Всички знаем за грозната манипулация и набеждаване от страна на репоретара на “Господари на ефира” – Митко Върбанов, който се опита да натопи в престъпление срещу личността работниците в склад, в който те правеха разследване. След скандалните кадри от охранителните камери стана ясно, че това е опит за набеждаване и стана страшен скандал.

Ще чакаме ли да стане като в Европа? Вчера мигрант нападна младо семейство на пътя в София, а обвиняват българина, защото е българин.

Останалите журналисти, които се опасяваха, че може да се разкрият и техните манипулирани репортажи и статии побързаха да се разграничат.

Разбира се, че всеки, който продава храни в изтекъл срок на годност следва да бъде затворен, наказан и дори хвърлен в затвора. Точно за това тези, които го правят най-много, най-често, в най-големи количества и тровейки най-много хора следва да си понесат отговорността в най-голяма степен, да бъда показвани, разследвани от журналисти, полицаи, прокурори.

Все се питам защо Господари на ефира не отидат да разследват за храни с изтекъл срок на годност например … ЛИДЪЛ, МЕТРО, БИЛА и веднага се сещам, че те спонсорират пък господарите им от ГРОБ и това няма как да стане… Някакво “необяснимо” чувство имам, че само с дребни риби се занимават. Като , че ли разчистват за някой … А дано да не, ама на дали е не….

Но не за това е с тази статия, ами за продажността и слугинажа на нашата мила гилдия.

ВАШИЯТ МОРАЛ НЕ Е НАШИЯТ МОРАЛ!

Журналистическата, където почти никой не е учил журналистика, а повечето са със основно и средно образование и си пишат статиите с програма за правопис. Разбира се, програмата не може да поставя препинателните знаци и това издава тези т.н. “журналисти”.

Ние също сме медия, но ние не сме и не искаме да бъдем като останалите послушни и колаборантски на властта средства за масова манипулация и деизинформация.

 

Ще ви напомним и за един абсолютно идентичен като постановката на Митко Върбанов от Господари на ефира (Gospodari na efira) – Official Page във Велико Търново, но със съвсем друго развитие случай от миналата година в Асеновград. 

И както ще видите малко по-долу на кадрите Петър Низамов, който е председател на “Български юридически комитет”, “Свободна Европа” и “Европайски щит” (“European shield”) i беше и организатор на големия протест срещу ислямизирани рими пребили в тълпа децата от местния клуб по гребане. Тогава той беше ударен и му беше съборен и в последствие счупен телефона, без да отвърне на удара на оператора на БТВ – Петър Джанаваров, беше обвинен в това, че не него нападнали, а той бил нападнал служителя на турската телевизия в български ефир. Но след като на кадрите се вижда, че наш “колега” е отново лъжец като Митко Върбанов от Господари на ефира и дори и побойник, защото се вижда , че удря Низамов и се скрива зад кордона с полицаите без Низамов да му отвръща. Разбира се, има размяна на реплики, но все пак нашия “колега” му чупи телефона, удря го в лицето в момента , в който Петър Низамов снима с телефона си протеста и не очаква такава агресия.

Въпреки всичко престоя още два месеца в ареста , защото говори и пише срещу властта, както ще стана по долу кой е той. Вчера започна и делото срещу него.

И нашите колеги от гилдията ако имаха малко морал, чест и гордост, щяха да си посипят с пепел главата,

защото те помогнаха в манипулацията на БТВ и оператора им, поради която невинният Низамов изкара цялото лято в ареста в Пловдив. И вместо това, и именно само дни след като държавата и гилдията гърми от лъжата на Господари на ефира чрез Димитър Върбанов, който артистично “плнжира” като Боби Михайлов срещу Мексико на Световното през 94-та и лежа в поза “Ма, той умял, мааа!” пред полицаите и то след като направи един-два анонса след изиграния плонж.

Две Сирачета От Бургас Получават Общинско Жилище Благодарение На Петър Низамов Перата

За радост на истината обаче, имаше охранителни камери и обществото беше скандализирано, че най-гледаното предаване в България е от причините да сме на последно място по свобода на словото.

 

След всичко това, кои наши колеги умишлено продължават да пишат лъжи???

Ето например няколко “медии”, които пишат,това, което и те самите знаят, че не е вярно, защото са гледали записа по-долу.

Вестник “МАРИЦА” :

“Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV. Протестът бе в отговор на насилие срещу асеновградски спортисти.”

Автор : Екип Марица…

Вижте ТУК.

Блитз.Бг ( Blitz.bg ) :

Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV.

ПОЛИТИКАТА.НЕТ ( politikata.net )

Припомняме, че по време на протест пред ромската махала в Асеновград на 2 юли миналага година Перата нападна оператор на bTV.

Вижте ТУК.

Всички са без автор…

Да не говорим, колко от медиите, които отразиха старта на делото си премълчаха за тези факти?

Че нашият “колега” нападна Низмаов, удари го, счупи му телефона докато той снимаше и това го има снимано на камера от близък каданс. Видеото е по-долу.

Например пеевските и прокопиевите медии :

Пловдивският сайт : “Трафик Нюз” ,

собственост на колегата на Митко Върбанов от Господари на ефира – Илиян Велков или “ГУСТО МИ Е ВЕЛКОВ“

Българско Национално Радио, ТОП НОВИНИ и др.

 

Тук не става въпрос дали харесвате Петър Низамов, или не.

И мен ме плаши с лудостта си. Но пък може би точно сега от такива хора имаме нужда. Все пак се опитаха да го убият и пак не се отказва да се бори за неговата си кауза.

Тук става въпрос за принципи. Или си честен журналист и отразяваш истината, или си боклук и никога няма да надскочиш нивото на дребен драскач на ПИАР-ски статии.

Къде са

БИ ТИ ВИ и НОВА телевизия,

които преди година изхабиха сума ти ресурс да ни манипулират,

да го плюят колко е лош и

так е нападнал журналист.

А какво се оказа.

Поредната манипулация стил – “А-ла Митко Върбанов от Господари на ефира”.

Колеги, съветвам ви да започнете да работите за изплуване на България от блатото на платената и поръчкова журналистика и да я извисим на пиадестала на свободата на словото. Свобода на словото, която той силно ни трябва, тъй силно ни липсва и тъй важна за всяко демократично и свободно общество.

 

Екранна снимка (96). Png

Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.

 

 

Всеки да изгледа това видео как медиите ни манипулират.
Ще ви разкажем за два фрапантни случая на престъпно набеждаване от страна на служители на националните ни телевизии. И то, репортери към едни от най-гледаните предавания.
Младият репортер от “Господари на ефира” май си съчини цялата драма, че бил бит.
Докато снимал репортаж в склад за храни във Велико Търново, трима души го „пребили“, а той даваше интервюта от … Болницата….
После го били хвърлили на цимента. При падането си бил ударил главата …И не само, ами и ръцете.
Даже негово величество, генералисимус Бойко Борисов беше уведомен и той разпореди спешна намеса на полицията и на прокуратурата.
По случая бяха задържани двама души.
КАКВО СТАНА ОБАЧЕ? Днес се появиха записи от охранителните камери във въпросния склад.
На първото видео ясно се вижда, че служителите само довеждат репортера до вън.
На второто видео той седи на земята.
А на третото видео сам ляга, докато операторът го снима.
Битият репортер сам е решил да се изкара жертва на обстоятелствата.

Господари на ефира…ПАК ХВАНАТИ В ЛЪЖА…

Официалната им позиция гласи :

  1. “До този момент нито „Господари на ефира“, нито Димитър Върбанов са твърдели, че Върбанов е бил бит по време на разследване в склад за хранителни стоки. “

На техният сайта обаче … Можете да видите ТУК.

 

 

Се вижда връзка с име:

“НАПАДНАХА И БИХА ЖУРНАЛИСТА ДИМИТЪР ВЪРБАНОВ”

След влизане на адреса се вижда, че… ГОСПОДАРИТЕ НА “ИСТИНАТА” … Са си променили името на заглавието… И сега твърдят, че не са го казали… Само, че някои неща не могат да се заличат…

2. “При разпространение на информацията по случая, в медиите бяха употребени много сензационни изрази като „жестоко пребит“ и „тежък побой“, които за щастие се оказаха силно преувеличени, което заявихме още вчера.

Само, че на същата статия малко по-надолу пише:
“Потърпевшият журналист незабавно подал сигнал на телефон 112 и на място пристигнала линейка.
При прегледа е установено, че Е С КОМОЦИО.
Ами какво да си помислят “медиите” като самите вие твърдите, че е получил комоцио от артистичното си изпълнение…Гоподарите 3

Всеки да изгледа това видео.

Как медиите ни манипулират.

Появи се и пост на Ева Веселинова от екипа на Господари на ефира, в който пяростно защитава лъжливия си колега. Постът започва така :

“Да се греши е присъщо на хората, а да се прощава — на боговете.”

Интересно е колко ли е грешила тя и тяхния екип въобще и колко хора са пострадали от техните “грешки”…

Нашето мнение е, че Митко Върбанов от Господари на ефира и Петър Джанаваров оператора на БИ ТИ ВИ, който удари Петър Низамов и после го набеди, че той го бил ударил със подкрепата и суфлиране от журналистическата “обективна” гилдия.

Че и двамата наши “колеги” трябва да бъдат обвинени и осъдени за набедяване .

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС

Престъпления против правосъдието

Чл. 286.

АЛ 1.

Който пред надлежен орган на властта НАБЕДИ някого в престъпление, като знае, че е невинен, или представи неистински доказателства срещу него

…………..

Ако набеденият бъде привлечен към наказателна отговорност, наказанието е лишаване от свобода от една до десет години.

Преди да стане репортерка в „Господари на ефира“, Ева се пробва като плеймейтка! Ето с кои ГОРЕЩИ снимки без дрехи придоби популярност

Без дрехи се показала пред цяла България репортерката на „Господари на ефира“ Ева Веселинова, видя HotZona.bg!

Фондация МилтиКулти промива мозъците на децата в училищата в Бургас преди да обявят официално бежанския лагер в Синеморец

Чаровната красавица е участвала в конкурса „Мис Плеймейт“ преди няколко години. По време на кастингите и състезанието Ева нагледно показва напращелите си гърди и сочно дупе. Част от журито дори е пленено от нейния чар и до последно тя е една от фаворитките за титлата, пише „България Днес“.

Кметът на Бургас допусна фондация МултиКулти на Сорос да промива мозъка на децата ни в училище . Готви се протест .

Веселинова, което преди няколко седмици яде здрав пердах, докато прави разследване за предаването, тогава се е конкурирала с Джулиана Гани и Елена Кучкова и не успя да влезе в челната тройка.

 

Въпреки това голите й снимки си стоят – Ева може да се похвали с приличен бюст и стегнат задник.

Жълтият сайт на Валери Симеонов и Керанка Касабова – “Флагман“ – рекордьор по присъди за клевета и обиди

След тези фотоси кариерата й се изстрелва нагоре. От 2014 г. се присъединява към репортерите на „Господарите“, а преди това трупа опит в „Евроком“ и „ТВ Европа“.

КОМЕНТИРАЙТЕ

Моля, въведете своя коментар!
Моля, въведете вашето име тук