16-годишен ром e запалил знамето на България във Варна. Петър Низамов стяга отрядите си за възмездие и обяви Цацаров за виновен !

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

16-годишен ром e опетнил знамето на България. За това съобщиха от Специализираната прокуратура на извънреден брифинг във Варна. Хасан А. се е качил на козирката на училището в Царевци, свалил е националния флаг на България и го е запил.

РАЗКРИТИЕ : Валери Симеонов докарва до фалит популярна банка “Пеков” . Да е жива и здрава телевизия СКАТ, ама 67 милиона лева сиромашки пари къде са ?!

D585C03C-BD59-49A7-BC99-D325F8B47ED2

В същото време родолюбецът и адвокат Петър Низамов събира отрядите си в случай, че ромът не бъде задържан в ареста. Подготвя се и протест !

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

 

 

 

4 thoughts on “16-годишен ром e запалил знамето на България във Варна. Петър Низамов стяга отрядите си за възмездие и обяви Цацаров за виновен !

  1. Pingback: Анонимен
  2. Pingback: Анонимен

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.