обществото проблеми и публични фигури, каквато за пловдивския съд несъмнено в по-голяма степен се явява Мирослава Тодорова. „И така – при направения граматически и смислов анализ на инкриминираните реплики на министър Цветанов, съдът намира, че в тях не се съдържа твърдение, че частната тъжителка „покровителства организираната престъпност“, или че е „член на същата“, или каквото и да е излагане на конкретни, но и НЕВЕРНИ факти, които да могат да бъдат квалифицирани като изрично разгласяване на НЕИСТИНСКО позорно обстоятелство. Коментарите на подсъдимия, направени на 24.01.2012 г. в сутрешния блок на бТВ, обсъдени в светлината на предходното интервю на министъра на вътрешните работи от 23.01.2012 г., са изразяване на негативна оценка, отправяне на остра критика от същия, в качеството му на вицепремиер и министър на вътрешните работи, спрямо работата на Мирослава Тодорова като съдия и дейността ѝ като председател на съюза на съдиите“, констатира още пловдивският съд…В подкрепа на тези аргументи подробно се посочват и данни за забавените от бившата шефка на ССБ дела, станали повод за множеството публични атаки на Цветанов срещу нея, които в продължение на месеци бяха отразявани от всички български медии. „Повереникът на тъжителката Тодорова – адвокат Доковска, направи пространен анализ в пледоарията си на НОХД № С 328/2008г. по описа на СГС, по което един от подсъдимите е Маникатов, като обсъждайки как и по какъв начин Васил Маникатов е излежавал предходните си присъди, докато е траел съдебният процес пред състава, председателстван от Тодорова, направи извод, че същият е „толериран от изпълнителната власт и прокуратурата“. Адв. Доковска акцентира и върху наложеното тежко наказание на Маникатов от страна на съдебния състав, за да защити тезата, че същият не е бил покровителстван от Тодорова. В случая тези доводи нямат каквото и да е отношение по съществото на делото, тъй като подсъдимият Цветанов не е коментирал и не е правил изявления по тази тема – нито за хода на процеса, нито за присъдата или начина на изтърпяване на наказанието от Маникатов. Всъщност министър Цветанов е отправил сериозна критика към неизготвянето на мотивите по цитираното дело – този процес е отнел повече от 2 години и 5 месеца, което, съчетано с останалите забавени мотиви по дела от тъжителката Тодорова, според личната му оценка е подход, навеждащ или на професионална небрежност, или е в услуга на организираната престъпност“, разяснява Роглекова очевидно неразбираемият за голяма част от аудиторията дискурс на силовия вицепремиер. Решението на ПРС не е окончателно и ще бъде обжалвано от Тодорова пред Пловдивския окръжен съд, чийто председател е фаворитът на Цветанов и премиера Бойко Борисов за главен прокурор Сотир Цацаров…

А в Окръжен съд – Пловдив бива оправдан от същия този Веселин Хаджиев, за който говорим в статията. Не е ли странно – на първа инстанция оправдан от Екатерина Роглекова – тогава зам-председател на Районен съд – Пловдив, а на втора инстанция от Веселин Хаджиев – Председател на Окръжния съд в града на Тепетата, чиято наследница – Розалия Шейтанова (също протеже на Пеевски, Цветанов и ГЕРБ) е изключително близка с първата съдийка.

Не е ли странно как тези председатели и зам-председатели, които реално разпределят делата на отделните съдии. Как , аджаба, все на тях се падат да гледат знаковите дела, когато някой задължително трябва да се оправдае- техен човек (или казано на прост език – оправи, опраска) или да се накаже – техен враг.

Случайно или не , след като оправда Цветан Цветанов, съдия Екатерина Роглекова беше повишена в Окръжен съд, където играе опасно близо с Хаджиев, Славка Димитрова ( шеф на наказателното отделение ) и Роазлия Шейтанова (Председател на съда) …

Както казахме по-горе, ще ви припомним кой беше случаят ИНДИГО, който потули сестрата на Екатерина Роглекова.

ДЕЛОТО ЗА ТРАГЕДИЯТА В ИНДИГО ПАК ОТЕЧЕ

18. юни 2005
Делото за трагедията пред дискотека Индиго е един ярък пример за бързото и ефективно съдебно производство у нас. Драмата, при която загинаха 7 деца, а други 12 бяха ранени, се разигра на 21 декември 2001 г., а процесът все още не е започнал на първа инстанция, защото папките с материалите продължават да се подмятат между съда и прокуратурата. В четвъртък (9 юни) Софийският градски съд отново не даде ход на делото Индиго, тъй като не се появи адвокатът на единия от подсъдимите Цвятко Барчовски, бивш шеф на Комитета на младежта, физическото възпитание и спорта (КМФВС). Защитникът му Пенка Копринкова заболяла внезапно и се наложило да се лекува в чужбина. Преди да отпътува, тя преупълномощила свой колега, който да защитава Барчовски, но бившият шеф на КМФВС категорично отказал да се занимава с друг адвокат и поради тази причина съдия Надежда Трифонова отложи делото чак за 1 декември.Подсъдими по делото за трагедията в Индиго са шестима души – охранителите Анри Силаги и Георги Василев, собственикът на заведението Красимир Илиев, управителят Ангел Николов, главният архитект на столицата Стоян Янев и Цвятко Барчовски. Първите четирима са обвинени за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от едно лице, а Янев трябва да отговаря, че е разрешил изграждането на дискотеката като временен обект. Колкото до Барчовски, той трябва да бъде съден за престъпление по служба, защото през 1999 г. е отдал стадион Юнак (който е публична държавна собственост) под наем в нарушение на Закона за младежта и спорта и на Закона за държавната собственост.По принцип делото в Софийския градски съд (СГС) трябваше да започне на 16 юли 2003 г., но поради куп процесуални недоразумения това не се случи. Проблемите тръгнаха от 15-годишната Александра, едно от пострадалите деца пред дискотеката, която поиска да бъде конституирана като частен обвинител в процеса. Съдия Бисер Троянов обаче отхвърли това искане с мотива, че според последните (тогава) поправки в Наказателнопроцесуалния кодекс (НПК) момичето трябва да заведе отделно дело за нанесените му телесни повреди. Софийският апелативен съд (САС) потвърди определението на Бисер Троянов, но по-късно Върховният касационен съд (ВКС) постанови, че Александра трябва да бъде конституирана като частен обвинител по делото в СГС.Големият резултат от цялата тази история е, че след решението на ВКС Бисер Троянов си направи отвод и делото бе поето от съдия Надежда Трифонова. След като прочете абсолютно всички материали обаче, тя установи, че прокуратурата е допуснала процесуални нарушения и през октомври 2004 г. върна делото за отстраняване на нередовностите. Месец по-късно Софийската градска прокуратура (СГП) отново внесе делото в съда, но… без да е променила дори едно изречение в обвинителния акт. Обвинителният акт отговаря на изискванията на закона и обвинителната теза ще се отстоява в рамките на изложените в обвинителния акт факти и обстоятелства. Установените от съдията докладчик нарушения не са отстранени не поради процесуален пропуск, а поради вътрешното убеждение на представителите на обвинението, се казва в писмото, с което СГП обясни на съдия Трифонова защо указанията й не са изпълнени. Тази депеша вбеси съдия Трифонова. Тя публично се закле, че повече няма да връща делото – за да не я обвинят в отказ от правосъдие, но… не успя да стори нищо друго. И по вина на адвокат Пенка Копринкова, която за втори път (след 10 март 2005 г.) си намира основателна причина, за да не се появи в съдебната зала.
ОБОБЩЕНИЕ: Съдия Екатерина Роглекова е назначена за зам. председател и да разпределя делата на принципа на „случайното разпределение на делата“от Веселин Хаджиев – тогава председател на Районен съд Пловдив. Същата тя оправдавата Цветан Цветанов по първото му дело, а на втора инстанция е оправдан от същия този Веселин Хаджиев, който вече е председател на Окръжен съд в Пловдив през 2014г. После същият той я предлага за повишение на същата длъжност (да разпределя делата) в по-горния съд – Окръжен съд – Пловдив, но ВСС отказва по времето на кабинета Орешарски. После сестрата на Екатерина Роглекова оправдава Цветан Цветанов по второто му дело. А Веселин Хаджиев изкарва два мандата като председател на Окръжен съд в града под тепетата. Когато трябва да се избира нов председател на Окръжен съд в Пловдив, се явяват само той и настоящата председателка на съда – Розалия Шейтанова.

РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА СЕ ЯВЯВА С КОНЦЕПЦИЯ БУКВАЛНО КОПИРАНА ОТ НЕГОВАТА И ПОЛУЧАВА МАНДАТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД – ПЛОВДИВ.

[caption id="attachment_7011" align="alignnone" width="242"]Розалия шейтанова Розалия Шейтанова[/caption]
Съдия Розалия Шетанова

Т.Е. ДВАМАТА ЕДИНСТВЕНИ КАНДИДАТИ СЕ ЯВЯВАТ НА КОНКУРСА С ЕДНА И СЪЩА КОПИРАНА КОНЦЕПЦИЯ И ВЕСЕЛИН ХАДЖИЕВ СЕ ОТКАЗВА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ. Вижте подробности ТУК!

Този сценарий май ни е познат от назначението на Гешев за главен прокурор след мандатите на Цацаров, когато цацаров по абсолютно същия начин си назначи наследника без да допуснат нито един друг кандидат за поста.

НА КОЙ СА ХОРА И ОТ КОЙ ДА СЕ УЧАТ… НА ГЕРБ? НА ЦАЦАТА?

РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА е съпруга на ИВАН ШЕЙТАНОВ – председателя на най-големия районен съд след пловдивския в съдебния окръг – АСЕНОВГРАДСКИЯ РАЙОНЕН СЪД.
[caption id="attachment_7013" align="alignnone" width="699"]Иван шейтанов Иван Шейтанов[/caption]
Съдия иван шейтанов

Кой е съдия Иван Шейтанов четете нашето разследване на : Съдия Иван Шейтанов си нагласял на себе си поръчковите дела в Асеновград докато е председател?

А КОЯ Е СЪПРУГАТА МУ – РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА – ПРЕДСЕДАТЕЛ В МОМЕНТА НА ОКРЪЖЕН СЪД-ПЛОВДИВ, ЧЕТЕТЕ НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА : КАК С ПРЕПИСВАНЕ СЕ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ПЛОВДИВ

Това е драги ми читатели, днес съдебната ни система, където би трябвало да има хиляди НЕЗАВИСИМИ един от друг съдии се командва от шепа разбойници, които си разпределят на удобни съдии „важните“ за тях дела.

За целта председателите и зам. председателите на съдилищата трябва да са сигурни и благонадеждни техни хора!

За да не попаднат делата в „несигурни“ ръце…

ОЧАКВАЙТЕ ЦЯЛОТО НИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА АСЕНОВГРАДСКОТО СЕМЕЙСТВО… Пардон, за Пловдивския окръжен съд.

Кой е Доктор Марин Балтов от ГЕРБ-СДС- Пловдив?

Доктор Марин Балтов, който скоро се жалваше по БТВ, че не му били изплатени възнагражденията за експертизи, направени към МВР се оказа, че има доста оскъдни знания по медицина. Натъкваме се на една негова експертиза . В нея постраделият е бил бит и му е бил смачкан носа, за което е получил контузия и отток на носа. Според всеки експерт една фрактура или фисура на носа означава средна телесна повреда , обаче за д-р Балтов това не е дори лека телесна повреда. Нещо повече оттоците на носа и контузиите по него са причинили на нашия герой само лека болка и никакво разстройство на здравето. Сега възниква въпроса къде завършват тези експерти. Въз основа на такива заключения се издават присъди в съдилищата и се променят съдби. В Сряда започва делото срещу Низамов за постановката на БТВ в Асеновград Същият се оказа и с едно солидно състояние за "беден" съдебен лекар, за какъвто се представяше пред БТВ. Симидчиев Симидчиев Симидчиев Сорос се радва, че има такива „патриоти“ като Валери Симеонов Най-инетерсното е , че това заключение е по дело срещу оператор на БТВ. С ердна дума това заключение спасява служител на телвизията, която го представяше като жалващ се излъган експерт, на който не му били платили. Наглостта му стига до там, че да казва, че щял да ходи да освидетелства само смъртни случаи. А живите - кучета ги яли. Така е. Забравпт си хипократовата клетва, забравят си какво са учили в учебниците , стига да им хвърлят по някой лев. Скоро "Български юридически комитет" разкри чрез Петър Низамов и адв. Николов схема между определени състави на Варненския съд и определени експерти , отговорни за множество 'раздавания" на родителски права на откровени педофили. Разкритието разтърси съдийските среди и тези на вещите лица. МУТРИ ЛИ СА БУРГАСКИТЕ ПОЛИЦАИ ? БИЯТ НАРОДА И ПИЯТ С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Симидчиев и шейтанова съдиите от разследването ни "гнилите ябълки" се награждават един друг с „личен почетен знак първа степен – златен“ симидчиев и шейтанова съдиите от разследването ни "гнилите ябълки" се награждават един друг с „личен почетен знак първа степен – златен“ екранна снимка 72 симидчиев и шейтанова съдиите от разследването ни "гнилите ябълки" се награждават един друг с „личен почетен знак първа степен – златен“ симидчиев, съпруг на видна гербаджийка, награден от розалия шейтанова,която стана председател на окръжен съд – пловдив с преписана концепция bnews симидчиев и шейтанова съдиите от разследването ни "гнилите ябълки" се награждават един друг с „личен почетен знак първа степен – златен“ Дано след проверката, която предстои в УМБАЛ- Свети Георги по вина на д-р Балтов не се открият подобни гнусни практики както във Варна.    

   
 

„ПРеСЪДА“ НАПИСА ПЛОВДИВСКИ СЪДИЯ РАЗПРЕДЕЛЯЛ ДЕЛАТА 10 ГОДИНИ, СТАНА ЗА СМЯХ И СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ

Което също е доста интересно е, че в Окръжен съд- Пловдив правораздават с прЕсъди (с „е“) , например решение на ХРИСТО СИМИДЧИЕВ,СИЛВИЯ ЦАНКОВА, ЕКАТЕРИНА РОГЛЕКОВА, от Окръжен съд-Пловдив, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК! Екатерина Роглекова стана известна с тпва, че оправда Цветан Цветанов през далечната още 2013г., когато още само разяределяше делата в Районен съд-Пловдив от 2011г. ( десет години)…

Вижте тук

Със заповед №749 от 16.08.2011г. на Председателя на РС Пловдив , считано от 15.08.2011г. на Екатерина Роглекова -заместник на административиния ръководител е възложено извършване на разпределението на делата между съдиите -докладчици чрез използване на програмния продукт за случайно разпределение”Law choice”.

Моля прочетете нашето пълно разследване ТУК:

УКРИВА ЛИ ДАНЪЦИ СЪДИЯ ХРИСТО СИМИДЧИЕВ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД, КОЙТО ПОДПИСА „прЕсъда“ (с „е“)?

КОЙ ГИ НАЗНАЧИ? ОКРЪЖНИ СЪДИИ ОТ ПЛОВДИВ ПИШАТ ПРИСЪДА С „Е“ (прЕсъда)

Симидчиев и шейтанова съдиите от разследването ни "гнилите ябълки" се награждават един друг с „личен почетен знак първа степен – златен“ екранна снимка 72 симидчиев и шейтанова съдиите от разследването ни "гнилите ябълки" се награждават един друг с „личен почетен знак първа степен – златен“ симидчиев, съпруг на видна гербаджийка, награден от розалия шейтанова,която стана председател на окръжен съд – пловдив с преписана концепция

Кой е съдия Иван Шейтанов четете нашето разследване на : Съдия Иван Шейтанов си нагласял на себе си поръчковите дела в Асеновград докато е председател?

А КОЯ Е СЪПРУГАТА МУ – РОЗАЛИЯ ШЕЙТАНОВА – ПРЕДСЕДАТЕЛ В МОМЕНТА НА ОКРЪЖЕН СЪД-ПЛОВДИВ, ЧЕТЕТЕ НАШЕТО РАЗСЛЕДВАНЕ НА : КАК С ПРЕПИСВАНЕ СЕ СТАВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ПЛОВДИВ

Това е драги ми читатели, днес съдебната ни система, където би трябвало да има хиляди НЕЗАВИСИМИ един от друг съдии се командва от шепа разбойници, които си разпределят на удобни съдии „важните“ за тях дела.

За целта председателите и зам. председателите на съдилищата трябва да са сигурни и благонадеждни техни хора!

За да не попаднат делата в „несигурни“ ръце…

ОЧАКВАЙТЕ ЦЯЛОТО НИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА АСЕНОВГРАДСКОТО СЕМЕЙСТВО… Пардон, за Пловдивския окръжен съд.

   
 

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

СИМИДЧИЕВ

Leave a Reply