Две Сирачета От Бургас Получават Общинско Жилище Благодарение На Петър Низамов Перата

ВИДЕО ДЕЦАТА НИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЗАКОНИ ИСТОРИЯ МИС БЪЛГАРИЯ КРАСИВО ЛИЦЕ МУТРИ НОВИНИ ОБЩЕСТВО ПОЛИТИКА ПРИРОДА РАЗСЛЕДВАНИЯ СПОРТ ТЕМА НА ПРИЦЕЛ ТЕМИДА Uncategorized

Тук можем наистина да си посипем пръст по главата всички журналисти, които в продължение на години насаждам,е пред обществото неотговарящ на действителността образ на г-н Низамов.

Развитие за сирачетата от Бургас .

Галин Александров – по-известен като бургаския Майкъл Джексън … ще влезе в общинското си жилище тази седмица. Благодарение на намесата на Петър Низамов, който яростно отстояваше чрез организацията, която председателства : „Български юридически комитет“ , сирачетата Иван Русенов и Галин Александров да получат общинско жилище.

Започва дело срещу жертва на постановка като на Митко Върбанов от Господари на Ефира

Във видеото по-долу ще стане ясно, че общиснки съветници от ГЕРБ са опитвали заобиколно да заплашат сирачетата да се откажат от защитата на Низамов. Очевидно това не се е получило , особено като знаем характера на Низамов, който оповести, че ако не получат жилище, ще разпространи имената на всички социални служители към община Бургас, които лично или чрез роднини/подставени лица са получили неоснователно такива жилища използвайки служебното си положение.

Юристът на годината след награждаването : Благодаря на Петър Низамов Перата . Без него в нашия екип нямаше да успеем.

Както ви казахме преди ДВА месеца с председателстваният от Петър Низамов „БЮК-Български Юридически комитет-защита на гражданите с правни средства“ се свързаха две сирачета за помощ. За това тогава той се срещна със заместник-кмета на Бургас – д-р Лорис Мануелян във връзка с жилищния проблем на двете сирачета от Бургас.
Те живеят на улицата от няколко години. Единият е Николай Русенов , а другия е Галин Александров ( т.нар. Майкъл Джексън, който продава цветя в нощните заведения) .

Господари на ефира…ПАК ХВАНАТИ В ЛЪЖА…

За мое учудване, д-р Мануелян се оказа много заинтересован от проблема и дори даде от собствения си джоб пари за такси на момчетата за да попълнят заявлението с необходимите придружаващи документи.
Имам обещанието на д-р Мануелян, че искането за двете сирачета ще бъде разгледано приоритетно и до края на лятото ще им бъде осигурено общинско жилище.“

1 thought on “Две Сирачета От Бургас Получават Общинско Жилище Благодарение На Петър Низамов Перата

Коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.